İNŞALLAH gunlugunun takipcisiyim.: ) yarış baslasintamam:) burdayım her daim. ben aynı zamanda bir günlük de açtım orda menülerimi paylaşacağım. her gün buraya da kilomu gireceğim yarın biraz fazla çıkabilirim akşam geç yedimama bırakmak yok zayıflıycaz!
BU DA BAŞARI BENCE :) bende çektim tartıyı yükleyim :)günaydın aynı kiloda devam
günaydın bu arada :)günaydın aynı kiloda devam
INSALLAH canım sabah ev git ve aynı giysi ile çektirilen doğru diye biliyorum :)wc'siz 200 gram eksik çıktım. ilk başlarda 1-2 kilo hemen gider gerçi ödem ama 50'leri görücez!
66 kilodan 50 kiloya yolculukilk önce kendime yakın hedef koydum 60 . sonrasında 51 e kadar devam ben usulünce yemeğe veriyorum kendimibirde senin konuyu bulamadım
günlükte oldukca aktif olurum tabiikii o zaman başladım yarın sabah resim atarım bugün cekmedim ama yazdım :)tabi katılabilirsiniz hergun mutlaka resim at pazartesi günleri haftanın birincisi belli olur :) aramıza hoşgeldin lütfen aktif olmaya çalış kırılma noktalarında yaz ve sakin bozma
bu azim varken kaçırmasısin canım :)Akşama misafirim var aranıza gece katılırrım. Akşam yemekte çok kaçırırsam yandım günlüğüme yazddıüım menümü yapıcam kendime misafire başka birşey bakalım. İrade konuşur ben susarım
bol eksilergünlükte oldukca aktif olurum tabiikii o zaman başladım yarın sabah resim atarım bugün cekmedim ama yazdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?