İki öğünle kalabilmek ne güzelYeniden menü yazmaya başlıyorum:
Sabah beyaz peynir üçbeş sucuk bol domates biber salatalık bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay
Akşam kuru fasulye pilav yeşil salata ve şekersiz türk kahvesi
Birazdan yeşil çay
napiimm dışardaydım yoksa durur mu gırtlakİki öğünle kalabilmek ne güzel
Off ya farkli ne yapmak lazim acabagram vermemişim
Ne kadar süre koydun kendine kaç kilo için canım? Hadi bak ne güzel yarışıyorduk sen kayboldun ben de yerimde sayıyorumarkadaşlar ben de veremiyorum.aslında veremiyorum demek yenlış yemesem veriyorum ama boğazıma hakim olamıyorum vakit daralıyor ama benim motive sıfır.birşey bulalım kafa kafaya veip.inanın korkmsam ilaç kullanacağım o derece yani.yok mu güvenilir tok tutan kilo verdiren birşeyler.
Geçmiş olsun tubacım Allah beterinden saklasın.Bende korkuyorum araba kullanmaktan bitürlü öğrenemiyorum o yüzdenGunaydin kizlar bugun inanilmaz demoralizeyim..umarim yemege yansimaz. trafikte buyuk hata yaptim .anayola cikarken gelen kamyonun yakinligini ve suratini farkedemeden onune ciktim adam carpacakti nerdeyse bana baya hizliydi.. sollama da yapamadi karsidan arabalar geliyordu cok canim sikildi..normalde dikkatliyimdir ama iste olacagi varmis...kazalar anlik gercekten aman dikkatli olalim...
Canım haziran sonuna kadar 58 istiyordum ama artık 60 da harika olur diyorum.Evet sık giremiyorum oğlum su çiçeği çıkardı.bir taraftan bahar temizliği derken akşam oluveriyor.Ben artık tokluk hissi veren yağ yakımını hızlandıran bir şeyler arıyorum.eczacıma soracağım bugün fırsat bulursam.olmuyor böyle.Ne kadar süre koydun kendine kaç kilo için canım? Hadi bak ne güzel yarışıyorduk sen kayboldun ben de yerimde sayıyorum
Bende gozumde buyutuyordum canim ama gercekten cok kolay.. baskasinin arabasiyla ogrenilmiyor eski kotu bi araban olacak kendinin olacak ben tek basima minnacik arabamla ogrendim 1 ay icinde trafige ciktim.( 3 sene ehliyetli gezdim araba suremeden cunku babamin ve esimin arabasina bisi yapcam korkusuyla) simdi iyi soforum sukur de bugun aceleden dikkatsizlik yaptim...Geçmiş olsun tubacım Allah beterinden saklasın.Bende korkuyorum araba kullanmaktan bitürlü öğrenemiyorum o yüzden
Gecmis olsun canim ya allah korumus. Acele etmeye gerek yok sakin sakin gitmek lazim. Aman dikkat.Gunaydin kizlar bugun inanilmaz demoralizeyim..umarim yemege yansimaz. trafikte buyuk hata yaptim .anayola cikarken gelen kamyonun yakinligini ve suratini farkedemeden onune ciktim adam carpacakti nerdeyse bana baya hizliydi.. sollama da yapamadi karsidan arabalar geliyordu cok canim sikildi..normalde dikkatliyimdir ama iste olacagi varmis...kazalar anlik gercekten aman dikkatli olalim...
Gecmis olsun verduncum.Canım haziran sonuna kadar 58 istiyordum ama artık 60 da harika olur diyorum.Evet sık giremiyorum oğlum su çiçeği çıkardı.bir taraftan bahar temizliği derken akşam oluveriyor.Ben artık tokluk hissi veren yağ yakımını hızlandıran bir şeyler arıyorum.eczacıma soracağım bugün fırsat bulursam.olmuyor böyle.
Tuuba çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın canımmm.Gunaydin kizlar bugun inanilmaz demoralizeyim..umarim yemege yansimaz. trafikte buyuk hata yaptim .anayola cikarken gelen kamyonun yakinligini ve suratini farkedemeden onune ciktim adam carpacakti nerdeyse bana baya hizliydi.. sollama da yapamadi karsidan arabalar geliyordu cok canim sikildi..normalde dikkatliyimdir ama iste olacagi varmis...kazalar anlik gercekten aman dikkatli olalim...
Canım haziran sonuna kadar 58 istiyordum ama artık 60 da harika olur diyorum.Evet sık giremiyorum oğlum su çiçeği çıkardı.bir taraftan bahar temizliği derken akşam oluveriyor.Ben artık tokluk hissi veren yağ yakımını hızlandıran bir şeyler arıyorum.eczacıma soracağım bugün fırsat bulursam.olmuyor böyle.
ayy noldu ya hepimize nazar mı değdi ya ben de böyle kaç haftadır aynı kilodayım. napsam olmuyorBen dun bildirim yapmayi unuttum ya.
Pazartesi 63.8 cikmistim ve sok gecirmistim.
Sali 64.2 ciktim +400
Bugun de 64.6 ciktim.
Uzulmuyorum ama o 63.8e indigim gunden once neredeyse hicbir sey yememistim dogru duzgun. Boyle olmasi normal bence yani bu durumda.
65Lere tekrar cikmayim da uzulmuyorum buna su an.
Canım çok geçmiş olsun kazalar gerçekten saniyelik olaylar dikkatli olmak gerekiyor allah korumuş kuzumGunaydin kizlar bugun inanilmaz demoralizeyim..umarim yemege yansimaz. trafikte buyuk hata yaptim .anayola cikarken gelen kamyonun yakinligini ve suratini farkedemeden onune ciktim adam carpacakti nerdeyse bana baya hizliydi.. sollama da yapamadi karsidan arabalar geliyordu cok canim sikildi..normalde dikkatliyimdir ama iste olacagi varmis...kazalar anlik gercekten aman dikkatli olalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?