Canım kendini 6 kilo eksik hayal et ben hep öyle yaptım çok güzel motive kaynağı bu hiç bırakma kendini hedefine ulaşana kadar arada tabi kaçamaklar olabilir ama tekrar o moda girmek önemlikızlar masallh siz artık 50 li rakamları gormussunuz ne güzel yaa.... Tebrikler sizi harikasiniz... ya insallh darısı bize olsun ya . ben o kadar gayretli değilim galiba ya az biraz verince bırakıyorum hemen diyeti verdim nasıl olsa diye insallh ben de bırakmam da en azından 60 i görürüm daha 6 kilo vermem lazım
Canım şurda ne kaldı 59a ya sen bi benim dediğimi yapsan bi güncük emin ol görürsün hadi yarın saf protein günü ilan et sabah yumurta peynir süt Öğlen et ve ayran akşam yine aynısı istediğin kadar tüket ma bunu yap lütfenah bi de ben gorseydim 59.9 a raziyim simdilik. hic hatirlamiyorum 50 li rakamlari
canim yarin dugun var yapamam ama haftasonunun verdigi kilocuklari soz sana, pazartesi bu dedigini yaparak karsilayacagimCanım kendini 6 kilo eksik hayal et ben hep öyle yaptım çok güzel motive kaynağı bu hiç bırakma kendini hedefine ulaşana kadar arada tabi kaçamaklar olabilir ama tekrar o moda girmek önemli
Canım şurda ne kaldı 59a ya sen bi benim dediğimi yapsan bi güncük emin ol görürsün hadi yarın saf protein günü ilan et sabah yumurta peynir süt Öğlen et ve ayran akşam yine aynısı istediğin kadar tüket ma bunu yap lütfen
Çok sevindim iddaanı kazanmana tebrik ederim canım eminim çok güzel olmuştur elbise :) pazartesi sen bunu yap kesin sonuç alırsıncanim yarin dugun var yapamam ama haftasonunun verdigi kilocuklari soz sana, pazartesi bu dedigini yaparak karsilayacagim
Foto koyarim face yeÇok sevindim iddaanı kazanmana tebrik ederim canım eminim çok güzel olmuştur elbise :) pazartesi sen bunu yap kesin sonuç alırsın
Merakla bekliyorumFoto koyarim face ye
aslinda elbise cok icime sinmedi. iki ayri sehir gezdim elbise aradim butun elbiseler inanilmaz dekolte tabi burasi fransa olunca nerden bulacaksin istedigin elbiseyi.ya sirti komple acik ya gogus dekoltesi ya da super mini....oyle olunca mecbur biraz orta yas magazalarina bakmak zorunda kaldim..olsun napalim kismetimiz de bu varmis...Merakla bekliyorum
Olsun canım senin güzelliğin yeteraslinda elbise cok icime sinmedi. iki ayri sehir gezdim elbise aradim butun elbiseler inanilmaz dekolte tabi burasi fransa olunca nerden bulacaksin istedigin elbiseyi.ya sirti komple acik ya gogus dekoltesi ya da super mini....oyle olunca mecbur biraz orta yas magazalarina bakmak zorunda kaldim..olsun napalim kismetimiz de bu varmis...
Tebrik ederimmm masallah ya ne guzel. Ilk mezun sen misin simdi yaniiama arkadaslarim sanirim ben bi sure duracagim. bu hafta arkadasimizin dugunu var inanamaycaksiniz ama 36 beden elbise aldim...5 kilo baya farketti gozukuyo ust bedende. hala istedigim gibi degilim ama cok biktim 3 aydir az az yiyip istedigim gibi kilo veremedigim icin. iddia isim de bitti. kusuratlari saymamaya karar verdik ve kazandim iddiami boylelikle...simdi bu kilomu korumayi amacliyorum bir 2 ay normal beslenme duzenime gecip..tabi ki artik dengeli beslenerek. daha fazla spor yapacagim gobek bolgem toparlanirsa kilo vermeme bile gerek kalmaz.. anlayacaginiz ben simdilik mezun ediyorum kendimi... ama burdayimmm sizi gozluyorum ve tabloya da devam edecegimmm hepinizin verdigini gormek istiyorum.
tesekkur ederim canim cok naziksin...o senin guzelligin diye klasik ama dogru bir laf edeyim bunun uzerineOlsun canım senin güzelliğin yeter
TEBRİKLER CANIM :))tesekkur ederim canim cok naziksin...o senin guzelligin diye klasik ama dogru bir laf edeyim bunun uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?