hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

evet akşam yediklerini falan değiştirmen iyi fikirmiş. ben 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum canım. boyum 1.73. ağustos sonuna kadar vermek istiyorum aslında. bakalım .
verirsin.. ekmeği 1 dilim ye öğünlerde ve ara öğünleri meyve halinde 1 porsiyon al az yağlı yap yemekleri...haftada 1 kilo versen yeter.benim inan sabrım kalmadı diyet konusunda.o yüzden bir an önce vermek istiyorum kiloları.kolay gelsin canım

bugün başladım.sabah bir bardak domates suyu içtim.öğlen iki haşlanmış yumurta ve 1 bardak domates suyu.sakatat yasak ama iki tane ızgara böbrek yedim ve yanına bir bardak domates suyu.yanlız akşamüstü 4 küçük pohaça yedim ve sonlandırdım bugün kü yememi.yarın görücez bakalım neler olucak

sağol canım ben zaten ekmek yemem normalde. porsiyonlarımda azdır. tatlıyı kestim mi veriyorum peki sen nasıl 10 kilo vereceksin çok değil mi bir ayda?

Hergün tartilinca net bi sekilde bi haftalik kilo verimini goremezsinizki mutlu olmak ve sonucu net görmek istiyorsak hftada bir gün tartilmalisiniz

Yazamadım bir iki gündür kızlar memlekete gelme telaşı içindeydim ..

61,6 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…