hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Menum

Sabah
Biraz sucuklu hindi fumeli omlet
Biraz sebzeli(yesil biber, kirmizi biber, yesil sogan, maydanoz, dereotu) omlet
Peynir
Ceviz

Ara
Yesilcay

Ara
1bardak sut
3 form biskuvi

Aksam
2 yemek kasigi salcali makarna ve yaninda yesil sogan
3 4 catal bakla ve yogurt
1 bardak ayran
2 tane cips (tadimlik)

Su: 2 litre olacak
Spor: aksam uzeri 45 dakika kadaryuruyus. Gece leslie de yapacagim buyuk ihtimal.

bugün cumayla aynıyım 66.8
yarın bi aksilik çıkmazsa 5 günde 5 kilo diyetine başlayacağım

Bugünkü sporum acık havada 1.5 saat yürüyüş evde 40dk eliptik bittim ama müthiş ter attım önce duş sonra mis gibi 7 otlu çay

Bugünkü sporum acık havada 1.5 saat yürüyüş evde 40dk eliptik bittim ama müthiş ter attım önce duş sonra mis gibi 7 otlu çay
Eki Görüntüle 1515711
Super spor yapmissin canim eminim agir cikmissindir bu kadar ugras sonrasi cunku kaslarin fazlalasmistir. hergun yarim saat yapiyorum eliptik bir de pilatese basladim gram tik yok ben de ....heralde kasli kasli kadinlar oluruz da istedigimiz kiloya yine de inemeyiz bizzz.

hemde ne ağır çıktım 67.3 nedir ya
tuba benimde moralim bozuluyor gitgide.kaslı olmak istemiyor ama ben ya

Gecen hafta bende oyleydim en fazla 200gr verip hemen aliyordum tam bi koruma evresi gibi.. moralini bozma az dinlenip devam etmis oluyorsun. Ufak degisikliklerle yeniden vermeye baslayacaksin
Ya inan çok moralim bozuk bu diyet konusunda, böyle olunca da çok kaçamak yapıyorum! Tekrardan adam akıllı diyete başlamam gerekiyor

Kızlar günaydın,

Ben bugün tartılmak istemiyorum çünkü kendimi çok şiş hissediyorum Haftasonu yine bir çok kaçamak yaptım artık kendime bir dur deme zamanı geldi! Bu haftasonu çiğköfteye taktım resmen! bana çok kalorili bir şey değil gibi geliyordu ama baya şişirdi beni

bana katılmak ısteyen var mı kızlar?
25 gün aşağıdakı listeyi uygulayacagım hedefim 5,2 kılo vermek ama sporla vermek sıkılasmak!
1 gram dısına cıkmayacagım
bakalım 25 gunde kaç kılo verecegım!

Başlangıç.......04 Mayıs.......68,2
Hedef.............30 Mayıs.......63,0

Tam 5 kılo!!! Hadı deneyıp gorelım benı takıp edın kızlar!

Bugun benım ıcın sıfırdan başlama günü!!!
1-karbonhıdrat hıcbısekılde yenmeyecek (ekmek,tatlı,makarna,pilav,meyve)
2-hergun 3 lt lımonlu su içilecek
3-akşam 17:00 den sonra hiçbişey yenmeyecek ama hiçbişey!
4-hergün minumum 45 dakıka aerobık,yuruyus,leslie bunlardan bırı yapılacak
5-günlük kalori mıktarı 900 ü gecmeyecek

Gunaydin herkese

65.4

Cumartesiyle ayni.
Dunku menuden sonra cok korkmustum tekrar 66 cikacagim diye ama cikmadim şükür.

Bahar geldiginden midir veya dikkat ediyorum ediyorum olmuyo dusuncesinden midir herkes diyeti hafif saldi sanki

Motivasyonlari yukseltin ama motivasyon giderse eski halimize doneriz

Bu hafta yeniden basliyormus gibi sıkı sıkıya baslayalim hep birlikte

Herkes hedefindeki kilosuna varinca nasil hissedecegini nasil gorunecegini o halinde yaptigi herhangibir seyi ev isidir gezmedir spordur vs. düsünsün hadi. Nasi rahat olacagiz her gittiginiz yerde fit fit

Moral bozmak yok. Her durumda iyi zamanlar kotu zamanlar olur. Hicbir sey surekli iyi ya da surekli kotu gitmez. Bu kilolari 1 haftada almadik ki hemen gitsin istiyoruz. Ben kendi adima soyleyim her sene 2ser kilo ekleyip devam ettim hayatima. Aniden almis oldugum kilolar degil bunlar. Onun icin sabir

Hadi zayiflayabiliriz biz de.
Moral bozmayin

Bir de duzenli her gun spor yapanlar tartidaki sayidan cok ölçülerinizi dikkate alin bence. O sayi kaslarin şişip calismana bagli artiyordur.

Ya her 2 haftada bir ayna karsisina gecip fotografinizi cekip onceki halinizle kiyaslayin ya da ölçülerinizi kaydedin. Inceldiginizi gordukce gaza gelirsiniz.

hemde ne ağır çıktım 67.3 nedir ya
tuba benimde moralim bozuluyor gitgide.kaslı olmak istemiyor ama ben ya
Canim aslinda kaslanmak iyi bisi vucut sekle giriyor yag yiginlarinin yerini siki kaslar aliyor 60 bile olsan 52 53 luk duruyorsun ama psikolojik olarak bi 50li rakamlari gorelim ya 59 a da raziyim ben.

cok haklisin canim ama iste ben de 7 kilo fazla var 7 kilo yagin hepsi mi kas olacak yahu niye bir gram veremiyorum

cok haklisin canim ama iste ben de 7 kilo fazla var 7 kilo yagin hepsi mi kas olacak yahu niye bir gram veremiyorum
7 kilonun hepsi birden olmasa bile kaslar calisinca siser. Agir cikarsin. Suyunu filan artir canim bence su arttikca yag yakimi da artar. Ama tabi en iyi sonuc icin bi diyetisyene git istersen uzun zamandir hic vermediysen. Bilemeyiz cunku tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…