hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ben turkiye ye yazin geldigimde istedigimi yemek istedigimi giymek istiyorum....4 ayim 6 kilom var
çok rahat verirsin ama çok az yersen kilo durduğunda veremezsin aç kalman gerekir bence ilk sağlıksız kilo yapan gıdaları çıkararak kilo verimine başla sonra ekstra kalori düşürmelere gidersin

çok rahat verirsin ama çok az yersen kilo durduğunda veremezsin aç kalman gerekir bence ilk sağlıksız kilo yapan gıdaları çıkararak kilo verimine başla sonra ekstra kalori düşürmelere gidersin
Canim zaten agir diyetler hic bana gore degil. ayran lapa detoksu filan da yapamam. ben sadece porsiyonlarimi kuculttum ve sekeri cikardim hepsi o.makarna da yiyorum patates pirinc hepsinden yiyorum.karbonhidrata da ihtiyacimiz var ama az az. iyi calisti ama bu sistem veriyorum yavas yavas.

bende HERŞEYDE YİYORUM vücudumuzun her vitamine ihtiyacı oldugunu düşünüyorum şekeri ve karbonhidratı azaltınca uzun vadede kilo verebiliyorsun.

ben de detoks falan yapamam porsiyonlarımı küçülttüm ve akşam geç saatlerde yemeği bıraktım işte bu kadar. Ama kilomu veriyorum yavaş yavaş. Bence bu bir hayat tarzı olmalı. Yani bir kaç aylık bir şey değil. Bence herşeyden yenebilir az miktarda olduktan sonra

Kızlar beni tebrik edin pastadan sadece iki lokmacık yedim uff zor zapdettim kendimi:-( menümü eve gidince paylaşacağım öpüldünüz çok

kızlar bugun abartısız(süre tuttum) koşarak dip köşe bucak temizliği yaptım,çok yoruldum ama çok da kalori yaktım,yaşasın :))
iyi geceler yarın sabah görüsürüz

Canlar, Sabah süt cornflakes ,öğle tavuklu yeşil fasulye 2 kaşık kadar kuskus. Akşam 1 tabak sebzeli makarna 125 gr yoğurt. 2 lt su. Biraz sonra da zumba yapacağım

Ben bugün sabah avuçiçi kadar pide ekmek az peynir üç zeytin ve çay şekersiz içiyorum zaten. Öğlen bir porsiyon et ve salata. Ara öğün 2 kuru kayısı 3 yarım ceviz. Akşam yarım lahmacun ve maydanoz. Tabi bolca su.

Eve dönüş yolundayım sabah tartılır tartılmaz bildireceğim size.

İyi geceler kızlar menüm
Sabah: yarım tost
Yarım tavada yumurta 3 zeytin
Şekersiz çay
Ara: fındık badem

Öğlen: Tonbalıklı salata
Akşam: Yayla çorbası çok az
1,5 içli köfte
3 brokoli ve salata
Doğumgünü vardı bugün pastadan iki küçük çatal aldım
Su:2 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu da tuuba0607 senin gibi şimdi yapacağım oğlum uyumadan yapamıyorum maalesef

Bir kutlama günü için çok iyi canım tebrikler

Çok yoruldum ben fos çıktım ya spor filan hakgetire 2 şınav çekemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…