verirsin.. ekmeği 1 dilim ye öğünlerde ve ara öğünleri meyve halinde 1 porsiyon al az yağlı yap yemekleri...haftada 1 kilo versen yeter.benim inan sabrım kalmadı diyet konusunda.o yüzden bir an önce vermek istiyorum kiloları.kolay gelsin canımevet akşam yediklerini falan değiştirmen iyi fikirmiş. ben 68 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum canım. boyum 1.73. ağustos sonuna kadar vermek istiyorum aslında. bakalım .
yüzüm çökmesin diye bol protein,kalsiyum ve c vitamini alıcam bir desen 10 kiloyu ne kadar sürede vermeyi hedefledin?
vuhuuu supersin canim hadi insallahben bu ayın sonunda 65i hedefledim
sağol canım ben zaten ekmek yemem normalde. porsiyonlarımda azdır. tatlıyı kestim mi veriyorumverirsin.. ekmeği 1 dilim ye öğünlerde ve ara öğünleri meyve halinde 1 porsiyon al az yağlı yap yemekleri...haftada 1 kilo versen yeter.benim inan sabrım kalmadı diyet konusunda.o yüzden bir an önce vermek istiyorum kiloları.kolay gelsin canım
aaaa olmaz ki ben nerdeyse o kiloya geldim. çabuk toparlan bakimmmKIZLAR BEN BIRAKTIM SANKİ DİYETİ TOPARLAYAMIYORUM KENDİMİ 66 ,50 KİLOYUM
sen super veriyorsun canim canim masallah sanagünaydın kızlar ben bugün 67.5 kilo çıktım.
Sağolasın canımsen super veriyorsun canim canim masallah sana
hadi bakalım devamSLM KIZLAR KİLOM 67,10
günaydın canımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?