hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

benim boyum 1.66 diyetisyenim kemik ve kasın çok iyi ideal kilon 62-63 demişti
insanın kendini güzel hissettiği kilodur ideal illa herkes 0 beden olacak diye bişe yok ben de kendime 68 i yakıştırıyorum mesela :)
aynen canım kendini mutlu hissettiğin kilo önemli inşallah veririz kendimi böyle çok kötü hissediyorum giydiğim hiç bir şey yakışmıyor yeni bir şey almak istemiyorum

aynen canım kendini mutlu hissettiğin kilo önemli inşallah veririz kendimi böyle çok kötü hissediyorum giydiğim hiç bir şey yakışmıyor yeni bir şey almak istemiyorum
ben kendime ceza verdim zaten yeni bişey almıyorum zayıfladıkça eski kıyafetlerimi giyiyorum :) sende ceza ver her beden değişiminde ödüllendir o şekilde kıyafet al

off ben bugün fena dağıttım şuana kadar 1 ayran 3 tost yedim

ben kendime ceza verdim zaten yeni bişey almıyorum zayıfladıkça eski kıyafetlerimi giyiyorum :) sende ceza ver her beden değişiminde ödüllendir o şekilde kıyafet al
ben de kendime ceza vermiştim
70ten başladım,sonra 5li kilolara gelince giysi aldım..hergün aynı giysileri giydim neredeyse ama iyi oldu,diğer türlü kiloyu kabullenmiş olacaktım

Bende 62-63 yakistiriyorum,65 kilo üst sınır 60 da alt sınır benim için :) ama su an sınırı aştım ve çok acıktım

Ben dün öğlen yemek yemiştim birde şimdi yedim normal yemeğimi yedim kısmadım akşama çok az yiyorum :)

Ekleyeceğim akşam tabloya sizi de hoşgeldniz

birini kahvaltı yapmamıştım arkadasım yapmış getirmiş sıcak sıcak ısrarına dayanamadım ikincisi zaten evden öğle yemeği için kepekli tost yapmıştım domatesli biberli onu yedim sonra doymadım 1 tane daha yedimmm

zayıflamak aslında kolay ama hepimiz(aslında ben ve benim gibiler)irademiz güçsüz ya 100 gr vermek bile kilo verdiğini gösteriyor ama gel gör ki tutamıyoruz veriyoruz alıyoruz bu hayattayımda üçüncü kez 10-12 kilo arası verip almam giydiğim yakışmıyor 54-55 kilodan çıktım 69,10 kiloya diyetisyene de gittim bir hız 65,00 kadar indim tekrar hadi ye 67,80 kiloya kendime o kadar kızıyorum ki bir şeyler yerken de bu aklıma gelse nerede azim azim azim..... diyorum sadece

benim de idealim 58 aslında. evlenene kadar hiç 58 üzerine çıkmamıştım. ya bu evlilik bizi niye bu hale getiriyor

Merhabalar tekrar eve yeni geldim bugün pek beceremedim boğazımı tutmayı kızlar..şimdilik iyi geceler herkese..

iyi geceler kızlar
yarın bildirim günü bakalım inşallah iyi sonuç görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…