hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Yeniden menü yazmaya başlıyorum:
Sabah beyaz peynir üçbeş sucuk bol domates biber salatalık bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay
Akşam kuru fasulye pilav yeşil salata ve şekersiz türk kahvesi
Birazdan yeşil çay

İki öğünle kalabilmek ne güzel

arkadaşlar ben de veremiyorum.aslında veremiyorum demek yenlış yemesem veriyorum ama boğazıma hakim olamıyorum vakit daralıyor ama benim motive sıfır.birşey bulalım kafa kafaya veip.inanın korkmsam ilaç kullanacağım o derece yani.yok mu güvenilir tok tutan kilo verdiren birşeyler.

Ne kadar süre koydun kendine kaç kilo için canım? Hadi bak ne güzel yarışıyorduk sen kayboldun ben de yerimde sayıyorum

Dünkü menüm
Sabah tam sütlü kahve bir dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir
ara yeşil çay 3 kuru kayısı 3 ceviz
Öğlen somon yeşil salata
Akşam dondurma

Gunaydin kizlar bugun inanilmaz demoralizeyim..umarim yemege yansimaz. trafikte buyuk hata yaptim .anayola cikarken gelen kamyonun yakinligini ve suratini farkedemeden onune ciktim adam carpacakti nerdeyse bana baya hizliydi.. sollama da yapamadi karsidan arabalar geliyordu cok canim sikildi..normalde dikkatliyimdir ama iste olacagi varmis...kazalar anlik gercekten aman dikkatli olalim...

Geçmiş olsun tubacım Allah beterinden saklasın.Bende korkuyorum araba kullanmaktan bitürlü öğrenemiyorum o yüzden

Ne kadar süre koydun kendine kaç kilo için canım? Hadi bak ne güzel yarışıyorduk sen kayboldun ben de yerimde sayıyorum
Canım haziran sonuna kadar 58 istiyordum ama artık 60 da harika olur diyorum.Evet sık giremiyorum oğlum su çiçeği çıkardı.bir taraftan bahar temizliği derken akşam oluveriyor.Ben artık tokluk hissi veren yağ yakımını hızlandıran bir şeyler arıyorum.eczacıma soracağım bugün fırsat bulursam.olmuyor böyle.

Geçmiş olsun tubacım Allah beterinden saklasın.Bende korkuyorum araba kullanmaktan bitürlü öğrenemiyorum o yüzden
Bende gozumde buyutuyordum canim ama gercekten cok kolay.. baskasinin arabasiyla ogrenilmiyor eski kotu bi araban olacak kendinin olacak ben tek basima minnacik arabamla ogrendim 1 ay icinde trafige ciktim.( 3 sene ehliyetli gezdim araba suremeden cunku babamin ve esimin arabasina bisi yapcam korkusuyla) simdi iyi soforum sukur de bugun aceleden dikkatsizlik yaptim...

Gecmis olsun canim ya allah korumus. Acele etmeye gerek yok sakin sakin gitmek lazim. Aman dikkat.

Gecmis olsun verduncum.
Sorarsan bize de soyle

Ben dun bildirim yapmayi unuttum ya.

Pazartesi 63.8 cikmistim ve sok gecirmistim.

Sali 64.2 ciktim +400

Bugun de 64.6 ciktim.

Uzulmuyorum ama o 63.8e indigim gunden once neredeyse hicbir sey yememistim dogru duzgun. Boyle olmasi normal bence yani bu durumda.
65Lere tekrar cikmayim da uzulmuyorum buna su an.

Tuuba çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın canımmm.

sor sor da bizimle de paylaş ne bu yerimizde sayıyoruz resmen. Ben yine 70i gördüm. üfff yaaa

ayy noldu ya hepimize nazar mı değdi ya ben de böyle kaç haftadır aynı kilodayım. napsam olmuyor

Cok sagolun kizlar... biz esimle yeni sayfa actik diyet gunlugune Sabah ogle normal duzende yiyoruz mesela ben bugun
Sabah: sut-cronflakes
ogle: 1 kase yesil fasulye-1 kucuk fileto balik -yarim muz yedim...
aksamlari sadece meyve yiyoruz.. ben de hemen farketti kizlarr haydi hayirlisi..

Canım çok geçmiş olsun kazalar gerçekten saniyelik olaylar dikkatli olmak gerekiyor allah korumuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…