hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

şu su olayı gercekten önemli ama içincede tuvalete git gel sinir oluyorum sürekli iş yerinde daha sıkıntılı

HANGİSİ TOK TUTUYO SÖYLE BAKALIM :)
ikiside tok tutar ama lapa daha zor ayran detoksuna göre.
ben geceden bugday nohut yeşil mercimek ıslatıyorum sabah işe gelmeden düdüklüye koyuyorum haşlıyorum bi güzel ılıyınca içine yoğurt nane kırmızı pul biber istersem salatalık rendeliyorum ohh miss sabah kahvaltını hafif şekilde yaparsın sonra 2 saat arayla bu corbadan içersin

Tamam canım bundan yapalım :)

Tamam canım bundan yapalım :)
tamamdır o halde yarın başlıyoruz bugünden hazırla malzemelerini
olsun herseye deger arkadasim istedigimiz bedene sahip olmak.
kesinlikle öyle kuzum..geriye dönüp bakıyorumda karar almışım ve uygulamışım bu bile bir başarı benim için
4 şubatta 75 le başlamıştım bugün 7 hafta oldu 6.5 kilo vermişim

Tamam canım yarım hazırım inşallah :)

pirinci diyetisyen bana hiç vermedi acaba detoksta pirinç kullanmak ne kadar doğru kızlar. sanki ayran detoksu daha iyi gibi geldi bana

bravo sana

Dunun menusu: sabah 1 yumurta domates peynir roka 1 dilim ekmek
Oglen ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Aksam 2 biber dolma yogurt

Ara ogun hellim izgara domates
Su : 3 lt
4 kupa yesil cay
Spor yok

Kacamak : 3 kare bitter cikolata

pirinci diyetisyen bana hiç vermedi acaba detoksta pirinç kullanmak ne kadar doğru kızlar. sanki ayran detoksu daha iyi gibi geldi bana
cnm pirinç haşlanmış olunca sanırım kalorisi düşüyor birde vucuttaki suyu tutuyor diye biliyorum
ama ayran detoksunu bişeye değişmem zaten ben sürekli bile yiyebilirim çok severim bu tarz çorbaları

Dunun menusu: sabah 1 yumurta domates peynir roka 1 dilim ekmek
Oglen ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Aksam 2 biber dolma yogurt

Ara ogun hellim izgara domates
Su : 3 lt
4 kupa yesil cay
Spor yok

Kacamak : 3 kare bitter cikolata
geceye daha çok var akşam yaparsın sporunu 3 kare bitterde sefan olsun kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…