hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kizlar cok canim sikkin dun 74.1 iken bugun 74.8 geldim. Halbuki 73 leri gormeyi planliyordum bugun. Dun 16000 adim attim ve bunun 75dk si eliptik bisikletti 45 dk yuruuyus vs idi. 200 mekikte cektim. Kalorimden daha az yedim 200 cal daha az yedim yani. Bune simdi. Dun ekstra corekotu tarcin cayi ictim iki kupa o siskinlik yapti galiba diye dusunuyorum cok moralim bozuk ne bu sizce

Ben spor yapınca ertesi gün fazla çıkıyorum etkisini daha sonraki gün gösteriyor bence bugün dikkat et yarın 73 ü kesin görürsün sporda maşallahın var yanii bravo

Ben spor yapınca ertesi gün fazla çıkıyorum etkisini daha sonraki gün gösteriyor bence bugün dikkat et yarın 73 ü kesin görürsün sporda maşallahın var yanii bravo
Gulum temmuz 27 de basladigim spor ve dikkatli yeme maceramda ilk kez kacamak falan yapmadan boyle ciktim ondan boyle celallendim. 78.6 ile baslamistim iki gun icinde 74.1e dusersem tam 4.5 kilo vermis olucam. Bugun dikkat edicem ve spora aynen devam edicem bakalim uarin sonuc ne olcak. Insallah yarin dedigin gibi 73u gorebilirim. Zaten ben hergun tartilanlardan idim bu topik tam benlik

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Zaman ne cabuk geciyor yillar gecmis devam ettim arkadaslar 54 gordum ama ne yazik ki son zamanda stres yuzunden cok kilo aldim cok kisa surede oldu bu yedikce moral bozuklugundan daha cok yedim yani kilo aldikca uzuldum uzuldukce yedim sonuc daha cok mutsuzluk 2020 benim yilim olacak insaAllah evet ben yeniden tam gaz basliyorum daha once yaptim yeniden yaparim insaAllah

Gerceklerle yuzlesme yarin basliyorum tartilmak bana motive veriyor benle baslamak isteyen arkadaslar varsa yeni baslangiclara

Merhaba ben varım..Hic istikrar sağlayamıyorum bu günlerde. 95lerden 63 lere düştüm üç sene önce sonra ne mi oldu diyetten sıkıldım ve 72 73 leri gördüm yineÖnce yaptım yine yaparım diyorum, buralarda günlük tutmaya çalışıyorum, diyet yapan başka günlüklere yazıyorum ama yok o ilham gelmiyor. Hırs yapmam lazım benim. Eğer izin verirsen seninle yarışmak isterim belki o hırs gelir

Günaydın rakibimsabah tartıldım 70.5 geldim. Bütün hafta oruç tuttum ondandır diyorum. Bu gün ve yarın bütün ev halkı evde tutmiyacam. Yarın gerçek kilom belli olur.

Sabah ac karna ılık su icmeye basladim listem yok dikkat edecegim sen nasil yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…