hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

2 ayda 3.5 kilo verebildim .millet 2 haftada veriyo onu .. hayir bir de oldum bittim ac kaldim diye yakiniyorum.. yemesem belli olur yani heheh

Canım ya aklıma geldi sen hiç troidlerine baktırdın mı ya da insülin direncine
yok baktirmadim tiroidlerime canim. diyabetik problemim yok sukur. ama farkinda olmadan kaciriyorum sanirim sonra ah vah diye yakiniyorum bak 4 gunde ciddi anlamda aksamlari kesince hemen belli oldu 800 gr.

yok baktirmadim tiroidlerime canim. diyabetik problemim yok sukur. ama farkinda olmadan kaciriyorum sanirim sonra ah vah diye yakiniyorum bak 4 gunde ciddi anlamda aksamlari kesince hemen belli oldu 800 gr.
2.5 ayda 3.5 kilo deyince kuzum öyle aklıma geldi aman olmasında kilo önemli deil 4 günde 800 gr da çok iyi haa böyle devam

2.5 ayda 3.5 kilo deyince kuzum öyle aklıma geldi aman olmasında kilo önemli deil 4 günde 800 gr da çok iyi haa böyle devam
Evet canim insallah haziran sonuna 57-58 olurum kurtulurum bu stresten. ama sonrasinda koruma isi de zor... nasilsa indim diye istedigimi yemek isterim bu arada 59.9 gormeme az kaldi en son 10 seneye yaklasti gormemistim vay anasiniiii

Evet canim insallah haziran sonuna 57-58 olurum kurtulurum bu stresten. ama sonrasinda koruma isi de zor... nasilsa indim diye istedigimi yemek isterim bu arada 59.9 gormeme az kaldi en son 10 seneye yaklasti gormemistim vay anasiniiii
Biz istersek her şeyi başarırız kuzum benim de en az 5 sene olmuştur 56 yı görmeyeli :)) her gün deli gibi yemezsek kilo da almayız bence bi gün abartırsak ertesi gün toparlarız ben b hafta çok dikkat edemedim vermedim de almadım da bence buda bi başarı ama şuna karar verdim 56 bana az geldi 54 e inicem bunu da sporla yapmayı düşünüyorum belki bi tur daha 5/5 yapıp diyet sayfasını tamamen kapatabilirim. şuan üstümde geçen sene üstüme dar olan bi tişört var öyle bol geliyor ki çok mutluyum nerdeyse arada 15 kilo fark var tabi :))

Supersin.tebrik ederim seni insan cok rahatliyor ya. kilo problemi resmen ozguven sorunu yapiyo...
bu arada kimse beni bukadar zayif gormedigi icin son 10 yilda daha fazla zayiflama guzel olmaz diyorlar... bi de 57 ye dusunce ne diyecekler acaba...

Selam kızlar ya bu aralar pek rejim yapamiyorum. Evimde degılm bşka yerlerde dikkat etmek gerçekten çok zor. Bu hafta +lardaym 65.5geldm. Bu bildirimide tabloda boş kalmayim dye yapiyorum. Bu kilodan hç memnun dglm maleşef.

ben de hemen zayıfladım azcık diye koca bir kurabiyeyi götürdüm az evvel ah bu gırtlağım hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…