hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

İNŞALLAH gunlugunun takipcisiyim.: ) yarış baslasin

günaydın aynı kiloda devam

Eklentiler

• 20150227_084552.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 108
wc'siz 200 gram eksik çıktım. ilk başlarda 1-2 kilo hemen gider gerçi ödem ama 50'leri görücez!

ilk önce kendime yakın hedef koydum 60 . sonrasında 51 e kadar devam ben usulünce yemeğe veriyorum kendimi birde senin konuyu bulamadım

hedefler de aynı menü paylaştığım sayfa bulamadim

Ya bende katilmak istiyorum yalniz bnde hergun resim atarim hergun tartiliyorum da ama benm baya fazla kilom ilk hedef 70 uzun vadede 60 bugunku kilom: 80.1

tabi katılabilirsiniz hergun mutlaka resim at pazartesi günleri haftanın birincisi belli olur :) aramıza hoşgeldin lütfen aktif olmaya çalış kırılma noktalarında yaz ve sakin bozma

tabi katılabilirsiniz hergun mutlaka resim at pazartesi günleri haftanın birincisi belli olur :) aramıza hoşgeldin lütfen aktif olmaya çalış kırılma noktalarında yaz ve sakin bozma
günlükte oldukca aktif olurum tabiikii o zaman başladım yarın sabah resim atarım bugün cekmedim ama yazdım :)

Akşama misafirim var aranıza gece katılırrım. Akşam yemekte çok kaçırırsam yandım günlüğüme yazddıüım menümü yapıcam kendime misafire başka birşey bakalım. İrade konuşur ben susarım

bu azim varken kaçırmasısin canım :)

500 gr ilk gun icin iyi sanki dimii

Eklentiler

• 1425457874339429530093.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…