hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Arkadaşlarım bu cumada çalışmadığım için tablo Pazartesi'ye kaldı.
Tartılmadın mı canım peki merak ediyordum ben seni :) bi de canım saf protein günü yapsana bi kaç gün peynir yumurta süt ayran ve et ürünleri çok zorlanmazsın

61
Tartılmadın mı canım peki merak ediyordum ben seni :) bi de canım saf protein günü yapsana bi kaç gün peynir yumurta süt ayran ve et ürünleri çok zorlanmazsın
.61.4 canım ya ben çok tembelim bu konuda bir türlü karar veremiyorum ... :)

61

.61.4 canım ya ben çok tembelim bu konuda bir türlü karar veremiyorum ... :)
Çok iyi canım hiç bişey kalmamış hedefe :) saf protein gerçekten işe yarıyor canım zor da değil haftada iki gün yapsan yeter açta kalmazsın şöyle yaparsın olmadı 31 mayısa yaklaştığında hedefe ulaşamadıysan uygularsın

Saf protein olunca istediğimiz zamanmi yiyoruz yoksa öğün saatlerindemi. Birdee sebzede yasak sanirim degilmi

Canım hiç görünüş olarak değiştiğimi hissetmiyorum kıyafetler filan aynı bollaşma filan da yok. Anlamadım kilo veriyorum ama....ee bugün yapayım o zaman sabah süt cornflakes yedim şimdi bol etli ( hiç sevmesem de ) barbunya tabi barbunya da protein deposu olmasına rağmen sebzeye girer mi bilemedim :) akşam da aynısını yerim yoğurtla ne dersin :) olur mu

Selam kizlar 1haftadir yazamadm kilomu giremedim nete bu hafta çk veremedim yapamadimda rejim tam manasyla
Bol bol kilo veren arkadaşlarimi tebrik edyorum.
64.9 geldm bugun

bana noldu bilmiyorum biraz fazla tatsız olaylar yaşadım son günlerde ondan mı bilemedim tartılmayı bile unuttum ya

Kuzum barbunya da çok fazla Karbonhidrat var etlerini ayıkla bence:) kilo konusuna gelince ben son iki kiloyu verene kadar hiç hissetmedim birden kıyafetler bol gelmeye başladı senin de öyle olur

merhaba ,

ben de yarışa hazırım bugun başlıyorum sizinle yarışmaya

sabah tartıldım 67.2 yim bbugun yürüyüşümüde yapacam sabah yazarım yarışmalar süperr bence

çok iyi vermişsin tebrik ederim darısı bana ben de bugunden itibarn başlıyorum ben de burdan yazacam kilolarımı bravoo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…