- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
aynen canım kendini mutlu hissettiğin kilo önemli inşallah veririz kendimi böyle çok kötü hissediyorum giydiğim hiç bir şey yakışmıyor yeni bir şey almak istemiyorumbenim boyum 1.66 diyetisyenim kemik ve kasın çok iyi ideal kilon 62-63 demişti
insanın kendini güzel hissettiği kilodur ideal illa herkes 0 beden olacak diye bişe yok ben de kendime 68 i yakıştırıyorum mesela :)
ben kendime ceza verdim zaten yeni bişey almıyorum zayıfladıkça eski kıyafetlerimi giyiyorum :) sende ceza ver her beden değişiminde ödüllendir o şekilde kıyafet alaynen canım kendini mutlu hissettiğin kilo önemli inşallah veririz kendimi böyle çok kötü hissediyorum giydiğim hiç bir şey yakışmıyor yeni bir şey almak istemiyorum
ben de kendime ceza vermiştimben kendime ceza verdim zaten yeni bişey almıyorum zayıfladıkça eski kıyafetlerimi giyiyorum :) sende ceza ver her beden değişiminde ödüllendir o şekilde kıyafet al
off ben bugün fena dağıttım şuana kadar 1 ayran 3 tost yedim
süper :) inş benim kendime ilk hediyem 79 da olcak :)ben de kendime ceza vermiştim
70ten başladım,sonra 5li kilolara gelince giysi aldım..hergün aynı giysileri giydim neredeyse ama iyi oldu,diğer türlü kiloyu kabullenmiş olacaktım
Ekleyeceğim akşam tabloya sizi de hoşgeldnizcanım benim hedefim 65 bana öyle yakışıyor ben çok zayıfı sevmiyorum yüzüm çok kötü oluyor daha zayıflayınca bebek olmadan verecem inşallah her gün yürüyüş yapıyorum ve akşam yemeği az inşallah faydası olur
Ekleyeceğim akşam tabloya sizi de hoşgeldnizcanım benim hedefim 65 bana öyle yakışıyor ben çok zayıfı sevmiyorum yüzüm çok kötü oluyor daha zayıflayınca bebek olmadan verecem inşallah her gün yürüyüş yapıyorum ve akşam yemeği az inşallah faydası olur
2off ben bugün fena dağıttım şuana kadar 1 ayran 3 tost yedim
3 tost?????off ben bugün fena dağıttım şuana kadar 1 ayran 3 tost yedim
birini kahvaltı yapmamıştım arkadasım yapmış getirmiş sıcak sıcak ısrarına dayanamadım ikincisi zaten evden öğle yemeği için kepekli tost yapmıştım domatesli biberli onu yedim sonra doymadım 1 tane daha yedimmm3 tost?????
ay ne bileyim içimi döküverdim sen bana bakma evlenip de zayıf kalmayı başaran çok arkadaşım var canım.Ben bekarım daha yapma korkutma gözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?