Bencede şuanda bile hepimiz güzelizdirben de cektim sonrada havaya girdim boyle bile guzelim kim bilir 58 de nasil olcam diye.napalim oturup kendimizi mi uzelim
ıhııı olmaz boyun cok uzunkızlar, ben de katılarbilir miyim aranıza? boyum 1.73, kilom 66
ıhııı olmaz boyun cok uzun
gel cnm gel hedefinide yaz cuma günleri tartı günümüz ama günlük bildirimde yapıyoruz mümkünse tartı resimli olsun mümkünse tabi
Aaaa hem benim boyumda hem 66 kilo katiyen olmaz hehe :))çok güldüm ya..:))hedefim 60ın altına düşmek ve mümkünse bir daha çıkmamak.fotoğraf konusunu inşallah becerebilirim çünkü hiç yüklemedim siteye.neyse öğreneceğim artık el mahkum:)
Gel tabi ne kadar çok kişi olursak o kadar destek artar değil mi kızlar?kızlar, ben de katılarbilir miyim aranıza? boyum 1.73, kilom 66
canım becerebildiğin kadar işte tuuba anlatmış zati nasıl yapacağını.çok güldüm ya..:))hedefim 60ın altına düşmek ve mümkünse bir daha çıkmamak.fotoğraf konusunu inşallah becerebilirim çünkü hiç yüklemedim siteye.neyse öğreneceğim artık el mahkum:)
kız aynı ben inanırmısın işi güce dalmadan ilk iş foto yüklemekMesajimizi yazdigimiz yerde cevapla butonunun yaninda dosya yukle yaziyor canim ordan yukleyeceksin ben de arkadaslardan ogrendimonce telefondan girip resmimi yukluyorum sonra bilgisayardan takip ediyorum tel den takip zor oluyo. gorun halimi eyyy millet ne zorluklardan geciyorum sizden kopmayim diye
ben diyete başlayalı 6 ay filan oluyoryarın diyete başlayalı 7 hafta olmuş olacak ama ben hala 69 dayım 68 olmam gerekiyordu ya
6 ayda ne kadar verdin kuzumben diyete başlayalı 6 ay filan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?