haklısın canım yaptım yedim şimdiye kadar al işte şimdi de uğraşıp duruyorum demi amaYapma canım yesem ne olacak şimdiye kadar yedim noldu de kendi kendine motive et öyle. Haftada bir kere ye ama istediğini vücudun küsmesin
canım sen kacla başladın bu sayfaya . ve neler yapıyorsun nasıl bi yöntem uyguluyorsun62.9 üç gündür aynı
Eki Görüntüle 1542173
Kızlarrr tam da dediğiniz gibi oldu. çabuk aldığım kiloları çabuk vercm galiba . düne göre -600 gr hadi bakalım . bugün nasıl olck . şu saat oldu daha hic şu içemedim ama sabah elma sirkeli sıcak suyumu içtim. siz neler yaptınız..
canım tabiki bu durumu ben de yaşıyorum zaman zaman hergün tartilmanin böyle sonuçları oluyor. içtiğimiz şu yada o günü daha yorgun geçirmeniz vs bunlar hep tartı da kilomuzu etkiliyor bence .. ama tabi sadece birkaç yuz gr oluyor bu.. Sonuç olarak daha fazla kilo vermeden ben bunları pek de onemsemiyorum. Günlük değil de haftalik düşüşler daha önemli tabi ama hergün kilo yu kontrol altında tutmak için de tartilmam lazım bence..merhaba size bir soru sormak istiyorum çook fazla kafama takıldı da. Ben de her gün tartılıyorum ama her gün farklı bir sonuçla karşılaşıyorum mesela 3 gün önce 77.3tüm 2 gün önce 77ydim dün 77.3tüm bu gün de 77yim. Sürekli her gün kilo alıp vermem imkansız biliyorum bu durumu burda da yaşayan var mı? Varsa sebebi ne biliyor musunuz?
nasıl diyet yapıyorum konusuna gelince ben kalori saymaya çalışıyorum yapabildigim yemek diyet bu . Günlük 900 cl yi geçmemeye çalışıyorum yada en fazla 1000cl .her yedigimi yazıp hesapliyorum . Bunun yanında 2 2.5 lt su içmeye çalışıyorum.Nasıl diyet yapıyorsunuz mesela neler yiyorsunuz?
evet rakibem beraber vercez inşallahmerhaba arkadaşlar.69.5 çıkıyorum kaç gündür.sabah yine başlıyorum inşallah diyete.bu iş öyle ya da böyle olacak.
canım sen kacla başladın bu sayfaya . ve neler yapıyorsun nasıl bi yöntem uyguluyorsun
ah şu 6 dan sonra yememeyi bir de ben yapabilsem en azından 7 den sonra bari yemesem ... çok etkiliyorsa bi de onu deneyeyim bari yaa veremedim veremedim belki öyle mi veririm ne dersinizbu sayfaya kaçla başladım hatırlamıyorum ama diyete 68,2 yle başladım özel bir yöntemim yok porsiyon azalttım ve akşamları 6dan sonra yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?