Bilmiyorum ki canım ya ilginç gerçekten ben bi eşime sorayım o biliraa cidden mi hayret bide guzelce kullaniyor mu calan .kim napsin benim facemi ya iyice iskillendim.
Canım sordum da direkt facebook a mail atıp durumu bildirsin diyoraa cidden mi hayret bide guzelce kullaniyor mu calan .kim napsin benim facemi ya iyice iskillendim.
Tum arkadaslarim silinmis. ismim yazildiginda da mi cikmiyorum? acaba komple hesabim mi kapatildi ki yoksa calan kisi arkadaslarimimi siliyoCanım sordum da direkt facebook a mail atıp durumu bildirsin diyor
Canım arattım aynı isimde çok kişi var ama seni göremedim muhtemelen kapanmışTum arkadaslarim silinmis. ismim yazildiginda da mi cikmiyorum? acaba komple hesabim mi kapatildi ki yoksa calan kisi arkadaslarimimi siliyo
BURASI SICAK DEĞİL HAVAYLA İLGİSİ YOK BENİMKİNİNKizlar neler oluyor herkese birden yaaa sicaklardan mi boylesiniz.. hadi ama benim az zamanim kaldi yalniz birakmayin beniiii
Zaman geçtikçe insan sıkılıyor galiba bu diyet olayından ama kesinlikle yılmadan devam etmeliyiz mesela ben nerdeyse 10 gün boyunca durmadan yedim şimdi tekrar diyet moduna girmeye çalışıyorum sizde öyle yapabilirsiniz kızlar yaza çok az kaldı bol bol tişörtler giymek zorunda kalmayalım kendinizi aynaya bakarken hayal edin zayfladığınızı hedefe ulaştığınızı düşününKizlar neler oluyor herkese birden yaaa sicaklardan mi boylesiniz.. hadi ama benim az zamanim kaldi yalniz birakmayin beniiii
benim de malesefValla benim durumum da havayla ilgili degil.
Cok mutsuzum ve saldim yiyorum resmen
Offf
iyi bari verilen kiloyu da korumak önemli.KIZLAR BENDE TARTILMADIM BUGÜN BU SIRALAR KEYFİM HİÇ YOK BAZI SIKINTILARIM VAR PEK DİKAKT ETTİĞİM SÖYELNEMEZ AMA KİLODA ALMADIM.
ay tuuba ne kadar zamanın kaldı bu ay sonuna mıydı iddia?Kizlar neler oluyor herkese birden yaaa sicaklardan mi boylesiniz.. hadi ama benim az zamanim kaldi yalniz birakmayin beniiii
işte motivasyon sahibi biri tebrik ediyorum arkadaşım feyzalacağımEki Görüntüle 1527003 günaydın kızlar sonunda foto çekmeyi unutmadım :)) düne göre -300 bbugün et günü yapıyorum bakalım sonuç ne olacak yarın
Sağol canım benimişte motivasyon sahibi biri tebrik ediyorum arkadaşım feyzalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?