- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
çocuk yoksa koyver gitsin cnm yaya kızlar ben okuldan yeni geldim.çok da yorgunum, uzandım yatağa kalkamıyorum resmen.yemek yapılacak, ev toparlanacak... spor da yapmak istiyorum ama beni kim kaldıracaaaaaaaaaakkk:))
bence de uyu gitsin miss gibi. dinlenya kızlar ben okuldan yeni geldim.çok da yorgunum, uzandım yatağa kalkamıyorum resmen.yemek yapılacak, ev toparlanacak... spor da yapmak istiyorum ama beni kim kaldıracaaaaaaaaaakkk:))
vay anasini kilo sorunu siir bile yazdirdiya kızlar ben okuldan yeni geldim.çok da yorgunum, uzandım yatağa kalkamıyorum resmen.yemek yapılacak, ev toparlanacak... spor da yapmak istiyorum ama beni kim kaldıracaaaaaaaaaakkk:))
canım ben bir zamanlar ki bu zamanlar epey eskide kaldı:)işte bir ara yapmıştım ve fevkalade memnun kalmıştım, çok faydasını görürsün.zamanın varda mutlaka dene derim.ben çalışıyorum, iki de küçük çocuğun var.ama kararlıyım başlayacağım bugün.eski günlerine dönmek, diri olmak istiyorum ya resmen bezgin bekir'e döndüm hep yorgun hep yorgun...bende de dvdler var ve geçen gün bütün malzemeleri de aldık ben daha paketlerinden bile çıkarmadım onları :) sporu nedense sevemedim bi türlü.
NE MUTLU SANA :)Kızlar bu arada dışarıdaydım gören baya zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum:)
Kızlar bu arada dışarıdaydım gören baya zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum:)
İkinci tahminimdi dermişim:))Fransa da yasiyorum canim
GÖRÜŞÜRÜZbende birazdan çıkıcam ama yine kursum var akşam okulda
gec girerim pcye grsz
görüşürüz su iç unutmabende birazdan çıkıcam ama yine kursum var akşam okulda
gec girerim pcye grsz
Inandim inandimİkinci tahminimdi dermişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?