hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ben de gram eksikleri var sevindim:) haftasonu o kadar kaçırmama rağmen:)

ben de sabah geç kalktım o yüzden kahvaltı ve ara öğün atladım şimdi işe gitmeden (öğlenci öğretmenim) evde tam buğday makarna ve ayran yiyeceğim erken öğle yemeği olacak ama eşim bu hafta dışarda oalcak haftasonu görüşücez biraz ödem atmak istiyorum ve cumartesi diyetisyen var :)

tabiki de çok seviniriz ama bırakıp gitme grubu bende mesela başka gruplarda da aktifim ama burayı boşlamıyorum motivasyonumuz önemli:)

çok teşekkür ederim çok sık paylaşımda bulunamasam da yaptığım aktivite su bitki çayı bunları paylaşırım her hafta da kilo bildirimi yaparım :)

bugün 89 kilo ile elma diyetine başladım bi kaç gün midemi az yemeğe alıştırmak için :) boyum 166 .

ben de aynı boydayım 66 kiloyum ama senin kilon fazla sen daha hızlı verirsin kendi günlüğümde de menülerimi paylaşıyorum bazen. diyetisyene gidiyorum öğrendiklerimi aktarıyorum. biz kilo bildirimini her gün yapıyoruz. tartı resmi paylaşıyoruz resim paylaşamazsan da kilonu yazarsın hatta tablo mu oluştursak acaba bizde :)

olabilir oluşturalım :) tamam bende resim çekerim :) ama hergün tartılmak biraz riskli sanki :)

her gün tartılmak daha iyi oluyor ben her türlü denedim devamlı kontrol etmek daha iyi akşam zaten 7 den sonra yemezsen garanti eksik çıkıyorsun

amin hayırlısı inşallah :)

şu saate kadar 3 kupa yeşil çay ve 2 lt su içtim.
4 tane de yeşil elma yedim :)

Kaçamaklar 1 çatal revani :)

ben de iyi gidiyordum okula kek buketi gelmiş iki küçük kek yedim malesef:)

kaçamaklar oluyor yapcak bişe yok insanız sonuçta :)

akşam 500 tane ip atlamayı planlıyorum sende sporla kaçamağını telafi edebilirsin :)

yeşil çay 2 fincandan fazlası zarar olabilir dikkatli iç bence

evet ben de hulolop çeviriyorum squat yapıcam bi de popo için etkiliymiş oldukça

çok spora vaktim olmuyo genelde yürüyebildiğim kadar yürürüm mesela otobüsle gidilecek yer yakın ise (2-3 km) binmem yürürüm. Merdiven çıkarım. Bi de arada ip atlarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…