Tartılmadın mı canım peki merak ediyordum ben seni :) bi de canım saf protein günü yapsana bi kaç gün peynir yumurta süt ayran ve et ürünleri çok zorlanmazsınArkadaşlarım bu cumada çalışmadığım için tablo Pazartesi'ye kaldı.
.61.4 canım ya ben çok tembelim bu konuda bir türlü karar veremiyorum ... :)Tartılmadın mı canım peki merak ediyordum ben seni :) bi de canım saf protein günü yapsana bi kaç gün peynir yumurta süt ayran ve et ürünleri çok zorlanmazsın
Çok iyi canım hiç bişey kalmamış hedefe :) saf protein gerçekten işe yarıyor canım zor da değil haftada iki gün yapsan yeter açta kalmazsın şöyle yaparsın olmadı 31 mayısa yaklaştığında hedefe ulaşamadıysan uygularsın61
.61.4 canım ya ben çok tembelim bu konuda bir türlü karar veremiyorum ... :)
Saf protein olunca istediğimiz zamanmi yiyoruz yoksa öğün saatlerindemi. Birdee sebzede yasak sanirim degilmiTartılmadın mı canım peki merak ediyordum ben seni :) bi de canım saf protein günü yapsana bi kaç gün peynir yumurta süt ayran ve et ürünleri çok zorlanmazsın
Sınır yok diye biliyorum canım ben aç kalmaya lüzum yok yaniSaf protein olunca istediğimiz zamanmi yiyoruz yoksa öğün saatlerindemi. Birdee sebzede yasak sanirim degilmi
Tsk ederim :)) denicem bende.. aslinda her pztesi yapilsa haftasonunun hasarini götürürSınır yok diye biliyorum canım ben aç kalmaya lüzum yok yanievet sebze meyve de yasak
Canım hiç görünüş olarak değiştiğimi hissetmiyorum kıyafetler filan aynı bollaşma filan da yok. Anlamadım kilo veriyorum ama....ee bugün yapayım o zaman sabah süt cornflakes yedim şimdi bol etli ( hiç sevmesem de ) barbunya tabi barbunya da protein deposu olmasına rağmen sebzeye girer mi bilemedim :) akşam da aynısını yerim yoğurtla ne dersin :) olur muÇok iyi canım hiç bişey kalmamış hedefe :) saf protein gerçekten işe yarıyor canım zor da değil haftada iki gün yapsan yeter açta kalmazsın şöyle yaparsın olmadı 31 mayısa yaklaştığında hedefe ulaşamadıysan uygularsın
isabet olmuş ben unuttum tartılmayıArkadaşlarım bu cumada çalışmadığım için tablo Pazartesi'ye kaldı.
BENDE SENLE AYNI DURUMDAYIM BENDE UNUTTUM SABAH TARTILMAYI KAFAMIZ NERDE ALLAH BİLİR.bana noldu bilmiyorum biraz fazla tatsız olaylar yaşadım son günlerde ondan mı bilemedim tartılmayı bile unuttum ya
Kuzum barbunya da çok fazla Karbonhidrat var etlerini ayıkla bence:) kilo konusuna gelince ben son iki kiloyu verene kadar hiç hissetmedim birden kıyafetler bol gelmeye başladı senin de öyle olurCanım hiç görünüş olarak değiştiğimi hissetmiyorum kıyafetler filan aynı bollaşma filan da yok. Anlamadım kilo veriyorum ama....ee bugün yapayım o zaman sabah süt cornflakes yedim şimdi bol etli ( hiç sevmesem de ) barbunya tabi barbunya da protein deposu olmasına rağmen sebzeye girer mi bilemedim :) akşam da aynısını yerim yoğurtla ne dersin :) olur mu
Ben 62 kiloyla katıldım buraya, hedefim de 53 olmak. Daha yaklaşık 6 kilo var Önümdeçok iyi bence kilon toplamda ne kadar verdin yarışmaya başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?