hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ya kızlar ben okuldan yeni geldim.çok da yorgunum, uzandım yatağa kalkamıyorum resmen.yemek yapılacak, ev toparlanacak... spor da yapmak istiyorum ama beni kim kaldıracaaaaaaaaaakkk:))

ne yazık ki kalktım bile tam dalıyordum ki oğlum gözüme parmağını soktu, kirpiklerimi çekti:))of ya off, neyse ebru şallının dvd lerini almıştım geçen.artık ya Allah diyip başlasam gerek.spor yapanları duydukça vicdanım sızlıyor burda

bende de dvdler var ve geçen gün bütün malzemeleri de aldık ben daha paketlerinden bile çıkarmadım onları :) sporu nedense sevemedim bi türlü.

bende de dvdler var ve geçen gün bütün malzemeleri de aldık ben daha paketlerinden bile çıkarmadım onları :) sporu nedense sevemedim bi türlü.
canım ben bir zamanlar ki bu zamanlar epey eskide kaldı:)işte bir ara yapmıştım ve fevkalade memnun kalmıştım, çok faydasını görürsün.zamanın varda mutlaka dene derim.ben çalışıyorum, iki de küçük çocuğun var.ama kararlıyım başlayacağım bugün.eski günlerine dönmek, diri olmak istiyorum ya resmen bezgin bekir'e döndüm hep yorgun hep yorgun...

Az su icme bol karbonhidrat yeme gercekten halsizlige yol aciyo bizzat denedim sizler icin. artik bol su az da olsa spor ve dengeli beslenme zamani haydi canlarrr

:) olsun cnm ben anladım bende telden girdiğimde çok yapıyorum harf hatasında okuldayken pc den giriyorum. beni de okuldaki çocuklar çok yoruyor. anasınıfı olunca şimdilik çocuk yok ama bu kiloda da olmasın zaten vereyim ondan sonra olsun

Bende bu akşam spora gideceğim inşallah kötü bi sonuç olmaz bugün resmen aç geziyorum çünkü yarın 60ı görmeliyim

Teşekkür ederim kızlar bu gazla yarın iyi bi sonuç alırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…