- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
canım bozma moralini hemen, suyla aran nasıl? bol su metabolizmaya veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu:))günaydın kızlar acayip moralim bozuk 69.0
dün ayran detoksu yapmama ragmen dünle bugün arasında +100 var yanlış bişeyde yapmadım anlamadım gitti
Reglidendir o arkadaşım sıkma canını.Eki Görüntüle 1471242 Günaydın kızlar. Düne göre +100 geçen haftaya göre -300 regle bağlıyorum değilse bildiğiniz açım yani nefsimi körelttim bir tane kaçamak yapmıyorum
EVET SIKMA CANINI SUYUN ETKİSİ ÇOK FAZLA BİZZAT DENEDİM GÖRDÜM.canım bozma moralini hemen, suyla aran nasıl? bol su metabolizmaya veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu:))
Tebrikler canim. hayirdir onemli bisi miEki Görüntüle 1471190 resmi bir türlü düzeltemedim kızlar neyse çok mutluyum - 500 geçen haftayla -1 heyo heyo
Bugün hastaneye gidiyorum gelince görüşürüz
uzulme canim bende sendenimGunaydin kizlar tabiki evimden uzakta olmak bana yaramadi haftaya +300 le devam ediyorum. Neyse allahtan fazla alamamisim. HaFtasonu kayinvalide ziyareti var istanbul disinda olcam yine of ya ofbugun yine protein agirlikli beslenicem. Kilo verenleri tebrik ederim mucuk
aa cok iyiiiii bende yapcamm :)Eki Görüntüle 1470027 kızlar kendime böyle bir liste yaptım her hafta 1 kilo vermek kaydı ile 11 hafta sonra hayallerime kavusaşacağım :))
ayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedigazan mubarek olsun ben yapamiyorum
Ben de hic bilmiyorum ki canim oyle diyetler yapamadigim icin arastirmadim LAMEKAN ve REKLAM yapiyo sanirimayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedi
google tara canım ayrıntı var :) birde ben play store karbonhidrat diyeti program var onu indirdim sayıyorum :) bu sabah cok yedim ama daha 17 kb oldu :) sevdim bunu :)50 derken nasil bir hesaplama bu. tam bana gore bu diyet
canım arada kaynamıştır görmedim ayran detoksuayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedi
haa bunu yapmıştım 600 gr vermiştim 1 günde ama bulantı yaptı içemedim daha fazla sevmedim çorbayıııcanım arada kaynamıştır görmedim ayran detoksu
Ayran detoksu: 4 er kaşık nohut- yeşil mercimek- buğday- 2 salatalık. Bakliyatlar haşlancak, 2 litre ayrana karıştırılcak. Sabah 9- 10 a kadar kahvaltı sonra 2 saat ara ile ayran corbası içilicek. 2 gün ayrı ayrı karışım yapılıcak
ara ara yaparım normalde yaparken 1.gün en kötü -500 olurdu ama bu sefer vereceğime almışım anlamadım
bende aksine cok severim -600 çok iyi bir rakam 1 gün içinhaa bunu yapmıştım 600 gr vermiştim 1 günde ama bulantı yaptı içemedim daha fazla sevmedim çorbayııı
acaba ben çokmu sulu yapmıştım o gün yaaabende aksine cok severim -600 çok iyi bir rakam 1 gün için
Arastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladimkb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)
tamam canım az diyorsan kb si az olur yasak yok ki bu diyet teArastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladimmalesef ben kizima hergun kh protein sebze beslenmesi hazirladigim icin kendime de ayri bisi yapmiyorum aynilarindan az az yiyorum. o yuzden yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?