hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Moralim bozuk biraz. artışlardayim. Bi gun dikkat edip insem ikinci gun gene artiyo. Cuma bildirimine kadar pek bi duzensiz olan rakamlari yazmayim en iyisi
istahim da tavan yapti

selam kızlar ben de kaç gündür bildirim yapamıyorum, bu aralar hayatım biraz düzensiz. Yarın tartılıcam umarım kilo verebilmişimdir

KIZLAR BENDE TARTILMADIM BUGÜN BU SIRALAR KEYFİM HİÇ YOK BAZI SIKINTILARIM VAR PEK DİKAKT ETTİĞİM SÖYELNEMEZ AMA KİLODA ALMADIM.

Kizlar neler oluyor herkese birden yaaa sicaklardan mi boylesiniz.. hadi ama benim az zamanim kaldi yalniz birakmayin beniiii

Kizlar neler oluyor herkese birden yaaa sicaklardan mi boylesiniz.. hadi ama benim az zamanim kaldi yalniz birakmayin beniiii
Zaman geçtikçe insan sıkılıyor galiba bu diyet olayından ama kesinlikle yılmadan devam etmeliyiz mesela ben nerdeyse 10 gün boyunca durmadan yedim şimdi tekrar diyet moduna girmeye çalışıyorum sizde öyle yapabilirsiniz kızlar yaza çok az kaldı bol bol tişörtler giymek zorunda kalmayalım kendinizi aynaya bakarken hayal edin zayfladığınızı hedefe ulaştığınızı düşünün sende yalnız değilsin kuzum arada savsaklasak da hep burdayız

Valla benim durumum da havayla ilgili degil.
Cok mutsuzum ve saldim yiyorum resmen
Offf

herkesinde başında bişeyler. benim de öyle. ama bir salarsak fena. ben 8.5 kilo verdim daha da vermek istiyorum. ne kadar iradeli gidiyordum akşam 6 dan sonra bişi yemiyordum. Dün maşallah yatmadan önce bile karamelli dondurma yedim canım çok sıkılıyorrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…