hoşgeldin arkadaşımmerhaba ,
ben de yarışa hazırım bugun başlıyorum sizinle yarışmaya
sabah tartıldım 67.2 yim bbugun yürüyüşümüde yapacam sabah yazarım yarışmalar süperr bence
evet ya bugünlerde geçecek arkadaşımBENDE SENLE AYNI DURUMDAYIM BENDE UNUTTUM SABAH TARTILMAYI KAFAMIZ NERDE ALLAH BİLİR.
TABİİ CANIM GEÇERevet ya bugünlerde geçecek arkadaşım
Hayırdır canım özel durumlar mı.. Kolaylıklar dilerim stres çok önemli faktör kilo konusundabana noldu bilmiyorum biraz fazla tatsız olaylar yaşadım son günlerde ondan mı bilemedim tartılmayı bile unuttum ya
İnşallah canım ben de aaa herşey bol biraz bişiler alayım moduna girmek istiyorum ama. Bu arada barbunyayı araştırdım ( dıyet nelere kadir ) diyet yapanlar için çok faydalıymış posalı olduğu için kabızlığa iyi geliyormuş :) tabiiii sadece protein yeneceği zaman uygun değil :))Kuzum barbunya da çok fazla Karbonhidrat var etlerini ayıkla bence:) kilo konusuna gelince ben son iki kiloyu verene kadar hiç hissetmedim birden kıyafetler bol gelmeye başladı senin de öyle olur
kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları
Canım ben 63 ten 59 a düştüğümde kıyafetlerim hala aynı oluyordu 58e düşünce fark etmeye başladı zaten öyle olurmuş bu giden kilonun nerden gittiğiyle alakalı bence sende 60 kiloya düşünce fark edeceksin çok az kaldıİnşallah canım ben de aaa herşey bol biraz bişiler alayım moduna girmek istiyorum ama. Bu arada barbunyayı araştırdım ( dıyet nelere kadir ) diyet yapanlar için çok faydalıymış posalı olduğu için kabızlığa iyi geliyormuş :) tabiiii sadece protein yeneceği zaman uygun değil :))
Canım ben 63 ten 59 a düştüğümde kıyafetlerim hala aynı oluyordu 58e düşünce fark etmeye başladı zaten öyle olurmuş bu giden kilonun nerden gittiğiyle alakalı bence sende 60 kiloya düşünce fark edeceksin çok az kaldı[/QUOTE
Ayy inşallah ne de güzel konuşuyorsun yahu... Sen şimdi 36 hatta 34 mü giyiyorsun yoksa
Yok kuzum nerde 34 üst beden 36 da alt bedenden tam emin deilim 38-36 kotta 27 beden oldum kaça tekabül ediyo bilmiyorum
iş yerinde yakın arkadaşlara büyük haksızlıklar yapıldı canım çok sıkıldı sorma. valla bugünde yedim bir sürü. herhalde 71 olmuşumdurHayırdır canım özel durumlar mı.. Kolaylıklar dilerim stres çok önemli faktör kilo konusunda
ben de 66.8 çıktım 400 grm gitmiş :)))Günaydın herkese kızlar :)
64.2 çıktım bu sabah ve gözlerime inanamadım çünkü düne göre 700 gram vermişim insallah hepimiz boyle güzel bizi mutlu eden sabahlara uyanırız :)
Her gun boyle versek keske :)ben de 66.8 çıktım 400 grm gitmiş :)))
Bak simdi neden boyle oldun ki sen :/ ya benimde pc bozuldu netten yazmaya calisiyorum cok zor oluyo ya. Menulerin nasildi iki gun merak ettimBenim internet paketim bitti persembe gecesi ve cuma bildirim yapamadim ozur diliyorum herkesten. Insallah tablodan cikmamisimdir kirmizi kirmizi ortaligi kasip kavurmam lazim daha
Ben yine artilardayim neden boyleyim ya cok canim sıkılıyor bu duruma. Dun 65.4 ciktim. Bugun onun ustune de +400 geldi. 65.8 'im su an.
Beyinim cuma zayiflama yarismasindayim ya ben. Gecen hafta cumadan sacmalamaya bir basladim pazartesiye kadar. Sonrasinda persembe de regl oldum bi guzel. Sonuc buBak simdi neden boyle oldun ki sen :/ ya benimde pc bozuldu netten yazmaya calisiyorum cok zor oluyo ya. Menulerin nasildi iki gun merak ettim
Sağol canim benim sende hemen duzene gir :))Seni tebrik ediyorum bu arada beyinim -700 hayal gibi bir gunde
Supersin
Sağol canim benim sende hemen duzene gir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?