hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Millet normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyordum çok şükür bende normal doğum yaptım ama ne doğumdu be çok zor oldu benim doğumum neyse.. normalde olsa sezeryanda olsa kalıyo işte bu göbek:-(

epidural sezeryan oldum ben aslında doğum başlamıştı açılmada olmuştu ama ne bilim dayanamadım şimdi olsa normali tercih ederdim

benim de dogum baya zordu ama epiduralli olunca igneden sonra oynaya gule yaptim sukurler olsun. benim de ust bacak ,gobek ve ust kol sorunum var

benim de dogum baya zordu ama epiduralli olunca igneden sonra oynaya gule yaptim sukurler olsun. benim de ust bacak ,gobek ve ust kol sorunum var
Benim sıpam aşağı inmediği için Epidural yapamadılar maalesef:-( o sorunların hepsi gidecek hiç kalmayacak inşallah biz böyle devam edersek üstesinden geliriz

Umarım vücut direncimiz biran önce kırılır yoksa ben bundan daha fazlasını yapamam
ben temmuzdan beri adam akıllı regl olmamıştım salı geldi çok şükür e tabi bu süreçte iştah öyle bi açıldı ki şiştm resmen 58 ile nişan olmuştum şimdi 66yım dün nişan resimlerime baktım ne güzel suratım falan şimdi daha orta yaş gibi çıkıyorum. verilmesi lazım bu kiloların ya

Ah canım yarama tuz bastın valla bende önceki resimlerime bakıyorum bu benmiyim diyorum ki o zamanda kendimi kilolu bulurdum haha şaka gibi ya

Bi de dediğin gibi kilo insanı daha yaşlı gösteriyor halbuki daha kaç sene önceydi senin çok daha yeni hatta

ben aslında evde olsam çok güzel uygulayacağım diyeti ama okulda zor oluyor veliler devamlı bişeyler getiriyor e zaten iştahlıyım yiyorum bi güzel :)

kizlar oluyorum 1 saat kardiyo yaptimm bu nasil bisey kendime gelemedim bunu hergun yapsak ayda 5 kilo veririz anladim ki hareketsizlikten bu haldeyiz.yuruyus filan beni haklamiyordu

bence de hem cok zevkli hem cok kalori yakiyorsun hem vucudu sekle sokuyo. hepiniz deneyin bence. persembeleri is yerine spor hocasi geliyo onunla yapiyoruz diger gunlerde yapsam keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…