- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
Canım iyi alışmışsın valla genelde deniz gören memleketten gelenler alışamaz sevmez burayıIyi yalniz degilmisim bende buraya evlendm. Bursada buyudum evlenene kadar da izmirde yasiyordm ama cabuk alstm haniii
Çok hoşsun ya:) haklısın halimize şükredelim sen nerdesin ki acaba?hele şunlara bak ya monoton diyorlar birde biz napalım buralarda
Tabii baya kurak geldi ama insan sevince hemen alisiyorCanım iyi alışmışsın valla genelde deniz gören memleketten gelenler alışamaz sevmez burayı
çok teşekkürler canım, Allah diyetine zeval vermesin:)Mesajimizi yazdigimiz yerde cevapla butonunun yaninda dosya yukle yaziyor canim ordan yukleyeceksin ben de arkadaslardan ogrendimonce telefondan girip resmimi yukluyorum sonra bilgisayardan takip ediyorum tel den takip zor oluyo. gorun halimi eyyy millet ne zorluklardan geciyorum sizden kopmayim diye
Gitsin o pis kekler:) ben hemen kaç kalori olduğunu düşünüp aklımdan uzaklaştırıyorum badem fındık yiyorum çiğ olarak biraz bastırıyorİŞTAHIM ACAYİP ACIK ŞU SIRALAR KİLO ALMADAN ATLATAYDIM BU HAFTAYI. GÖZÜMÜN ÖNÜNE KEK GELİYOR
oralar nereler acep kihele şunlara bak ya monoton diyorlar birde biz napalım buralarda
sen de mi 66 kilosun mavimli?Aaaa hem benim boyumda hem 66 kilo katiyen olmaz hehe :))
Canım sana buralardan selam gönderdim ben görmedin bi sayfa geri git bakem:) al da üstünde kalmasın çok inanırım da ben bunaAMINNN hepimizin insallah
aleykumselam canim sagolasin. ben de inanirim. 20 gun once ordaydim ah sokaklarim caddelerimCanım sana buralardan selam gönderdim ben görmedin bi sayfa geri git bakem:) al da üstünde kalmasın çok inanırım da ben buna
benim baskul asagi banyo da dus almayacagim zaman kostur kostur pijamalari cikarip tartilmaya gidiyorum sonra kostur kostur yukari cikiyorum benim kocamda bununla dalga geciyo pijama kac gr gelecekte evde boyle dolasiyorsun diye ben de olmazzzz 100 gr 100 grdir bizim kizlari bilmiyorsun diyorum
evet bravo8 kilo verdim,çok yavaş verdim anlayacağın ama vazgeçmiyorum..vazgeçmeyen kazanır
abartiyorum degil mi. yillardir kilo vercem diye diye biktim.boyle baslamisken motive olmaya calsiyorum
nerdesin kuzum ben kaçırmışımdaBende türkiyenin en monoton şehrindeyim işte AVM'den başka bişey yok
yok be güzelim boyum 1.73 ama kilom 74sen de mi 66 kilosun mavimli?
iyi yapıyorsun arkadaşım. bak bende şehir dışındayım ama her fırsatta sizi takip edip yazıyorum. Çok motive oluyorum sizlerleabartiyorum degil mi. yillardir kilo vercem diye diye biktim.boyle baslamisken motive olmaya calsiyorum
ben de istiyorum ya tatli yemekgerçi bugün biraz tatlı yedim ama napıyim gözüm döndü buralarda
Ankara canımnerdesin kuzum ben kaçırmışımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?