hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Arkadaşlar neler yediğimizi paylaşsak mı napsak? Hem çeşit olur neler yediğimizi öğrenir birbirimizden fikir alırız. Hem de dengeli besleniyor muyuz birbirimize destek yaparız.
Mesela ben dün
Sabah: Bir kase yoğurt
Öğlen: Yarım porsiyon tandır ve salata
Akşam: İşkembe çorbası ve salata yedim.

Bu öneriyi bende yapmıştım ama zannedersem sayfa aralarında kaynadı gitti. Günlük menü su miktarı spor bunları paylaşabiliriz eksiklerimizi yanlışlarımızı söyleriz

Gunaydinnnnn kizlar sayfalari oku oku helak oldum hahhaha eee hicbiseyden geri kalmak istemiyorum ben insallah yarin yuvamda olcam cuma da kilo bildirimi yapcam off almamisimdir ins vermeyi gectim sabit kalsam iyidir hepinizi opuyorum yemek listesi paylasmaya bende varim

bence kesinlikle yapalım motive ve birbirimizi takibe alırız

Hadi o zaman dünki menülerden başlayalım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin, biraz peynir bir lokma bal şekersiz çay bir dilim tambuğday ekmek
Ara: fındık badem
Öğlen: semizotu yoğurt
Ara: bir küçük elma
Akşam: fırında tavuk köftesi çok az makarna salata
Su: iki litre
Dün spor yapamadım maalesef

Bende dün sabah : çeyrek gevrek simit
Öğlen : mantı bulgur pilavı
akşam :2 kaşık makarna ve 1 tane browni yedim.
10 bardak su , spor yapacak zamanım olmadığı için spor yapmıyuorum

süpersin valla :)çalışıyor musun evde misin?

Bende dün sabah : çeyrek gevrek simit
Öğlen : mantı bulgur pilavı
akşam :2 kaşık makarna ve 1 tane browni yedim.
10 bardak su , spor yapacak zamanım olmadığı için spor yapmıyuorum
Kuzum artık yeme şeklini değiştir bak hep Karbonhidrat almışsın dün, bugün hafif geçirmeye çalış akşam teftiş edicem seni ona göre ;-) sebze ağırlıklı beslen ya da protein

Kuzum artık yeme şeklini değiştir bak hep Karbonhidrat almışsın dün, bugün hafif geçirmeye çalış akşam teftiş edicem seni ona göre ;-) sebze ağırlıklı beslen ya da protein
eVT MALESEF ÖYLE OLDU DÜN. ÇALIŞTIGIM İÇİN ÖĞLE YEMEĞİ SORUN AKŞAM YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM.SABAHTA GEÇİŞTİRİYORUM YADA YAPMIYORUM

eVT MALESEF ÖYLE OLDU DÜN. ÇALIŞTIGIM İÇİN ÖĞLE YEMEĞİ SORUN AKŞAM YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM.SABAHTA GEÇİŞTİRİYORUM YADA YAPMIYORUM
Canım kahvaltını mutlaka yap çok önemli metabolizma kahvaltıyla çalışmaya başlar kalktıktan en geç bi saat içinde yapmalısın bir yumurta haşla ye öyle git yanında götür bişeyler ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…