Eki Görüntüle 1538260 dün 100 gr daha eksiktim ilk hedefimi gerçekleştirdim şimdi sıra uzak hedefte gerçi artık uzak deil 54 :))
Saol canım benim :)evet artık hiç uzak deil 63 kiloyken baya uzak geliyordu amaNe guzel masallah :) tebrik ediyorumm
Uzak degil ki ne kalmis surda 2 adimlik mesafe
Biliyorum kendimdennSaol canım benim :)evet artık hiç uzak deil 63 kiloyken baya uzak geliyordu ama
İnşallah canım :) olacak hiç merak etme kendimden biliyorumBiliyorum kendimdenn
Darisi bize o zaman
bu sıralar hepimizde gevşeme varkızlar ben verdiğim kiloyu geri aldim o yüzden yapamıyorum paylaşım ya ne yapmam lazım hakim olamıyorum kendime bu ara iştahım çok açık
Ne kadar vermistin canim?kızlar ben verdiğim kiloyu geri aldim o yüzden yapamıyorum paylaşım ya ne yapmam lazım hakim olamıyorum kendime bu ara iştahım çok açık
al benden de o kadar. ne güzel 69 olmuştum. iştahım açık bugünlerde. zaten yine şehirdışındayım. kesin en az bir kilo aldım hissediyorum.kızlar ben verdiğim kiloyu geri aldim o yüzden yapamıyorum paylaşım ya ne yapmam lazım hakim olamıyorum kendime bu ara iştahım çok açık
ben mart başından beridir yapıyorum sıkıldım haliyle biraz. ama daha vermem gereken çok kilo varbu sıralar hepimizde gevşeme var
az kalmış kurtulmaya :)64.2
Dune gore -400
64Lerden zor mu kurtulucam sanki ya
canım ya aynen de senin dediklerini düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim bişeyler yemekten hemen simi gidip kendime yoğurt kuru yapıyorum ve Onu yiyorum napsak kızlar hepberaber ortak bişey mi yapsak biraz gevsedik sanki hepimiz yaa o zaman Sabah ne kadar çok olursa olsun kilomu tekrar paylaşıyorum sizinle veee tekrar başlıyorum hadiii burda misiniz başlayalım hepimiz bi az girer olduk sayfaya . yediklerimizi de mi yazsak gün içinde hadi çözüm bulalimNe kadar vermistin canim?
Hemen toparlarsan kendini hic yapismadan kolayca verirsin. Dikkat etmeye yeniden basla bence. Hemen su dakika. Aman nasilsa ipin ucu gitti daha da vermem kilo falan dur sunu da yiyim falan gibi bi dusunceye girme. Nerden baslasam kar diye dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?