- 26 Temmuz 2015
- 119
- 50
- 18
- 25
Ben spor yapınca ertesi gün fazla çıkıyorum etkisini daha sonraki gün gösteriyor bence bugün dikkat et yarın 73 ü kesin görürsün sporda maşallahın var yanii bravoKizlar cok canim sikkin dun 74.1 iken bugun 74.8 geldim. Halbuki 73 leri gormeyi planliyordum bugun. Dun 16000 adim attim ve bunun 75dk si eliptik bisikletti 45 dk yuruuyus vs idi. 200 mekikte cektim. Kalorimden daha az yedim 200 cal daha az yedim yani. Bune simdi. Dun ekstra corekotu tarcin cayi ictim iki kupa o siskinlik yapti galiba diye dusunuyorum cok moralim bozuk ne bu sizce
Gulum temmuz 27 de basladigim spor ve dikkatli yeme maceramda ilk kez kacamak falan yapmadan boyle ciktim ondan boyle celallendim. 78.6 ile baslamistim iki gun icinde 74.1e dusersem tam 4.5 kilo vermis olucam. Bugun dikkat edicem ve spora aynen devam edicem bakalim uarin sonuc ne olcak. Insallah yarin dedigin gibi 73u gorebilirim. Zaten ben hergun tartilanlardan idim bu topik tam benlikBen spor yapınca ertesi gün fazla çıkıyorum etkisini daha sonraki gün gösteriyor bence bugün dikkat et yarın 73 ü kesin görürsün sporda maşallahın var yanii bravo
slm canım hala buralardasın seni görmek güzel :) ben 64 düştüm sonunda son 4 kilo kaldı
Sen tartıldın mı?Tabikisanirla pes etmeden devamm tartilar gelsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?