hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydınlar efendimmmmm 13 Mart günü 76,5 kiloyum. Erkenciyim değil mi? Bugün erken çıkmam gerekiyor. Görüşürüz.

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 75
günaydın arkadaşlar dünkü faciadan sonra -300 gr çok iyi geldi tabiiki düne göre -300

günaydın kızlar bende bugün mutlu oldum ve aylar sonra ilk defa 6 rakamını gördüm şükürler olsun :) 69,50 kiloyum :))

Hepiniz süpersiniz ben +300 :) bi gün eksi bir gün artı yuvarlanıp gidiyorum

Günaydınlar efendimmmmm 13 Mart günü 76,5 kiloyum. Erkenciyim değil mi? Bugün erken çıkmam gerekiyor. Görüşürüz.
tebrikler cnm
günaydın kızlar bende bugün mutlu oldum ve aylar sonra ilk defa 6 rakamını gördüm şükürler olsun :) 69,50 kiloyum :))
kuzum bekle geldim yetişiyorum sana

günaydın çıtır adayları -700 Eki Görüntüle 1453258
bravoo

Eki Görüntüle 1453260 Hepiniz süpersiniz ben +300 :) bi gün eksi bir gün artı yuvarlanıp gidiyorum
cnm bozma moralini yarın belki daha fazla eksik çıkarsın

beklemiyeyim canım ben aşağı ineyim sende benle gel 65 olunca beklerim seni :)

kızlar günaydın
kilom aynı
58.2 bundan tekrar foto çekmedim
kilo veren arkadaşları tebrikk ederim:)))

selamlarrr dün misafirim vardı giremedim. bugün tablomuzu güncelleyeceğim bende aynıyım tartı resmini çekmeyi unuttum ama tartıldım. diyetisyenimi 28 marta erteledim. kendime gelmem lazım artık saçmaladım.

tablomuzu akşam işten döndüğümde güncelleyeceğim. çünkü biraz karışık :) ama merak etmeyin bugün akşam görücez durumumuzu yeni başladık sıkıntı yapmayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…