hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın ben bu sabah 71.200 geldim tabi dün bağırsaklar boştu oructan dolayı gercek kilomun bu olduğunu düşünüyorum.
Dün dışarıdaydım yediklerime çok dikkat edemedim. Diyet değilde dengeli beslenmeyi düşünüyorum.
Bu gün menü veririm inş

Tamam canin devam insaAllah

Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, iki dilim peynir, 15 tuzsuz ev yapımı zeytin yedim. Ve çay içtim.
Öğlen misafirim vardı biraz abarttım sanırım
Iki dilim havuçlu kek, üç tuzlu kurabiye, üç tane mercimekli köfte ve bi kase patates salatası yedim dahada bişey yemem... spor yok

Afiyet olsun cnm duzen yapmamiz gerek bende pazar olunca kaçtı 2 ginluk detoks falan yapsak mi

Kimsecikler yok gelmişken menü vereyim
Sabah iki kaşık biberli menemen, iki dilim az tuzlu peynir, on zeytin, iki dilim kepek ekmeği ve cay...
Öğlen ev işine kendimi kaptırdım yiyemedim ama öğleden sonra çok acıktım iki ceviz ve bir mandalina yedim.
Akşam küçük bir tabak türlü bir dilim kepek ekmeği yedim. Spor olarak sabah 10 16 arası çılgın gibi ev işi yaptım

Hu huu neredesiniz kızlar.
Bu günkü menüm şöyle
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta
Bir dilim beyaz peynir, bir kaç zeytin, bir kızarmış biber, bir dilim tahin helvası bir dilim kepek ekmeği yedim
Öğlen yok
Ikindi bir tabak kısır ve bir dilim kek yedim
Aksam üç ceviz bir parça üzüm pestili yedim ve günü kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…