Yol arkadaşlarım nasılsınız.. Ben mezun oldum ama sanırım psikolojik istesem de yiyemiyorum fazla. Tabi bu iyi birşey de ömür boyu mu sürecek yahu
İyiyiz tuba sen nasilsinYol arkadaşlarım nasılsınız.. Ben mezun oldum ama sanırım psikolojik istesem de yiyemiyorum fazla. Tabi bu iyi birşey de ömür boyu mu sürecek yahu
Ne deniyorsun kız tersine tepki mi veriyor ne64.8
+200
Bi sey deniyorum
Gece yarisi pasta fistik falan yedimNe deniyorsun kız tersine tepki mi veriyor ne
iyi bari çok deneme amaGece yarisi pasta fistik falan yedimbakalim acaba 64.6 da demirledim mi diye. Baska zaman olsa 65leri coktan gormustum dun gece yediklerimden sonra. Ama ben demirlemisim 64e. Yemeyince veremedim acaba yiyince alacak miyim diye denedim. Riske girdimgirdim baya 65 66 falan beklemistim ama olmadi. 64e saplandim
ben 69da 3 hafta demirlemiştim sıkma canını oluyor bazen.Sinirim bozuldu kızlar ya hala 62,5
verirsin azcık sabırmerhaba kızlar,
Ben hala 59.3üm
hımm zor zamanları bana sorgünaydın kızlar 66,90 diyet yaptıgım söylenemez zor zamanlar geçiriyorum
Sansimi cok zorlamam zateni
iyi bari çok deneme ama
inşallah canım geçer çok yoruluyorum. kilom aynı sanırım tartılmıyorum pekhımm zor zamanları bana sorsabır arkadaşım bu zamanlar da geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?