Günaydınn :)GÜNAYDIN KIZLAR
kizlarrrr nasil gidiyor ..nasilsinizzz
tebrikler süper ilerlemeBen bugun yazmayi unuttum.
63.6 olmusummm
evet ya eskiden ne güzeldi burasıselam kızlar kimse gelmiyor eskisi gibi(
Super canim istikrarla devam et . Ben biraz boşladım gibi ama şu sıra yoğunum o yüzden almıyorum şükür yesemde.Fena değil valla 61,7 olmuşum bu sabah :) 61 olsam o da bitse hemen hedefe varsam ne güzel de olur ..
Sen nasılsın :)
haydin canlanalım yaaaevet ya eskiden ne güzeldi burası
ben geldim :) yarın sabah tartılıcam.domates suyuyla zayıflamayı düşünüyorumevet ya eskiden ne güzeldi burası
hoşgeldin canım. nasıl zayıflıcan neler yapıyorsun?ben geldim :) yarın sabah tartılıcam.domates suyuyla zayıflamayı düşünüyorum
tşkler hoşbuldum :) sabah kalkınca bir bardak domates suyu içicem.öğlen 2 de 2 haşlanmış yumurta 1 bardak domates suyu akşamüstü 4 gibi bir bardak ayran 12 tane kiraz akşam bolca ton balıklı salata veya balık salata veya ızgara salatada olabilir yağsız ve 1 bardak ayran .acıkırsam 9 gibi 1 bardak domates suyu.yürüyüş yaıcam ve yüzücem.dün tartıldın 65.100 çıktım.hedefim 52 ama 55 olsam da yeterhoşgeldin canım. nasıl zayıflıcan neler yapıyorsun?
hadi bakalım kolay gelsin. hiç duymamıştım domates suyunu. ne kadar süre devam edeceksin böyle? hep aynı menü sıkılırsın çünkü.tşkler hoşbuldum :) sabah kalkınca bir bardak domates suyu içicem.öğlen 2 de 2 haşlanmış yumurta 1 bardak domates suyu akşamüstü 4 gibi bir bardak ayran 12 tane kiraz akşam bolca ton balıklı salata veya balık salata veya ızgara salatada olabilir yağsız ve 1 bardak ayran .acıkırsam 9 gibi 1 bardak domates suyu.yürüyüş yaıcam ve yüzücem.dün tartıldın 65.100 çıktım.hedefim 52 ama 55 olsam da yeter
1 ay filan yaparım.yumurta ve domatesi seviyorum.meyveleri değiştiricem ve akşam yediklerimi sıkıcı olmaz bence.şans dile bana.sen neler yapıyorsun?şu an kaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun??hadi bakalım kolay gelsin. hiç duymamıştım domates suyunu. ne kadar süre devam edeceksin böyle? hep aynı menü sıkılırsın çünkü.
evet akşam yediklerini falan değiştirmen iyi fikirmiş. ben 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum canım. boyum 1.73. ağustos sonuna kadar vermek istiyorum aslında. bakalım artık.1 ay filan yaparım.yumurta ve domatesi seviyorum.meyveleri değiştiricem ve akşam yediklerimi sıkıcı olmaz bence.şans dile bana.sen neler yapıyorsun?şu an kaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun??
sen 10 kiloyu ne kadar sürede vermeyi hedefledin?1 ay filan yaparım.yumurta ve domatesi seviyorum.meyveleri değiştiricem ve akşam yediklerimi sıkıcı olmaz bence.şans dile bana.sen neler yapıyorsun?şu an kaç kilosun ve kaç olmayı hedefliyorsun??
1 ay da vermeyi düşünüyorum.sen 10 kiloyu ne kadar sürede vermeyi hedefledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?