hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Merhaba Kizlar bende araniza katilabilirmiyim :)
Dun 77.5 dum bugun 77.4 um cok mutluyum :)

Gunaydin arkadaslarimm ben kilomu korumayi basardim ilk hafta yuppiii... gozum uzerinizde demistim saat 2 de tablonuz hazir insallah

İyiyiz tuba sen nasilsin
Düğünde tepkiler nasil oldu
Zor verildigini bilince bi sure insanin eli varmiyor yemeklere. Keşke dikkati hic birakmadan devam edebilsek... belki bu süreçte biraz daha verirsin
Insallah biraz daha verebilirim. dugunde gayet iyiydi tepkiler tabi bazilarin bakislarindan anladim (diyet yapip da veremeyenler diyim tipki benim eskiden oldugum gibi )

kizlar tabloyu hazirladim ama yukleyemiyorum. zaten sadece 5 kisi bildirim yapmis. birakiyor muyuz ne benim mezuniyetim sonrasi....

Oglum su cicegi cikariyor inanin simdi aklima geldi bu gun kilo bildirimi yapacagim.67.4 kilom.

Ben bugun 64.6 dan kurtuldum sonunda.

64.4

Yeter ki gitsin fark olsun da varsin az olsun napayim

Yazmayı unuttum bugünnn 62,1 olmuşum ha gayret 61 leri göreceğim yarın inşallah :)

61,9 olmuşum her zamanki gibi ucundan yakaladm kiloyu

Pekmezim bi şeyler yapman lazım kuzum
Napsam bilemedim ki beyinim ya.
Gecen gun oruc tuttum nesela sahuru yedim bi guzel birsuru su ictim sonra sabah kalkip tartildim yine 64.6 ciktim gece vakti o kadar yememle. Sonra aksam 8 gibi tartildim acken yine 64.6 ciktim. Gce vakti sacma sapan yiyip yattim sabah yine 64.6 ciktim. Aksam 4Te yemeyi biraktim ertesi gun yine ayni. Napsam olmuyor artik

Doktor a gittin mi hiç insülin direnci tiroid falan baktırdın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…