- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
maşallah spora bak alkışlıyorumhehhe inşallah
deli gibi spor yaptım
T25 yapıldı
dün yapmadığım için
bugun speed 1.0+ cardio yapıldı(1 saat)
sanırım 450 kcal yaktım inşallah :)))))
maşallah canımmmm tebriklerrrrrrben uçuyorummmm 1,5 kilo gitmiş tartılamadığım 6 günde
gazan mubarek olsun ben yapamiyorum68.9 ile ayran detoksuna başlıyorum 1 günlük yapıcam kaçamaksız tamamlarım umarım .
detoks arkadaşım günaydın cnm başlaın dimi reklammm
kız tuuba aynı benim durumumgunaydin yol arkadaslarim. ben aceleyle ciktim evden foto yok o yuzden ama +200 cikti yine 63.8 im. ne zaman spor yaptim heh vermisimdir desem + cikiyo anlayamadim bu olayi.
ya aslinda kas yaglardan agir oldugu icin sikilasiyorsak bu durum normal.ben zaten zayif olmak degil guzel vucutlu olmak istiyorum rakami onemsemiyorum. ama 2 gunluk sporla sikilasip kas yapacak halimiz yok ya anlayamiyorumkız tuuba aynı benim durumumne zaman spor yapsam ki sporumu akşam 8-9 gibi yapıyorum ertesi gün artı çıkıyorum bugün yapmayacam banane
ya benim bacaklarım zaten aynı futbolcu bacağı gibi kaslı hiç sevmiyorumya aslinda kas yaglardan agir oldugu icin sikilasiyorsak bu durum normal.ben zaten zayif olmak degil guzel vucutlu olmak istiyorum rakami onemsemiyorum. ama 2 gunluk sporla sikilasip kas yapacak halimiz yok ya anlayamiyorum
senin boy 1.62 ydi sanırım 60 bile olsan yeter kuzu ya60 kilodaki kasli insanla yagli insanin goruntusu bir olmuyor ben 60 kiloda kalmaya raziyim ama girinti cikintim olmasinnn
yok canim ben de 160 im dugunumde 63 kiloydum ama sikiydim sisman durmuyordum.ben sadece dogum sonrasi deformasyonlari istemiyorum.bana da zayiflik gitmiyo.senin boy 1.62 ydi sanırım 60 bile olsan yeter kuzu ya
ben 160 ım 62 altı bana iyi gidiyor çok zayıf olmak istemiyorum zaten
doğum bana çok güzel sezeryanlı sarkık bir göbek bıraktı maalesef o bile gitse razıyım ki göbek cok zorr gidiyoryok canim ben de 160 im dugunumde 63 kiloydum ama sikiydim sisman durmuyordum.ben sadece dogum sonrasi deformasyonlari istemiyorum.bana da zayiflik gitmiyo.
üst bacaklar incliyor bende ama alt bacaklar incelmiyor bitürlü şişe bacaklarBenimde bacaklarım da acayip kaslı incelmiyor o yüzden ama o göbek yok mu o göbek doğumdan sonra sıkılaşmadı gitti yaza kadar her gün mekik cekeceğim inşallah işe yarar yoksa estetik olurum valla ;-)
maşallah arkadaşım darısı başımıza59'a düştümm
bende korkudan ve sabırsızlıktan sezaryen istedim maalesefben de cok korkmustum terslik olacak sezeryan olacagim diye ama sukur normal dogum yaptim. yine de gobek var malesef
burda zaten sezeryan secme durumu yok canim normal dogum yapmak zorundayiz terslik yoksa. ama zaten ben hep normal istedim ameliyat olmak istemedim .arkadaslarim da korkudan sezeryan oldular Türkiye de ama o daha zor degil mi. onun yerine epiduralli normal dogum daha iyi sankibende korkudan ve sabırsızlıktan sezaryen istedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?