- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
benim hiç zamanım yok ya bi evde eliptik bisiklete biniyorum akşamları oda 8 le 10 arası kızım izin vermiyo videodan yada internetten izlememebence de hem cok zevkli hem cok kalori yakiyorsun hem vucudu sekle sokuyo. hepiniz deneyin bence. persembeleri is yerine spor hocasi geliyo onunla yapiyoruz diger gunlerde yapsam keske
aynen benim de canim kizim uyuyunca yapiyorum is yerinde de iste persembe gunleribenim hiç zamanım yok ya bi evde eliptik bisiklete biniyorum akşamları oda 8 le 10 arası kızım izin vermiyo videodan yada internetten izlememe
ayy bide uyumuyo zilli 11 e kadar zar zor pilim bitiyo resmen tütü eteği var onu giyiyor hadi atiye yi aç dans edelim diyo benim halim kalmıyorkiaynen benim de canim kizim uyuyunca yapiyorum is yerinde de iste persembe gunleri
halim olsa seve sevekizina takil canim atiye de kilo verdirir
kız ne ben mi hareketliyim totoşumu bi tuvalete giderken kalırıyorum Allah seni inandırsın
kız ne duruyon ne güzel spor salonu ayağının altındabizim sitede spor salonu var akşamları eşime diyorum inelim dizileri orda yürüyüş yaparken izleyelim ama bi ben tembellik yaptım bi o kaldık ama bugün indireyim bari eşimi bu akşam başlasak günde bir saat yürümeye mis gibi
2 tane küçük gofret hüplettim hep bu yanımdakiler yüzündenHADİ HADİ İYİSİN YİNE. BİŞEY YEDİN Mİ
HAİN SENİ :) SAGLAM BENİNKİ CANIM ŞEKERLİ İSTİYOR AMA YEMİCEM :)kız ne duruyon ne güzel spor salonu ayağının altında
2 tane küçük gofret hüplettim hep bu yanımdakiler yüzünden
senin nasıl gidiyo
eferin kız yeme sakınHAİN SENİ :) SAGLAM BENİNKİ CANIM ŞEKERLİ İSTİYOR AMA YEMİCEM :)
ZOR VERİRİM YİNEDE REGL TARİHİM YAKINeferin kız yeme sakın
aslında ayran detoksunu regl iken yada bitiminde yapınca sonuc daha etkili oluyor ama böylede regl den sonra cabuk veriyorsun merak etmeZOR VERİRİM YİNEDE REGL TARİHİM YAKIN
İNŞALLAHaslında ayran detoksunu regl iken yada bitiminde yapınca sonuc daha etkili oluyor ama böylede regl den sonra cabuk veriyorsun merak etme
nerdeeeeeearkadaşım harikasın ben sana yetişene kadar sen eriyip gideceksin
ben regl bitince tam gaz devam edicem hep bahanem aylardır regl olmadığım için hazırdı ama bu sefer bahane yok artık o şişliği atıyorum çok şükür
kızlar bol bol su hemen şimdi herkes bir bardak içiyorrr
ictimmmm sagol hatirlattigin icin canimben regl bitince tam gaz devam edicem hep bahanem aylardır regl olmadığım için hazırdı ama bu sefer bahane yok artık o şişliği atıyorum çok şükür
kızlar bol bol su hemen şimdi herkes bir bardak içiyorrr
ben bugün yapmıcam spor falanyarin bildirim gunu kizlarrr goreyim sizi.ben yine spor yaptim kesin + cikar bende
BEN BUGÜN ÇOK SU İÇTİM AÇLIKTAN :)ictimmmm sagol hatirlattigin icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?