yanlis alinti yaptimAynen ben de saygi duyuyorum dusuncene canim. ancak zaten biz yememek icin burdayiz. sisttttt bu guzel seyleri yemek yokdemek icin mesela
yanlis alinti yaptim
EN ZOR MESLEK SENİNKİ CANIM :)Çalışmıyorum canım ya şuan tam zamanlı anneyimteşekkür ederim ayrıca ;-)
KESİNLİKLE SÜPER OLUR :)YARIŞMA BAŞLASIN KIZLAR DİYELİM Mİ?günün menüsünü bile seçebiliriz eğlenceli olur.Günün derken dünün tabi.
GÜNÜN menüsü DÜNÜN menüsü nasıl ama
Tebrikler harikasınben dün sabah domatesli peynirli sandviç, öğlen ıspanak ve bir kase keten tohumlu yoğurt, akşam17 gibi de bir tabak çorba ve peynirli salata yedim.akşam hiçbir şey yemedim. gün boyu da 3 lt su içtim.sabah kalktığımda 500gr hafiflemiştim:))
yarın detoks yapalım mı :)akşam yemesek yada çok haff yesek mesela salata yada yoğurt sabaha sonuç gayet memnun edici oluyor ama benim okadar uzun aç kalmamam lazım reflüm olduğu için
aman sakın bozmaa sakın ben 8 aydır olmuyordum sorunluydu o yüzden bugün kendime bayram edicem :):)ben de regl oldum canim herseyden istiyo. ama su sira iyi kilo veriyorum tutuyorum kendimigitsinn su kilolar
bugun et canim yarin bekliyorummm kampaaman sakın bozmaa sakın ben 8 aydır olmuyordum sorunluydu o yüzden bugün kendime bayram edicem :):)
tabiki de burdayım zayıflayalım sonra bebiş yapayımmmmbugun et canim yarin bekliyorummm kampa
insallah Allah gonlune gore versin. kilo problemi olmayan yavrular bagislasin sanatabiki de burdayım zayıflayalım sonra bebiş yapayımmmm
amin cnm benim çok sağolinsallah Allah gonlune gore versin. kilo problemi olmayan yavrular bagislasin sana
BENCE PAZARTESİ YAPALIM :)ayran detoksu yapalım yarın 1 günlük
yapalım kuzum ayran detoksu yapalım 1 günlük uyarmı sanayarın detoks yapalım mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?