hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

dün 100 gr daha eksiktim ilk hedefimi gerçekleştirdim şimdi sıra uzak hedefte gerçi artık uzak deil 54 :))

Bugun 64.6 yim.

Yine batirdim haftasonu offff bir haftasonunu da eksiyle bitirsem yaa

kızlar ben verdiğim kiloyu geri aldim o yüzden yapamıyorum paylaşım ya ne yapmam lazım hakim olamıyorum kendime bu ara iştahım çok açık

kızlar ben verdiğim kiloyu geri aldim o yüzden yapamıyorum paylaşım ya ne yapmam lazım hakim olamıyorum kendime bu ara iştahım çok açık
Ne kadar vermistin canim?
Hemen toparlarsan kendini hic yapismadan kolayca verirsin. Dikkat etmeye yeniden basla bence. Hemen su dakika. Aman nasilsa ipin ucu gitti daha da vermem kilo falan dur sunu da yiyim falan gibi bi dusunceye girme. Nerden baslasam kar diye dusun.

al benden de o kadar. ne güzel 69 olmuştum. iştahım açık bugünlerde. zaten yine şehirdışındayım. kesin en az bir kilo aldım hissediyorum.

canım ya aynen de senin dediklerini düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim bişeyler yemekten hemen simi gidip kendime yoğurt kuru yapıyorum ve Onu yiyorum napsak kızlar hepberaber ortak bişey mi yapsak biraz gevsedik sanki hepimiz yaa o zaman Sabah ne kadar çok olursa olsun kilomu tekrar paylaşıyorum sizinle veee tekrar başlıyorum hadiii burda misiniz başlayalım hepimiz bi az girer olduk sayfaya . yediklerimizi de mi yazsak gün içinde hadi çözüm bulalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…