AYRAN DETOKSUNDA GÜNLÜK MÜ YAPMAM GEREKİYOR. PİRİNÇ LAPASIMI YAPSAK Kİyapalım kuzum ayran detoksu yapalım 1 günlük uyarmı sana
canım ben genelde 1 günlük yapıyorum onu daha rahat yiyorum lapadansaAYRAN DETOKSUNDA GÜNLÜK MÜ YAPMAM GEREKİYOR. PİRİNÇ LAPASIMI YAPSAK Kİ
İKİSİNİDE YAPMADIĞIM İÇİN NASIL OLACAK BİLEMİYORUM Kİ İLK DEFA DENİCEM.LAPA EVDE HAZIRLAR İŞE GETİRİRİM KOLAY OLUR DİYE DÜŞÜNDÜMcanım ben genelde 1 günlük yapıyorum onu daha rahat yiyorum lapadansa
HANGİSİ TOK TUTUYO SÖYLE BAKALIM :)istersen sen lapa yap ben ayran
hic sorma canim insanlardan utanir oldumşu su olayı gercekten önemli ama içincede tuvalete git gel sinir oluyorum sürekli iş yerinde daha sıkıntılı
ikiside tok tutar ama lapa daha zor ayran detoksuna göre.HANGİSİ TOK TUTUYO SÖYLE BAKALIM :)
bide benimkiler alay ediyolar benle iç iç suları çayları habire tuvalete git gelhic sorma canim insanlardan utanir oldum1 litre su iciyorum is yerinde 4 kez tuvalet sorunu
Tamam canım bundan yapalım :)ikiside tok tutar ama lapa daha zor ayran detoksuna göre.
ben geceden bugday nohut yeşil mercimek ıslatıyorum sabah işe gelmeden düdüklüye koyuyorum haşlıyorum bi güzel ılıyınca içine yoğurt nane kırmızı pul biber istersem salatalık rendeliyorum ohh miss sabah kahvaltını hafif şekilde yaparsın sonra 2 saat arayla bu corbadan içersin
olsun herseye deger arkadasim istedigimiz bedene sahip olmak.bide benimkiler alay ediyolar benle iç iç suları çayları habire tuvalete git gel
tamamdır o halde yarın başlıyoruz bugünden hazırla malzemeleriniTamam canım bundan yapalım :)
kesinlikle öyle kuzum..geriye dönüp bakıyorumda karar almışım ve uygulamışım bu bile bir başarı benim içinolsun herseye deger arkadasim istedigimiz bedene sahip olmak.
Tamam canım yarım hazırım inşallah :)tamamdır o halde yarın başlıyoruz bugünden hazırla malzemelerini
kesinlikle öyle kuzum..geriye dönüp bakıyorumda karar almışım ve uygulamışım bu bile bir başarı benim için
4 şubatta 75 le başlamıştım bugün 7 hafta oldu 6.5 kilo vermişim
bravo sanatamamdır o halde yarın başlıyoruz bugünden hazırla malzemelerini
kesinlikle öyle kuzum..geriye dönüp bakıyorumda karar almışım ve uygulamışım bu bile bir başarı benim için
4 şubatta 75 le başlamıştım bugün 7 hafta oldu 6.5 kilo vermişim
cnm pirinç haşlanmış olunca sanırım kalorisi düşüyor birde vucuttaki suyu tutuyor diye biliyorumpirinci diyetisyen bana hiç vermedi acaba detoksta pirinç kullanmak ne kadar doğru kızlar. sanki ayran detoksu daha iyi gibi geldi bana
geceye daha çok var akşam yaparsın sporunu 3 kare bitterde sefan olsun kızzDunun menusu: sabah 1 yumurta domates peynir roka 1 dilim ekmek
Oglen ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Aksam 2 biber dolma yogurt
Ara ogun hellim izgara domates
Su : 3 lt
4 kupa yesil cay
Spor yok
Kacamak : 3 kare bitter cikolata
Hahhahaha genelde hic spor yapmiyorum canim yuruyus yapiyorum egrr vakit bulursam cok sagolgeceye daha çok var akşam yaparsın sporunu 3 kare bitterde sefan olsun kızz
yürüyüş süper işteHahhahaha genelde hic spor yapmiyorum canim yuruyus yapiyorum egrr vakit bulursam cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?