aa cok tatlilar kullanmadan olmaz simgelerin kutucugu acilmiyorsa telefonda biraz altta kaliyorlar canim az asagilara git bakalim.ama simgenin ustune basip cikmiyorsa bilemeyecegim bilmem anlatabildim miKızlar ya bişey sorcam biraz alakasız ama ben kknın simgelerini kullanamıyorum basıyorum çıkmıyo telden mi kaynaklanıyor acaba
once yazini okuruz sonra duygunu ogreniriz zarari yok canim
SAGOL CANIMay canım ya çok tatlısın :)
teşekkürler canım ama bu akşam misafirlerim vardı yarın sabah tartı bana gülmeyebilirmaşallah canımmmm tebriklerrrrrr
Akşama kadar çok iyiymiş canım da şarabın kalorisi ne kadar acaba çoksa ve halin varsa Leslie bacıyı aç hemen yürüyün birlikte, için rahat edersabah bir dilim kızarmış ekmek, peynir, çay
öğlen düğün çorbası, iki üç küçük parça kızarmış ciğer, yarım porsiyon zeytinyağlı yerelması
ara öğün iki ceviz
akşam peynir çeşitleri, zeytin, çiğ badem, bir dilim ekmek ve iki kadeh kırmızı şarap işte burda yandım
Akşama kadar çok iyiymiş canım da şarabın kalorisi ne kadar acaba çoksa ve halin varsa Leslie bacıyı aç hemen yürüyün birlikte, için rahat eder
ben de yazayım menümü. sabah sandviç çay, öğlen büyük bir kase yoğurt, yarım tabak karnıbahar ve yayla çorbası, akşam peynirli salata.ben sadece sabahları ekmek yiyorum, öğlen be akşam yok. ha bir de 3,5 lt su içtim ve tabi ki spor yapamadım
Çok iyiKızlarr nerdesiniz bakıyım menüler gelsin ilk siftah benden olsun hadi bakalım
kızlar bugün kendimce proteingünü yaptım
Menüm:
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
4 zeytin
Ara: badem fındık
Öğlen: iki yyumurtadan sade Omlet
Yarım domates
Ara: 4 kaşık yarım yağlı yoğurt
Akşam: fırında tavuk ve patates( 3 tane) çok az zeytin yağı koydum
Spor: 4 km tempolu yürüyüş ( 35 dk)
Aletlerle 20 dk 130 mekik hundred
Su:2,5 litre
Bu menü de çok iyiben de yazayım menümü. sabah sandviç çay, öğlen büyük bir kase yoğurt, yarım tabak karnıbahar ve yayla çorbası, akşam peynirli salata.ben sadece sabahları ekmek yiyorum, öğlen be akşam yok. ha bir de 3,5 lt su içtim ve tabi ki spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?