hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

merhaba ,

ben de yarışa hazırım bugun başlıyorum sizinle yarışmaya

sabah tartıldım 67.2 yim bbugun yürüyüşümüde yapacam sabah yazarım yarışmalar süperr bence
hoşgeldin arkadaşım cuma günü tablo için bildirim yapıyoruz. senin boyun kaç hedefin ne?

Kuzum barbunya da çok fazla Karbonhidrat var etlerini ayıkla bence:) kilo konusuna gelince ben son iki kiloyu verene kadar hiç hissetmedim birden kıyafetler bol gelmeye başladı senin de öyle olur
İnşallah canım ben de aaa herşey bol biraz bişiler alayım moduna girmek istiyorum ama. Bu arada barbunyayı araştırdım ( dıyet nelere kadir ) diyet yapanlar için çok faydalıymış posalı olduğu için kabızlığa iyi geliyormuş :) tabiiii sadece protein yeneceği zaman uygun değil :))

Canım ben 63 ten 59 a düştüğümde kıyafetlerim hala aynı oluyordu 58e düşünce fark etmeye başladı zaten öyle olurmuş bu giden kilonun nerden gittiğiyle alakalı bence sende 60 kiloya düşünce fark edeceksin çok az kaldı

Ay

Boyum 158 kilım 67.2 hedefim 57 yani 10kg ilk edrapta 5kg inş verecez azmin elinden hiç bişey kurtulamaz

Hayırdır canım özel durumlar mı.. Kolaylıklar dilerim stres çok önemli faktör kilo konusunda
iş yerinde yakın arkadaşlara büyük haksızlıklar yapıldı canım çok sıkıldı sorma. valla bugünde yedim bir sürü. herhalde 71 olmuşumdur

Günaydın herkese kızlar :)
64.2 çıktım bu sabah ve gözlerime inanamadım çünkü düne göre 700 gram vermişim insallah hepimiz boyle güzel bizi mutlu eden sabahlara uyanırız :)

Benim internet paketim bitti persembe gecesi ve cuma bildirim yapamadim ozur diliyorum herkesten. Insallah tablodan cikmamisimdir kirmizi kirmizi ortaligi kasip kavurmam lazim daha

Ben yine artilardayim neden boyleyim ya cok canim sıkılıyor bu duruma. Dun 65.4 ciktim. Bugun onun ustune de +400 geldi. 65.8 'im su an.

Bak simdi neden boyle oldun ki sen :/ ya benimde pc bozuldu netten yazmaya calisiyorum cok zor oluyo ya. Menulerin nasildi iki gun merak ettim

Bak simdi neden boyle oldun ki sen :/ ya benimde pc bozuldu netten yazmaya calisiyorum cok zor oluyo ya. Menulerin nasildi iki gun merak ettim
Beyinim cuma zayiflama yarismasindayim ya ben. Gecen hafta cumadan sacmalamaya bir basladim pazartesiye kadar. Sonrasinda persembe de regl oldum bi guzel. Sonuc bu

Bugunden sıkıya aldim tekrar kendimi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…