Fena mı çok iyi canımFena sayilmayiz hadi bakalim...hani diger kizlarrr
Bu son deneyim iyi geldi banaFena mı çok iyi canım
Canım ya aklıma geldi sen hiç troidlerine baktırdın mı ya da insülin direncine2 ayda 3.5 kilo verebildim .millet 2 haftada veriyo onu.. hayir bir de oldum bittim ac kaldim diye yakiniyorum.. yemesem belli olur yani heheh
2 ayda 3.5 kilo verebildim .millet 2 haftada veriyo onu.. hayir bir de oldum bittim ac kaldim diye yakiniyorum.. yemesem belli olur yani heheh
yok baktirmadim tiroidlerime canim. diyabetik problemim yok sukur. ama farkinda olmadan kaciriyorum sanirim sonra ah vah diye yakiniyorumCanım ya aklıma geldi sen hiç troidlerine baktırdın mı ya da insülin direncine
2.5 ayda 3.5 kilo deyince kuzum öyle aklıma geldi aman olmasında kilo önemli deil 4 günde 800 gr da çok iyi haa böyle devamyok baktirmadim tiroidlerime canim. diyabetik problemim yok sukur. ama farkinda olmadan kaciriyorum sanirim sonra ah vah diye yakiniyorumbak 4 gunde ciddi anlamda aksamlari kesince hemen belli oldu 800 gr.
Evet canim insallah haziran sonuna 57-58 olurum kurtulurum bu stresten. ama sonrasinda koruma isi de zor... nasilsa indim diye istedigimi yemek isterim2.5 ayda 3.5 kilo deyince kuzum öyle aklıma geldi aman olmasında kilo önemli deil 4 günde 800 gr da çok iyi haa böyle devam
Biz istersek her şeyi başarırız kuzum benim de en az 5 sene olmuştur 56 yı görmeyeli :)) her gün deli gibi yemezsek kilo da almayız bence bi gün abartırsak ertesi gün toparlarız ben b hafta çok dikkat edemedim vermedim de almadım da bence buda bi başarı ama şuna karar verdim 56 bana az geldi 54 e inicem bunu da sporla yapmayı düşünüyorum belki bi tur daha 5/5 yapıp diyet sayfasını tamamen kapatabilirim. şuan üstümde geçen sene üstüme dar olan bi tişört var öyle bol geliyor ki çok mutluyum nerdeyse arada 15 kilo fark var tabi :))Evet canim insallah haziran sonuna 57-58 olurum kurtulurum bu stresten. ama sonrasinda koruma isi de zor... nasilsa indim diye istedigimi yemek isterimbu arada 59.9 gormeme az kaldi en son 10 seneye yaklasti gormemistim vay anasiniiii
Supersin.tebrik ederim seni insan cok rahatliyor ya. kilo problemi resmen ozguven sorunu yapiyo...Biz istersek her şeyi başarırız kuzum benim de en az 5 sene olmuştur 56 yı görmeyeli :)) her gün deli gibi yemezsek kilo da almayız bence bi gün abartırsak ertesi gün toparlarız ben b hafta çok dikkat edemedim vermedim de almadım da bence buda bi başarı ama şuna karar verdim 56 bana az geldi 54 e inicem bunu da sporla yapmayı düşünüyorum belki bi tur daha 5/5 yapıp diyet sayfasını tamamen kapatabilirim. şuan üstümde geçen sene üstüme dar olan bi tişört var öyle bol geliyor ki çok mutluyum nerdeyse arada 15 kilo fark var tabi :))
hazırla canım sen gelirler mutlaka gelmeyene 5 kilo fazla koykizlar nerdesiniz yahuuu tablo hazirliyorum
Aslinda gobuslerine yag yapistirabilsem caydirici olur herkes Sabah erkenden gelir bildirir kilosunu da tabloya yazmam da ise yarar mi kihazırla canım sen gelirler mutlaka gelmeyene 5 kilo fazla koy
Ben de 2 ay da 3.60 verdim çok aç kalmadım yaa biraz aç kalsam iyi olacak2 ayda 3.5 kilo verebildim .millet 2 haftada veriyo onu.. hayir bir de oldum bittim ac kaldim diye yakiniyorum.. yemesem belli olur yani heheh
Demek ki o kadarcik diyete bile dayanamiyoruz.. ben sikayetlenip duruyorum..Ben de 2 ay da 3.60 verdim çok aç kalmadım yaa biraz aç kalsam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?