hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

...Kizlar ben geldim kimse beni sormamis yaa..sehur disindayim kac kiloyum bilmiyorum diyet yapmiyorum kacamakla gecti

Canım çok geçmiş olsun kazalar gerçekten saniyelik olaylar dikkatli olmak gerekiyor allah korumuş kuzum
Sagol canim gercekten oyle yavrum da yanimdaydi ama oyle bagiris cagiris yapmadim korkmasin diye ruhu bile duymadi... zaten araba kullanan degil yanindakiler panikliyo cogu zaman

...Kizlar ben geldim kimse beni sormamis yaa..sehur disindayim kac kiloyum bilmiyorum diyet yapmiyorum kacamakla gecti
canim herkes bu ara pek takilmiyo buraya ondandir.. bu cuma yazmasan ben hemencik sinyal yollardim ama meraklanma

Sagol canim gercekten oyle yavrum da yanimdaydi ama oyle bagiris cagiris yapmadim korkmasin diye ruhu bile duymadi... zaten araba kullanan degil yanindakiler panikliyo cogu zaman
İyi ki eşin yokmuş o zaman :) benim hiç cesaretim yok hatta bildiğin korkuyorum göstermelik ehliyetim var sadece ama inat ettim oğlum için bu yaz kesin öğrenicem sonra da senin gibi ufak bişey alırım oğluşumla gezeriz :))

dur bugün yediklerimi sayayım (saymakla bitmez gerçi:)
sabah sucuklu peynirli omlet,birkaç zeytin, fıstık ezmesi, bal, iki dilim kepek ekmek
öğlen üç kadeh şarap (arkadaşım geldi de)
akşam bezelye yemeği, makarna, 2 minik boy halley, dondurma

Aburcuburlar disinda pek bir sey yokmus aslinda. O seyleri yemeden duramiyoruz iste ya nasi bi bagimliliksa artik
evet ya üff sinir oluyorum kendime daha bir sürü kilo vermem gerek. Üstelik eşimde bu 9 kiloyu verince ben çok sevindi daha vericen değil mi diyip duruyor

evet ya üff sinir oluyorum kendime daha bir sürü kilo vermem gerek. Üstelik eşimde bu 9 kiloyu verince ben çok sevindi daha vericen değil mi diyip duruyor
Tamam bugunden itibaren tekrar basla o zaman daha sıkı bir sekilde. Bu saatten sonra bir sey yeme yarin da guzel baslarsin devami da guzel gelir insallah

Öğren canım çok zevkli. Bi oturdum mı gidiyo tüm korku .

Akşam yemeğimi sayayım 1 yeşil elma 1 kırmızı elma bir de brownie Duramadım. Resmen hafiflemiş hissediyorum kendimi kızlar . 3 ay olacak böyle olmamıştı yani . Demek hep akşamları çok kaçırdığım içindi

aferin arkadaşım süpersin akşamları belli bir saatten sonra yemek yok

Günaydın kızlar 56.2 :)) tuuba0607 canım insan bu diyet sürecinde bedenini de tanıyor aslında demekki sana akşam yemekleri ağır geliyormuş bi de güzel sonuç aldın mı tamamdır :)) akşamları meyve yiyorsan ananası da ekle menüye

Haklisin canim gercekten taniyo insan. ben gun icinde zaten fazla yemiyordum ama aksam kissam da yine de fazla geliyordu. resmen hergun gidiyo gram gram .. ama eskisi kadar spora halim kalmiyo. istedigim kiloya duseyim tekrar eski duzene doncem. bu sekilde evet iyi veriliyorda insan sikilasamiyor. ben sikilasmak istiyorum
9 gunum kaldi hem iddiama hem de guzel elbise giyecegim bir dugune. .

Bi zayıfla canım ondan sonra sıkılaşırsın o güzel elbiseyi de giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…