hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ben d
bence gayet iyi niye veremiyorsun anlamıyorum
Ben de onu anlamıyorum canım çook dikkat ediyorum. Abur cubur özledim ya benim bir günüm geçmezdi çikolatasız. Bu şartlarda 11 günde 1 kilo vermem lazım yağdan sadece ama hiç değişiklik yok . Başta çok sıkı yaptım diyeti vücut kıtlık moduna geçti de durdu vermem ama metabolizmayı hızlandırmak için spor da yapıyorum. Bilmiyorum ne yapmam lazım

cnm bence dr en dogru çözüm istersen aile doktoruyla konuşmayı dene

Evet canım bir yolunu bulup gitmeliyim . Bu arada 1 elma yesem bile şişiyorum patlayacak gibi oluyorum neden ki
Haydaaa niye böyle oluyor acep? Acaba kafana çok mu takıyorsun? Bir iki gün diyeti unutsan rahatlasan mı acaba nasıl olur?

Haydaaa niye böyle oluyor acep? Acaba kafana çok mu takıyorsun? Bir iki gün diyeti unutsan rahatlasan mı acaba nasıl olur?
Ya ondan olabilir biliyor musun çok fazla taktım ama elimde değil yiyemiyorum. Ara vereyim diyorum ama bir başlarsam geri durduramam diye de korkuyorum . Zaten bir gün diyetin dışına çıkayım hop alıyorum anında . sabitlenemiyorum henüz.

Canım diyetisyene görünmek iyi fikir olabilir o derdine çare olabilir

Gayet iyii.. bilemedim canim.. aksam yemeği 7den sonraya kaliyormu. Aklima bitek bu geldi. Gayet hafif bi menu. Siskinlik yapacak birşeyde yok midede bi rahatsizlik var belkide

Ben oncedende planlandigi uzere gezmeli ve borekliii bir haftasonu gecirdm. Pazar sabahi gene 66 gorunce stoppp dedim yola devam ediyorum

Bu sabah 65.1
Ama misafirim gelecek oglene..sabah sabah tatlimin tadina baktim poaca yidiim
Benim hic sucum yok hep bu hazirliklar beni yoldan cikariyor

Gayet iyii.. bilemedim canim.. aksam yemeği 7den sonraya kaliyormu. Aklima bitek bu geldi. Gayet hafif bi menu. Siskinlik yapacak birşeyde yok midede bi rahatsizlik var belkide
7-8 gibi yiyorum canim 6 da geliyorum eve o vakti buluyo .ama gec yatarim ben saat 11 de yapiyorum eliptigi de demek yine de bu etkiliyo biraz.

hemen geriverebiliyorsun canim ne guzel. o kadar sey hazirlaninca da insan duramaz ki

günaydın arkadaşlar
bugün 66.6
düne göre +300
canım yaa ben de bu sabah tam 66. 6 geldim . yaa 3 günlük kısa bi tatil bana 1 kiloya mal oldu ya hadi veririm diyordum ama ya alırken 3 günde 1 kilo alıyorum verirken 1 ayda veremiyorum nasıl bir bünye anlamadim yaa.. napsak kızlar bişeyler yapmak lazım acil yardım istiyorum tekrar 65 i görmek istiyorum yaaa...

cnm bence 1 günlük pirinç lapası yada ayran detoksu yap sonuclarını görürsün

Ne de guzel konusuyorsun sen oyle canimm ya.cok sikayetlenince dayanamadi heralde kilolar
kesinlikle

malesef canim sadece diyetle verilen kilolar birak 3 gunu tek gunde kolayca aliniyor depoluyor vucut. spor yapiyor musun az da olsa ? aslinda diyet hic yapilmamali sirf sporla verilmeli bak ozaman hic gram aliyor musun. ama iste biz psikolojik olarak diyete baglamisiz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…