Çok sağolasın arkadaşım sana da detoksunda başarılargünaydınnn kızlar bu sabah 68.9 çıktım insan bir günde +300 olurmu yaaa
4 ayda 6 kilo ne ulenn daha fazla bile verirsinn
temmuz sonuna kadar 10 kilo verilir bende vereceğimm
1.5 kilo süper bee eferin sana
-400 demiş yaw! Kızın 100 gramını iç ettin heheheselin çabuk söyle -300 nasıl başardın
sabah elma şirketi içiyorum hergün en az 2 yumurta ve 2 öğün besleniyorum şeker un tuz yok hayatımda ama bol zeytin yağ var sadece akşam yemeklerinde tuz var oda kendime ayrı yemek yapmadığım için günde en az 2 litre 3 bardak yeşil çay yoğurtlu acı biber nane kekik bunu hergün yerim akşam geç yemek yememeye çalışıyorum 6 gibi sonselin çabuk söyle -300 nasıl başardın
İnşallah canım inşallahYok yok çakılmadın az sabret ineceksin :)
100 gram vermek için neler yapıyorum :) eheh-400 demiş yaw! Kızın 100 gramını iç ettin hehehe
sizlerin vesilesi ile motive oluyorum fazla yazamasamda her yazıyı dikkat ile takipteyimsELİNİN MAŞALLAHI VAR HERGÜN VERİYOR
ayy evet 100 gr vermek bile zor hele benim için-400 demiş yaw! Kızın 100 gramını iç ettin hehehe
sen orda dur ben geliyorum yanına
hey maşallah300 gram vermiş olarak güne başladım :)))
Eki Görüntüle 1469855
Koş koş bir 300 gr daha verşimdi spor yapmaya koşuyorum
öptüm kızlar :))
hehhe inşallahKoş koş bir 300 gr daha ver
oo süper zaten ya az kalori tüketeceğiz ya da cok enerji harcayacağızkızlarrrr dün yemeğe davetliydikk cok cok az yedim ama sonuçta kalorili şeyler vardı bana uygun bişey yoktu ama buna ragmen -100 :))) 76,00 sonunda bi oynadı 100 gr olsada. resim atamıyorum telde internet konusunda sorun var bilgisayardan giriyorum telefonu eşim bgn halletcek inşallah yarın sabah atıcamm :)
dengelemek çok önemligünaydın kızlar
ben bugün artılardayım 64.3 oldum yine ama olsun dün yediklerim yüzünden bugün cezalıyım.yarına eksiktirim inşallah..
İNŞALLAH İNŞALLAH KUZUM YAMoral bozmaca yok olcak bu iş arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?