Millet normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyordum çok şükür bende normal doğum yaptım ama ne doğumdu be çok zor oldu benim doğumum neyse.. normalde olsa sezeryanda olsa kalıyo işte bu göbek:-(burda zaten sezeryan secme durumu yok canim normal dogum yapmak zorundayiz terslik yoksa. ama zaten ben hep normal istedim ameliyat olmak istemedim .arkadaslarim da korkudan sezeryan oldular Türkiye de ama o daha zor degil mi. onun yerine epiduralli normal dogum daha iyi sanki
Benim alt bacaklarım çok kalın değil zaten göbeğimde göbek deliği var ya onun üstü bi tuhaf çok büyüktü karnım ondan öyle oldu heraldeüst bacaklar incliyor bende ama alt bacaklar incelmiyor bitürlü şişe bacaklar
tamam sen estetik ol begenirsen bende olurum
epidural sezeryan oldum ben aslında doğum başlamıştı açılmada olmuştu ama ne bilim dayanamadım şimdi olsa normali tercih ederdimburda zaten sezeryan secme durumu yok canim normal dogum yapmak zorundayiz terslik yoksa. ama zaten ben hep normal istedim ameliyat olmak istemedim .arkadaslarim da korkudan sezeryan oldular Türkiye de ama o daha zor degil mi. onun yerine epiduralli normal dogum daha iyi sanki
Benim sıpam aşağı inmediği için Epidural yapamadılar maalesef:-( o sorunların hepsi gidecek hiç kalmayacak inşallah biz böyle devam edersek üstesinden gelirizbenim de dogum baya zordu ama epiduralli olunca igneden sonra oynaya gule yaptim sukurler olsun. benim de ust bacak ,gobek ve ust kol sorunum var
bende 66 da çakıldım kaldım resmenEki Görüntüle 1469806 tey allahım çakıldı kaldım 61de yaa
kız sen hamilemiydin ne zaman hangi ara yaptın :)59'a düştümm
Umarım vücut direncimiz biran önce kırılır yoksa ben bundan daha fazlasını yapamambende 66 da çakıldım kaldım resmen
ben temmuzdan beri adam akıllı regl olmamıştım salı geldi çok şükür e tabi bu süreçte iştah öyle bi açıldı ki şiştm resmen 58 ile nişan olmuştum şimdi 66yım dün nişan resimlerime baktım ne güzel suratım falan şimdi daha orta yaş gibi çıkıyorum. verilmesi lazım bu kiloların yaUmarım vücut direncimiz biran önce kırılır yoksa ben bundan daha fazlasını yapamam
Ah canım yarama tuz bastın valla bende önceki resimlerime bakıyorum bu benmiyim diyorum ki o zamanda kendimi kilolu bulurdum haha şaka gibi yaben temmuzdan beri adam akıllı regl olmamıştım salı geldi çok şükür e tabi bu süreçte iştah öyle bi açıldı ki şiştm resmen 58 ile nişan olmuştum şimdi 66yım dün nişan resimlerime baktım ne güzel suratım falan şimdi daha orta yaş gibi çıkıyorum. verilmesi lazım bu kiloların ya
Fransa da yasiyorum canimtuuba0607 canım sana hep sorcam unutuyorum sen hangi ülkedeydin tahmin etmek istiyorum ama önce abd mi:)
Fransa da yasiyorum canim[/QUOTE
vayy tubama bak sen kız en güzeli zumba aslındakizlar oluyorum 1 saat kardiyo yaptimm bu nasil bisey kendime gelemedim bunu hergun yapsak ayda 5 kilo veririz anladim ki hareketsizlikten bu haldeyiz.yuruyus filan beni haklamiyordu
kız ne ben mi hareketliyim totoşumu bi tuvalete giderken kalırıyorum Allah seni inandırsınVAYYY LAMEKAN BAYAA HAREKETLİ GÖRDÜM SENİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?