çok rahat verirsin ama çok az yersen kilo durduğunda veremezsin aç kalman gerekir bence ilk sağlıksız kilo yapan gıdaları çıkararak kilo verimine başla sonra ekstra kalori düşürmelere gidersinBen turkiye ye yazin geldigimde istedigimi yemek istedigimi giymek istiyorum....4 ayim 6 kilom var
Canim zaten agir diyetler hic bana gore degil. ayran lapa detoksu filan da yapamam. ben sadece porsiyonlarimi kuculttum ve sekeri cikardim hepsi o.makarna da yiyorum patates pirinc hepsinden yiyorum.karbonhidrata da ihtiyacimiz var ama az az. iyi calisti ama bu sistem veriyorum yavas yavas.çok rahat verirsin ama çok az yersen kilo durduğunda veremezsin aç kalman gerekir bence ilk sağlıksız kilo yapan gıdaları çıkararak kilo verimine başla sonra ekstra kalori düşürmelere gidersin
bende HERŞEYDE YİYORUM vücudumuzun her vitamine ihtiyacı oldugunu düşünüyorum şekeri ve karbonhidratı azaltınca uzun vadede kilo verebiliyorsun.Canim zaten agir diyetler hic bana gore degil. ayran lapa detoksu filan da yapamam. ben sadece porsiyonlarimi kuculttum ve sekeri cikardim hepsi o.makarna da yiyorum patates pirinc hepsinden yiyorum.karbonhidrata da ihtiyacimiz var ama az az. iyi calisti ama bu sistem veriyorum yavas yavas.
nasıl oluyor o yapalımmmayran detoksu yapalım yarın 1 günlük
Herseyden bir kasik koy tabagina oyalan oyle.ayip olmasin sonra
ben de detoks falan yapamam porsiyonlarımı küçülttüm ve akşam geç saatlerde yemeği bıraktım işte bu kadar. Ama kilomu veriyorum yavaş yavaş. Bence bu bir hayat tarzı olmalı. Yani bir kaç aylık bir şey değil. Bence herşeyden yenebilir az miktarda olduktan sonraCanim zaten agir diyetler hic bana gore degil. ayran lapa detoksu filan da yapamam. ben sadece porsiyonlarimi kuculttum ve sekeri cikardim hepsi o.makarna da yiyorum patates pirinc hepsinden yiyorum.karbonhidrata da ihtiyacimiz var ama az az. iyi calisti ama bu sistem veriyorum yavas yavas.
harikasın canımKızlar beni tebrik edin pastadan sadece iki lokmacık yedim uff zor zapdettim kendimi:-( menümü eve gidince paylaşacağım öpüldünüz çok
Ne enerji maşallahCanlar, Sabah süt cornflakes ,öğle tavuklu yeşil fasulye 2 kaşık kadar kuskus. Akşam 1 tabak sebzeli makarna 125 gr yoğurt. 2 lt su. Biraz sonra da zumba yapacağım
Aslında canım hiç istemiyor ama sarkanların toplanması lazımNe enerji maşallah
İyi yolculuklar canım:)Eve dönüş yolundayım sabah tartılır tartılmaz bildireceğim size.
Merakla bekliyorumEve dönüş yolundayım sabah tartılır tartılmaz bildireceğim size.
Bir kutlama günü için çok iyi canım tebriklerİyi geceler kızlar menüm
Sabah: yarım tost
Yarım tavada yumurta 3 zeytin
Şekersiz çay
Ara: fındık badem
Öğlen: Tonbalıklı salata
Akşam: Yayla çorbası çok az
1,5 içli köfte
3 brokoli ve salata
Doğumgünü vardı bugün pastadan iki küçük çatal aldım
Su:2 litre
İki kupa yeşil çay
Sporumu datuuba0607 senin gibi şimdi yapacağım oğlum uyumadan yapamıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?