bu listedeki herşeyi yiyor musun arkadaşım? Pek diyet listesi gibi gelmedi bana bilemedimEki Görüntüle 1468061 Eki Görüntüle 1468062 kızlar günaydın bundan sonra günlük raporumu ve sabah tartımı göndereceğim :)
başlasın zayıf günler
cok sagol canim.cok tatlisiniz hepiniz.insallah zayiflayip toplasiriz .neden olmasinkopmayalım o zaman hiç sende oralarda yalnız kalma :)
hadi kolay geleilk fotoğraf benden olsun:)akşam yemeyince işe bayağı yarıyormuş.
60 gorursun ama virgullu olur belki olsunnnnn sen gor deEki Görüntüle 1468085 günaydın kızlar. +100 ben bu cuma 60 ı zor görecek gibiyim:-(
herkese günaydın çıtır adayları - 100Eki Görüntüle 1468059
Günaydın kızlar arkanızdayım 63.9 u gördüm bendeeeeEki Görüntüle 1468084 Günaydın kızlar. Tutmayın beni-200
Ay canım ben zaten 60,9 göreyimde bana yeter motivasyon olur60 gorursun ama virgullu olur belki olsunnnnn sen gor de
Bu öneriyi bende yapmıştım ama zannedersem sayfa aralarında kaynadı gitti. Günlük menü su miktarı spor bunları paylaşabiliriz eksiklerimizi yanlışlarımızı söylerizArkadaşlar neler yediğimizi paylaşsak mı napsak? Hem çeşit olur neler yediğimizi öğrenir birbirimizden fikir alırız. Hem de dengeli besleniyor muyuz birbirimize destek yaparız.
Mesela ben dün
Sabah: Bir kase yoğurt
Öğlen: Yarım porsiyon tandır ve salata
Akşam: İşkembe çorbası ve salata yedim.
Katılıyorum arkadaşım.Bu öneriyi bende yapmıştım ama zannedersem sayfa aralarında kaynadı gitti. Günlük menü su miktarı spor bunları paylaşabiliriz eksiklerimizi yanlışlarımızı söyleriz
yok canım bunlar günlük yediklerim takip için evet diyet listesi değilbu listedeki herşeyi yiyor musun arkadaşım? Pek diyet listesi gibi gelmedi bana bilemedim
bence kesinlikle yapalım motive ve birbirimizi takibe alırızArkadaşlar neler yediğimizi paylaşsak mı napsak? Hem çeşit olur neler yediğimizi öğrenir birbirimizden fikir alırız. Hem de dengeli besleniyor muyuz birbirimize destek yaparız.
Mesela ben dün
Sabah: Bir kase yoğurt
Öğlen: Yarım porsiyon tandır ve salata
Akşam: İşkembe çorbası ve salata yedim.
süpersin valla :)çalışıyor musun evde misin?Hadi o zaman ki menülerden başlayalım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin, biraz peynir bir lokma bal şekersiz çay bir dilim tambuğday ekmek
Ara: fındık badem
Öğlen: semizotu yoğurt
Ara: bir küçük elma
Akşam: fırında tavuk köftesi çok az makarna salata
Su: iki litre
Dün spor yapamadım maalesef
Kuzum artık yeme şeklini değiştir bak hep Karbonhidrat almışsın dün, bugün hafif geçirmeye çalış akşam teftiş edicem seni ona göre ;-) sebze ağırlıklı beslen ya da proteinBende dün sabah : çeyrek gevrek simit
Öğlen : mantı bulgur pilavı
akşam :2 kaşık makarna ve 1 tane browni yedim.
10 bardak su , spor yapacak zamanım olmadığı için spor yapmıyuorum
Çalışmıyorum canım ya şuan tam zamanlı anneyimsüpersin valla :)çalışıyor musun evde misin?
eVT MALESEF ÖYLE OLDU DÜN. ÇALIŞTIGIM İÇİN ÖĞLE YEMEĞİ SORUN AKŞAM YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM.SABAHTA GEÇİŞTİRİYORUM YADA YAPMIYORUMKuzum artık yeme şeklini değiştir bak hep Karbonhidrat almışsın dün, bugün hafif geçirmeye çalış akşam teftiş edicem seni ona göre ;-) sebze ağırlıklı beslen ya da protein
haa tamam beni kafa gitmişyok canım bunlar günlük yediklerim takip için evet diyet listesi değil
Canım kahvaltını mutlaka yap çok önemli metabolizma kahvaltıyla çalışmaya başlar kalktıktan en geç bi saat içinde yapmalısın bir yumurta haşla ye öyle git yanında götür bişeyler ;-)eVT MALESEF ÖYLE OLDU DÜN. ÇALIŞTIGIM İÇİN ÖĞLE YEMEĞİ SORUN AKŞAM YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM.SABAHTA GEÇİŞTİRİYORUM YADA YAPMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?