hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın kızlar acayip moralim bozuk 69.0
dün ayran detoksu yapmama ragmen dünle bugün arasında +100 var yanlış bişeyde yapmadım anlamadım gitti
canım bozma moralini hemen, suyla aran nasıl? bol su metabolizmaya veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu:))

uzulme canim bende sendenim

kb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)

50 derken nasil bir hesaplama bu. tam bana gore bu diyet
google tara canım ayrıntı var :) birde ben play store karbonhidrat diyeti program var onu indirdim sayıyorum :) bu sabah cok yedim ama daha 17 kb oldu :) sevdim bunu :)

ayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedi
canım arada kaynamıştır görmedim ayran detoksu
Ayran detoksu: 4 er kaşık nohut- yeşil mercimek- buğday- 2 salatalık. Bakliyatlar haşlancak, 2 litre ayrana karıştırılcak. Sabah 9- 10 a kadar kahvaltı sonra 2 saat ara ile ayran corbası içilicek. 2 gün ayrı ayrı karışım yapılıcak

ara ara yaparım normalde yaparken 1.gün en kötü -500 olurdu ama bu sefer vereceğime almışım anlamadım

haa bunu yapmıştım 600 gr vermiştim 1 günde ama bulantı yaptı içemedim daha fazla sevmedim çorbayııı

kb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)
Arastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladim malesef ben kizima hergun kh protein sebze beslenmesi hazirladigim icin kendime de ayri bisi yapmiyorum aynilarindan az az yiyorum. o yuzden yapamam

Arastirdim canim bu diyet karbonhidrat yememe diyetiymis. ben de kh yiyerek zayifliyoruz anladim malesef ben kizima hergun kh protein sebze beslenmesi hazirladigim icin kendime de ayri bisi yapmiyorum aynilarindan az az yiyorum. o yuzden yapamam
tamam canım az diyorsan kb si az olur yasak yok ki bu diyet te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…