hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ben de cektim sonrada havaya girdim boyle bile guzelim kim bilir 58 de nasil olcam diye. napalim oturup kendimizi mi uzelim

hergun tarti fotosu yayinliyoruz. cumalari da tablomuz olacak insallah devam edebilirsen neden olmasin. arkadaslar ?

ıhııı olmaz boyun cok uzun
gel cnm gel hedefinide yaz cuma günleri tartı günümüz ama günlük bildirimde yapıyoruz mümkünse tartı resimli olsun mümkünse tabi
çok güldüm ya..:))hedefim 60ın altına düşmek ve mümkünse bir daha çıkmamak.fotoğraf konusunu inşallah becerebilirim çünkü hiç yüklemedim siteye.neyse öğreneceğim artık el mahkum:)

Mesajimizi yazdigimiz yerde cevapla butonunun yaninda dosya yukle yaziyor canim ordan yukleyeceksin ben de arkadaslardan ogrendim once telefondan girip resmimi yukluyorum sonra bilgisayardan takip ediyorum tel den takip zor oluyo. gorun halimi eyyy millet ne zorluklardan geciyorum sizden kopmayim diye

çok güldüm ya..:))hedefim 60ın altına düşmek ve mümkünse bir daha çıkmamak.fotoğraf konusunu inşallah becerebilirim çünkü hiç yüklemedim siteye.neyse öğreneceğim artık el mahkum:)
Aaaa hem benim boyumda hem 66 kilo katiyen olmaz hehe :))

canım becerebildiğin kadar işte tuuba anlatmış zati nasıl yapacağını.
kız aynı ben inanırmısın işi güce dalmadan ilk iş foto yüklemek
o tartıya in çık in çık eşim alay ediyo benle vallahi birde resim çekiyor diye

benim baskul asagi banyo da dus almayacagim zaman kostur kostur pijamalari cikarip tartilmaya gidiyorum sonra kostur kostur yukari cikiyorum benim kocamda bununla dalga geciyo pijama kac gr gelecekte evde boyle dolasiyorsun diye ben de olmazzzz 100 gr 100 grdir bizim kizlari bilmiyorsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…