hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

harikasın

ayy kızlar bende menü paylaşamıyorum ya zaten düzenli şekilde yazabilseydim günlüğümü bırakmazdım maalesef

Canım kahvaltını mutlaka yap çok önemli metabolizma kahvaltıyla çalışmaya başlar kalktıktan en geç bi saat içinde yapmalısın bir yumurta haşla ye öyle git yanında götür bişeyler ;-)
CANIM YAPAMIYORUM ZOR UYANIYORUM :)

günün menüsünü bile seçebiliriz eğlenceli olur. Günün derken dünün tabi.
GÜNÜN menüsü DÜNÜN menüsü nasıl ama

Bende dün sabah : çeyrek gevrek simit
Öğlen : mantı bulgur pilavı
akşam :2 kaşık makarna ve 1 tane browni yedim.
10 bardak su , spor yapacak zamanım olmadığı için spor yapmıyuorum
anammm bu ne karbonhidrat dolu bu menü arkadaşım çok tatlısın

yemek paylaşmak bana pek uymuyor yiyen var yiyemeyen var sonuçta sadece kurban bayramında et yiyen aileler var bana kul hakkına girmek gibi geliyor bu herkese açık bir sayfa ben paylaşmak istemiyorum arkadaşlar

yemek paylaşmak bana pek uymuyor yiyen var yiyemeyen var sonuçta sadece kurban bayramında et yiyen aileler var bana kul hakkına girmek gibi geliyor bu herkese açık bir sayfa ben paylaşmak istemiyorum arkadaşlar
sen de haklısın arkadaşım ne diyeyim

kızlarr günaydınnnn. ya bana bir şok tavsiye edermisinz kaç gündür 76,3 te takıldım yaaaaa

Bunu bende çok düşündüm canım zira ki hepimiz böyle yetiştirildik ama işte birbirimizin yanlışlarını eksiklerini söylemek amacımız motive etmek böyle olunca hadi bizde yapalım dedik. Fakat kul hakkınada girdiğimizi düşünmüyorum senin fikrinede çok saygı duyuyorum istemezsen paylaşmazsın tabi

tabiki herkesin kendi düşüncesi canım ben tartı resmi ile devam :)

Aynen ben de saygi duyuyorum dusuncene canim. ancak zaten biz yememek icin burdayiz. sisttttt bu guzel seyleri yemek yok demek icin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…