hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kızlar ya bişey sorcam biraz alakasız ama ben kknın simgelerini kullanamıyorum basıyorum çıkmıyo telden mi kaynaklanıyor acaba

Kızlar ya bişey sorcam biraz alakasız ama ben kknın simgelerini kullanamıyorum basıyorum çıkmıyo telden mi kaynaklanıyor acaba
aa cok tatlilar kullanmadan olmaz simgelerin kutucugu acilmiyorsa telefonda biraz altta kaliyorlar canim az asagilara git bakalim.ama simgenin ustune basip cikmiyorsa bilemeyecegim bilmem anlatabildim mi

Görüyorum canım onları tıklıyorum da ama tel kabul etmiyo niyeyse çok tatlılar bende kullanmak istiyorum arada denerim olmadı telin kendi sözlüğü var ondan heralde

başka bi yıl denedim oldu şimdi yuppiii hey allahım o da sadece sayfa başında oldu erken sevinmişim

Kızlarr nerdesiniz bakıyım menüler gelsin ilk siftah benden olsun hadi bakalım
kızlar bugün kendimce proteingünü yaptım
Menüm:
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
4 zeytin
Ara: badem fındık
Öğlen: iki yyumurtadan sade Omlet
Yarım domates
Ara: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt
Akşam: fırında tavuk ve patates( 3 tane) çok az zeytin yağı koydum
Spor: 4 km tempolu yürüyüş ( 35 dk)
Aletlerle 20 dk 130 mekik hundred
Su:2,5 litre

sabah bir dilim kızarmış ekmek, peynir, çay

öğlen düğün çorbası, iki üç küçük parça kızarmış ciğer, yarım porsiyon zeytinyağlı yerelması

ara öğün iki ceviz
akşam peynir çeşitleri, zeytin, çiğ badem, bir dilim ekmek ve iki kadeh kırmızı şarap işte burda yandım

Akşama kadar çok iyiymiş canım da şarabın kalorisi ne kadar acaba çoksa ve halin varsa Leslie bacıyı aç hemen yürüyün birlikte, için rahat eder

ben de yazayım menümü. sabah sandviç çay, öğlen büyük bir kase yoğurt, yarım tabak karnıbahar ve yayla çorbası, akşam peynirli salata.ben sadece sabahları ekmek yiyorum, öğlen be akşam yok. ha bir de 3,5 lt su içtim ve tabi ki spor yapamadım

çok iyi fikirmişde bende hal mı kaldı yürüyecek misafirleri uğurla etrafı topla cumburlop yatak durumundayım
Akşama kadar çok iyiymiş canım da şarabın kalorisi ne kadar acaba çoksa ve halin varsa Leslie bacıyı aç hemen yürüyün birlikte, için rahat eder

ay bu menü çok iyiymiş tebrikler

Sabah yine cornflakes . Öğle dünden kalma sebzeli makarna. Akşam tavuk köftesi bir portakal 1 kase yoğurt. 2 lt su. Bugün çok yorucuydu öğlen ki spor beni çarptı. Not: Fransa da öğle yemeğini kendin götürüyorsun doktor, memur, patron, işçi farketmez herkes. Genel kültür bilgimi de verdim oh mis yatabilirim. İyi geceler kızlarrr

Sabah yine cornflakes . Öğle dünden kalma sebzeli makarna. Akşam tavuk köftesi bir portakal 1 kase yoğurt. 2 lt su. Bugün çok yorucuydu öğlen ki spor beni çarptı. Not: Fransa da öğle yemeğini kendin götürüyorsun doktor, memur, patron, işçi farketmez herkes. Genel kültür bilgimi de verdim oh mis yatabilirim. İyi geceler kızlarrr

Çok iyi

Bu menü de çok iyi

iyi geceler kızlar ben regl olduğum için menü paylaşmayım hiççç
izinliyim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…