harikasınHadi o zaman dünki menülerden başlayalım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin, biraz peynir bir lokma bal şekersiz çay bir dilim tambuğday ekmek
Ara: fındık badem
Öğlen: semizotu yoğurt
Ara: bir küçük elma
Akşam: fırında tavuk köftesi çok az makarna salata
Su: iki litre
Dün spor yapamadım maalesef
CANIM YAPAMIYORUM ZOR UYANIYORUM :)Canım kahvaltını mutlaka yap çok önemli metabolizma kahvaltıyla çalışmaya başlar kalktıktan en geç bi saat içinde yapmalısın bir yumurta haşla ye öyle git yanında götür bişeyler ;-)
anammm bu neBende dün sabah : çeyrek gevrek simit
Öğlen : mantı bulgur pilavı
akşam :2 kaşık makarna ve 1 tane browni yedim.
10 bardak su , spor yapacak zamanım olmadığı için spor yapmıyuorum
anammm bu nekarbonhidrat dolu bu menü arkadaşım çok tatlısın
aman be bir dakikamı almadı yazmak hadi LaMekan369 üşenmeayy kızlar bende menü paylaşamıyorum ya zaten düzenli şekilde yazabilseydim günlüğümü bırakmazdım maalesef
sen de haklısın arkadaşım ne diyeyimyemek paylaşmak bana pek uymuyor yiyen var yiyemeyen var sonuçta sadece kurban bayramında et yiyen aileler var bana kul hakkına girmek gibi geliyor bu herkese açık bir sayfa ben paylaşmak istemiyorum arkadaşlar
bak işte budur motivasyonnnnnnAYY KIZLAR YEDİĞİME BİN PİŞMAN ETTİNİZ BİDAHA YEMEM :)
aman be bir dakikamı almadı yazmak hadi LaMekan369 üşenme
ayran detoksu yapalım yarın 1 günlükkızlarr günaydınnnn. ya bana bir şok tavsiye edermisinz kaç gündür 76,3 te takıldım yaaaaa
Günaydın kızlar arkanızdayım 63.9 u gördüm bendeee
haftaya 62 ler hedef
Bunu bende çok düşündüm canım zira ki hepimiz böyle yetiştirildik ama işte birbirimizin yanlışlarını eksiklerini söylemek amacımız motive etmek böyle olunca hadi bizde yapalım dedik. Fakat kul hakkınada girdiğimizi düşünmüyorum senin fikrinede çok saygı duyuyorum istemezsen paylaşmazsın tabiyemek paylaşmak bana pek uymuyor yiyen var yiyemeyen var sonuçta sadece kurban bayramında et yiyen aileler var bana kul hakkına girmek gibi geliyor bu herkese açık bir sayfa ben paylaşmak istemiyorum arkadaşlar
tabiki herkesin kendi düşüncesi canım ben tartı resmi ile devam :)Bunu bende çok düşündüm canım zira ki hepimiz böyle yetiştirildik ama işte birbirimizin yanlışlarını eksiklerini söylemek amacımız motive etmek böyle olunca hadi bizde yapalım dedik. Fakat kul hakkınada girdiğimizi düşünmüyorum senin fikrinede çok saygı duyuyorum istemezsen paylaşmazsın tabi
Aynen ben de saygi duyuyorum dusuncene canim. ancak zaten biz yememek icin burdayiz. sisttttt bu guzel seyleri yemek yokBunu bende çok düşündüm canım zira ki hepimiz böyle yetiştirildik ama işte birbirimizin yanlışlarını eksiklerini söylemek amacımız motive etmek böyle olunca hadi bizde yapalım dedik. Fakat kul hakkınada girdiğimizi düşünmüyorum senin fikrinede çok saygı duyuyorum istemezsen paylaşmazsın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?