- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Öyle gerçekten sorumlu hissediyor sun sabahki tartiyi düşünüyorsun arkadaslar in kilosunu merak ediyorsun aslında bayaa zevkli kilo veriliyor:)Buraya yazinca insan baska sey yiyemiyor onu yazamam o olmaz falanyani bana motive oluyor
Aynen hergun tarti yanlis ama beni motive ediyor kacamak yapmamak adina e birde arkadas ne dicem diyeÖyle gerçekten sorumlu hissediyor sun sabahki tartiyi düşünüyorsun arkadaslar in kilosunu merak ediyorsun aslında bayaa zevkli kilo veriliyor:)
AminInş fazla kiloları verip yaza taş gibi olacaz
Yeme sakin meyve yeGünaydın kızlar.. Bu sabah eksiyle uyandım7.300 düm.
Sabah iki dilim kepek ekmeği, iki dilim köy peyniri ,bir haşlanmış yumurta, ve zeytin yedim. Canım çok tatlı çekiyor tahin helvası yiyip yememek arasindayim
Afiyet olsun menün çok hafif sağlıklı olmuş.Sporda yapılmış harikasin. Peki kac kiloydun hedefin kaç?Akşam 19.30
Domatesli biberli ciger sote
Limonlu yeşil salata
Yoğurt
Turp
1 bucuk saat yürüyüş yaptım akşam üzeri yeşilcay su iciyorum
70 kiloydum en son 66.2 ydim salı günü 50 55 arası hedefimAfiyet olsun menün çok hafif sağlıklı olmuş.Sporda yapılmış harikasin. Peki kac kiloydun hedefin kaç?
Maşallah iyi vermişsin benimde ilk hedefim 65 sonrasi5570 kiloydum en son 66.2 ydim salı günü 50 55 arası hedefim
Inşallah herkes istedigi kiloya kavuşr canımMaşallah iyi vermişsin benimde ilk hedefim 65 sonrasi55
Afiyet olsun örnek bir menüTünaydın kızlar işlerden dolayi yazamadım Uyanınca Ilık limonlu su
Sabah 12.00
2 yumurtayla tereyağli yumurta
12 tane zeytin
Peynir
1 kivi
1 dilim portakal
2 ceviz fıstık fındık Marul dereotu tere maydanoz
Yeşilçay
Saol canımAfiyet olsun örnek bir menü
4 kilo ku verdin super ya ben giremedim ama 1 kg verdim devam ayni sekilde sabirla70 kiloydum en son 66.2 ydim salı günü 50 55 arası hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?