- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
benimki de her sabah cıkmamla dalga geçiyor,daha foto cektiğimi görmedi,görse o da muhabbet konusu olurcanım becerebildiğin kadar işte tuuba anlatmış zati nasıl yapacağını.
kız aynı ben inanırmısın işi güce dalmadan ilk iş foto yüklemek
o tartıya in çık in çık eşim alay ediyo benle vallahi birde resim çekiyor diye
8 kilo verdim,çok yavaş verdim anlayacağın ama vazgeçmiyorum..vazgeçmeyen kazanır6 ayda ne kadar verdin kuzum
oo ben gece yatmadan tartılıyorum sabah kalkar kalkmaz önce lavabo sonra çamaşırlarla tartıya çıkıyorum iniyorum şu şişelerini tartıyorum tam doğru olsun diye sonra yine cıkıyorum 15 dk bişey yemiyorum yine tartılıyorum tam manyağım yanibenim baskul asagi banyo da dus almayacagim zaman kostur kostur pijamalari cikarip tartilmaya gidiyorum sonra kostur kostur yukari cikiyorum benim kocamda bununla dalga geciyo pijama kac gr gelecekte evde boyle dolasiyorsun diye ben de olmazzzz 100 gr 100 grdir bizim kizlari bilmiyorsun diyorum
cok sıkı yapmamışsın belliki ya benim sorunum uzun süre yapamamak sıkılıyorum hemen8 kilo verdim,çok yavaş verdim anlayacağın ama vazgeçmiyorum..vazgeçmeyen kazanır
8 kilo az mı canım ya ne güzel işte kalıcıdır onlar bi daha gelmezler bende versem o kadar off hayali bile çok güzel :))8 kilo verdim,çok yavaş verdim anlayacağın ama vazgeçmiyorum..vazgeçmeyen kazanır
aslında bu son aya kadar sürekli verdim,bu ay vermedim,bu son aya kadar dikkat ettim,hergün sporumu da yapıyorum,ancak bukadar gitti işte:)))cok sıkı yapmamışsın belliki ya benim sorunum uzun süre yapamamak sıkılıyorum hemen
Ben yurtdisindayim arkadasim bile yokyaşadığım yerde çok kısıtlı sosyal yaşam nerdeyse yok bi eğlencemiz arkadaşlarla akşamları yada haftasonu yemek çay saatleri onlarada artık katılmamaya çalışıyorum
Haftasonu dışarı çıkınca mecbur kaçamaklar oluyo. Hey allahım bende acaba kilo almışmıyımdır demeden yemek yemek istiyorum yayalniz degilim .. saka bir yana da kizlar ben hic bir kacamak yapmiyorum hafta ici.haftasonu da yapmamaya calisiyorum.. hayattan zevk alamaz hale geldim .yasasin yemek yemekkkkk
BEN DEEHaftasonu dışarı çıkınca mecbur kaçamaklar oluyo. Hey allahım bende acaba kilo almışmıyımdır demeden yemek yemek istiyorum ya
Benim ailem de orda ben de orda buyudum. dogru monoton ama onu bile ariyorumBende türkiyenin en monoton şehrindeyim işte AVM'den başka bişey yok
Neresi ki acaba :)Benim ailem de orda ben de orda buyudum. dogru monoton ama onu bile ariyorum
Cevabı yazdım canım:))Neresi ki acaba :)
bENDE ÖYLE ÇOK MONOTON BİŞEHİRDE YAŞIYORUMBende türkiyenin en monoton şehrindeyim işte AVM'den başka bişey yok
Iyi yalniz degilmisim bende buraya evlendm. Bursada buyudum evlenene kadar da izmirde yasiyordm ama cabuk alstm haniiiCevabı yazdım canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?