hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ben dün sabah domatesli peynirli sandviç, öğlen ıspanak ve bir kase keten tohumlu yoğurt, akşam17 gibi de bir tabak çorba ve peynirli salata yedim.akşam hiçbir şey yemedim. gün boyu da 3 lt su içtim.sabah kalktığımda 500gr hafiflemiştim:))

akşam yemesek yada çok haff yesek mesela salata yada yoğurt sabaha sonuç gayet memnun edici oluyor ama benim okadar uzun aç kalmamam lazım reflüm olduğu için

T
Tebrikler harikasın

kızlarrrrrrr ben bugün 66.2 çıktım geçen haftalarda 67 görmüştüm bugün sabah çok güzel regl oldum. uzun zamandır olmuyordum sorunluydu çok şükür. inşalla düzene girer herşey. bugün pek yediklerime dikkat etmek istemiyorum sadece akşam geç saat yemeceğim. yine fazla yemeceğim de bugün biraz aklımda çikolata falan var yani anlarsınız ya :)
bende izmirliyim bu arada

ben de regl oldum canim herseyden istiyo. ama su sira iyi kilo veriyorum tutuyorum kendimi gitsinn su kilolar

su su su diyorum. ne kadar az yesem spor yapsam da az su icince kesinlikle tarti kipirdamiyo kisa vadede.

su gerçekten çok önemli kızlar su içmezsek lifli beslenmenin hiç bir önemi yok çünkü lifler bağırsaklarda kalıyor. su ile atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…