ben de işte aldığımı hissediyorum şehir dışında olunca yapmak daha zor tabi ben bırakmış gibiydim ama su an itibariyle yine başladım hadi hepberaber yapalım birakmayalim kızlar...al benden de o kadar. ne güzel 69 olmuştum. iştahım açık bugünlerde. zaten yine şehirdışındayım. kesin en az bir kilo aldım hissediyorum.
Bi arti bi eksi cikmasam yarina kurtulurum da iste arti cikinca basa sariyorumaz kalmış kurtulmaya :)
Sen super gidiyosun beyinim hic arti cikmadan hep eksilerle. Boyle devam edersen cokkisa bi zamanda kurtulursun62,9 çıktım sabah ben böyle her kiloyu önce sonundan yakalıyorumm
Olabilir aslinda menu paylasimi da.canım ya aynen de senin dediklerini düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim bişeyler yemekten hemen simi gidip kendime yoğurt kuru yapıyorum ve Onu yiyorum napsak kızlar hepberaber ortak bişey mi yapsak biraz gevsedik sanki hepimiz yaa o zaman Sabah ne kadar çok olursa olsun kilomu tekrar paylaşıyorum sizinle veee tekrar başlıyorum hadiii burda misiniz başlayalım hepimiz bi az girer olduk sayfaya . yediklerimizi de mi yazsak gün içinde hadi çözüm bulalim
tamam canım yapalım o zaman yoğurt kuru de yemeyeyim mi simdiBi arti bi eksi cikmasam yarina kurtulurum da iste arti cikinca basa sariyorum
Sen super gidiyosun beyinim hic arti cikmadan hep eksilerle. Boyle devam
Olabilir aslinda menu paylasimi da.
Aman diyim hele bu saatte hiiiic yemeee. Daha yeni tekrar aldigin icin bir iki gun dikkat edince donersin eski haline bozma moralini
Menu ve spor bildirimi yapabiliriz bence toplu olarak
Yogurt kuru icin dememistim:)tamam canım yapalım o zaman yoğurt kuru de yemeyeyim mi simdi
hadi bakalım beni motive edin ne olur... bak yemedim seni dinledim yoğurt kurumu yiyip yarım saat sonra uycm bakalım hayırlısı... hadi o zaman sabah tekrar başlıyorum cl sayarak yapmayı düşünüyorum...Yogurt kuru icin dememistim:)
Miden rahatsiz degilse ye bence basla tekrar duzenli yapmaya yarina da faydasi olur insallah bugunkunden eksi cikarsin
Tamam canim bozma moralini. Olabilir boyle hep. Sen de boyle dusun kabul et. Hata yapmis olabilirim ama nerden toparlasam kar bana de kendi kendine. Vericez hep birlikte yavas yavas da olsa o hedeflere ulasicaz. Bak toparlamaya dikkat etmeye basladin bile simdidenhadi bakalım beni motive edin ne olur... bak yemedim seni dinledim yoğurt kurumu yiyip yarım saat sonra uycm bakalım hayırlısı... hadi o zaman sabah tekrar başlıyorum cl sayarak yapmayı düşünüyorum...
Canım diyet yaparken olabilir böyle şeyler çok uzun bi süreç sonuçta önemli olan tekrar devam edebilmek ki sen bunun kararını vermişsin zaten hem son iki haftada aldığın kilo daha yerleşmemiştir çabucak verirsin hiç sıkma canınıEki Görüntüle 1540789
Günaydın kızlarrrr..... gectigimiz Haftalara göre çok kilo almış olsam da tekrar tam da bugün diyete başlamış bulunmaktayım.. 2 3 haftadır futursuzca yersem sonuç bu oldu işte olsun napalım ... önemli olan tekrar karar vermek.. ben bugun tekrar diyete başladım bu arada en son buradaki kilom 65.4 idi . çok almışım demi biliyorumama sizlerin desteğiyle vericem yine insallh .. hadi bakalım kolay gelsin hepimize...
Ayy insallh canım ya çok sağolun var ya siz de olmasanız diyet yapamıyorum baksana 2 haftadır kosusturmadan sayfaya doğru düzgün ugrayamadim başıma neler geldiCanım diyet yaparken olabilir böyle şeyler çok uzun bi süreç sonuçta önemli olan tekrar devam edebilmek ki sen bunun kararını vermişsin zaten hem son iki haftada aldığın kilo daha yerleşmemiştir çabucak verirsin hiç sıkma canını
Canim benim hic uzulme. Ben de oyle olmustum. Hem de ben sadece haftasonu yedigimle almistim yani dusun. 65.2lerden 66 67ye cikmistim. Ama cumartesi bir dikkat etmeye basladim. O haftanin sonunda almis oldugumun buyuk kismini vermistim. Hem vucudun sasirmis olacak bak devami da hizli gelecek bence. Uzulme onemli olan toparlamakEki Görüntüle 1540789
Günaydın kızlarrrr..... gectigimiz Haftalara göre çok kilo almış olsam da tekrar tam da bugün diyete başlamış bulunmaktayım.. 2 3 haftadır futursuzca yersem sonuç bu oldu işte olsun napalım ... önemli olan tekrar karar vermek.. ben bugun tekrar diyete başladım bu arada en son buradaki kilom 65.4 idi . çok almışım demi biliyorumama sizlerin desteğiyle vericem yine insallh .. hadi bakalım kolay gelsin hepimize...
hadi insallh .... daha hırslı bir şekilde devam edelim o zaman ..Canim benim hic uzulme. Ben de oyle olmustum. Hem de ben sadece haftasonu yedigimle almistim yani dusun. 65.2lerden 66 67ye cikmistim. Ama cumartesi bir dikkat etmeye basladim. O haftanin sonunda almis oldugumun buyuk kismini vermistim. Hem vucudun sasirmis olacak bak devami da hizli gelecek bence. Uzulme onemli olan toparlamak
Aynen canim işte aynı o dediğin şekilde yaptım 2 hafta çok da olmasa da gönlümün istediklerini yedim pek dikkat edemedim hemen 2 haftada hooopppp almışım hepsini... ya söyle 10 kilo falan versem belki çok etkilemez o 1 2 kilo ama işte zaten 1 2 kilo verince hemen onları geri aldim malesef...Kizlar bayadir yazamadim kilomda son 5 gundur hic degisiklik yok. anlamiyorum biz hep diyetle mi omur gecirecegiz. 5 gun boyunca az az yedim. ama evde oldugum icin tabi diger gunlere gore biraz daha rahattim. buro da oldugum zamanlar istesem de yiyemedigim icin diyet daha kolay.. ne borek corek ne asiri yagli bisi yemedim. surekli kosturma halindeydim ve gram vermemisim.. hayret biz hic gonlumuzce iki gun ust uste 1 dilim pasta yiyemeyecek miyiz. ne zaman ac kalmayi birakip normal duzende yesek hoppp kilo mu alcaz offf off
Canım ya o zayıf insanlar yemiyorlar inan. Çevremdeki tüm zayıfları gözlemledimBazi insanlar dogustan sansli demek yemek konusunda yaaa biz onlarin arasina girememisiz.... ya da kendimizi kontrol etmeyi ogrenememisiz
Aynen bence de onlar yediklerini zannediyolar..Canım ya o zayıf insanlar yemiyorlar inan. Çevremdeki tüm zayıfları gözlemledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?