hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

benimki de her sabah cıkmamla dalga geçiyor,daha foto cektiğimi görmedi,görse o da muhabbet konusu olur

oo ben gece yatmadan tartılıyorum sabah kalkar kalkmaz önce lavabo sonra çamaşırlarla tartıya çıkıyorum iniyorum şu şişelerini tartıyorum tam doğru olsun diye sonra yine cıkıyorum 15 dk bişey yemiyorum yine tartılıyorum tam manyağım yani

Süpersiniz kızlar ya çok güldüm:) benim eşimde her gün tartılmama taktı bigünde kilo verilmiymişmiş falan filan bi de foto çektiğimi görse dilinden bi daha kurtulamam heralde

yalniz degilim .. saka bir yana da kizlar ben hic bir kacamak yapmiyorum hafta ici.haftasonu da yapmamaya calisiyorum.. hayattan zevk alamaz hale geldim .yasasin yemek yemekkkkk

yaşadığım yerde çok kısıtlı sosyal yaşam nerdeyse yok bi eğlencemiz arkadaşlarla akşamları yada haftasonu yemek çay saatleri onlarada artık katılmamaya çalışıyorum

yalniz degilim .. saka bir yana da kizlar ben hic bir kacamak yapmiyorum hafta ici.haftasonu da yapmamaya calisiyorum.. hayattan zevk alamaz hale geldim .yasasin yemek yemekkkkk
Haftasonu dışarı çıkınca mecbur kaçamaklar oluyo. Hey allahım bende acaba kilo almışmıyımdır demeden yemek yemek istiyorum ya

Monoton falan dediğime bakma canım ben yapamam başka şehirde bursada okudum mesela ama yok tutmadı yerini ama biraz daha hareket olaydı iyiydi ;-)
o zaman sana ankara sokaklarından, caddelerinden selam olsun...

İŞTAHIM ACAYİP ACIK ŞU SIRALAR KİLO ALMADAN ATLATAYDIM BU HAFTAYI. GÖZÜMÜN ÖNÜNE KEK GELİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…