Ama canim 50 gr kh ne ki sebzelerin etlerin icindekiler anca eder. tum tahillar makarna pilav patates hepsi yasak ilk devrede.tamam canım az diyorsan kb si az olur yasak yok ki bu diyet te
ya da biz farkli diyetlere baktik neyse bakalim biraz daha azaltirim bunlari bendeAma canim 50 gr kh ne ki sebzelerin etlerin icindekiler anca eder. tum tahillar makarna pilav patates hepsi yasak ilk devrede.
şimdi gördüm canım. ben 1 günlük yaptım çok iyi sonuç aldım kilosu takılanlar yaparsa iyi olur.ayran detoksu nasıllll die sormuştum ama cevap gelmedi
Saol canım benim. Check up yaptırdım kadın doğum Smear testi göğüs röntgeni falan çok şükür her şey yolunda doktor çok dikkatli korun sen hemen hamile kalırsın dediTebrikler canim. hayirdir onemli bisi mi
Ben yapıyorum canım bu diyeti iyi de sonuç alıyorum ama artık puanlamaya kafadan yapıyorum yazmıyorum artık bazen bi iki gün sebze ağırlıklı beslenip tekrar başlıyorum iyi oluyo kendimce vücudumu dengeliyorumkb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)
maşallah herşeyin temiz çıkmasına sevindim.hamile kalmak istiyon mu kuzuSaol canım benim. Check up yaptırdım kadın doğum Smear testi göğüs röntgeni falan çok şükür her şey yolunda doktor çok dikkatli korun sen hemen hamile kalırsın dedihaftaya çarşambada genele gircem onuda yaptırdım mı bi sene doktora gitmem artık;-)
Fena mi 2 tombikle daha iyi zayiflarsinSaol canım benim. Check up yaptırdım kadın doğum Smear testi göğüs röntgeni falan çok şükür her şey yolunda doktor çok dikkatli korun sen hemen hamile kalırsın dedihaftaya çarşambada genele gircem onuda yaptırdım mı bi sene doktora gitmem artık;-)
Aman canım yok almayım bende şuan biraz daha büyüsün de bakarız;-)Fena mi 2 tombikle daha iyi zayiflarsinsaka bir yana aman sende benim gibi 1 taneye bile henuz yetisemiyorsan dikkatt..
Yok canım oğluşum daha çok küçük zor da bi çocuk yemesi İçmesi henüz düşünmüyorum ama kardeş de şart diye düşünenlerdenim 3 yaşına gelsin de bi o zaman bakarızmaşallah herşeyin temiz çıkmasına sevindim.hamile kalmak istiyon mu kuzu
uzulme canim bende sendenim
kb diyeti var herşey serbest kb sayılıyor 50 olunca yemek yok ve güzel kilo verenler olmuş ben bugün başlıyorum benle başlamak isteyen var mi araştırın uyarsa liste yok bu diyet te :) karbonhidrat diyeti :)
Amin canım rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. Benimde istememin sebebi bu ilerde birbirlerine kolkanat gelsinler yalnız kalmasınlar çünkü kardeş kadar güzel bi şey yok bizim yaşlarımız çok yakın kardeşlerimle arkadaş ihtiyacı bile duymadım bi de hepimiz kız olunca:) birde bi kızım olsun çok istiyorum allahım inşallah nasip ederBana kalsa tek cocuk yeter.cok buyuk sorumluluk ama ilerde pisman olacagimi bildigim icin ve kizcegizim yalniz kalmasin kardes kardes tutunsunlar diye birbirlerine sanirim ilerde dusunuyorum tabi Allahim nasip ederse. isteyen herkese istedigi zaman Allah nasip etsin
Protein ağırlıklı bi diyet canım onlardan gün içinde istediğin kadar yiyosun diğer yiyeceklerin de belli puanları var onlardan da yiyebilirsin ancak 50 puanı aşmayacaksın ben listeyi paylaşayım puanlamaya bakarsınkb diyetini biraz açıklayabilir misiniz?
Ay ne guzel benim ne kiz kardesim ne kiz kuzenim var cok zorrr. kizim oldugu icin hep sukrediyorum 2. de kiz olsun cok istiyorum bu yuzden. ama tabi ogluslarda cok tatli oluyo. insallah senin de gonlune gore olur.Amin canım rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. Benimde istememin sebebi bu ilerde birbirlerine kolkanat gelsinler yalnız kalmasınlar çünkü kardeş kadar güzel bi şey yok bizim yaşlarımız çok yakın kardeşlerimle arkadaş ihtiyacı bile duymadım bi de hepimiz kız olunca:) birde bi kızım olsun çok istiyorum allahım inşallah nasip eder
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Amin.Ay ne guzel benim ne kiz kardesim ne kiz kuzenim var cok zorrr. kizim oldugu icin hep sukrediyorum 2. de kiz olsun cok istiyorum bu yuzden. ama tabi ogluslarda cok tatli oluyo. insallah senin de gonlune gore olur.
Yok canım oğluşum daha çok küçük zor da bi çocuk yemesi İçmesi henüz düşünmüyorum ama kardeş de şart diye düşünenlerdenim 3 yaşına gelsin de bi o zaman bakarız
Bana kalsa tek cocuk yeter.cok buyuk sorumluluk ama ilerde pisman olacagimi bildigim icin ve kizcegizim yalniz kalmasin kardes kardes tutunsunlar diye birbirlerine sanirim ilerde dusunuyorum tabi Allahim nasip ederse. isteyen herkese istedigi zaman Allah nasip etsin
Deneyecegim bakalimÇorbalar Karbonhidrat değeri
Tavuk suyu 0
Et suyu sade 0
İşkembe 10
Paça 12
Sebze 12
Mantar 15
Domates 16
Kuşkonmaz 16
Şehriye 17
Tarhana 17
Mercimek 18
Bezelye 20
Sebzeler Karbonhidrat değeri
Patlıcan (1 adet) 4
Kabak (1 adet) 4
Dolmalık biber (1 adet) 4
Kuşkonmaz 5
Enginar (1 adet) 6
Karnabahar 6
Kereviz 6
Kıymalı ıspanak 6
Etli lahana dolması 8
Püre ıspanak 8
Pırasa 8
Havuç 9
Bamya 10
Zeytinyağlı lahana dolması 18
Mısır (1 adet) 18
Pirinçli ıspanak 20
Taze bezelye 20
Çiğ Sebzeler Karbonhidrat değeri
Taze soğan (1 adet) 1
Maydanoz (10 gr.) 2
Kımızı turp (4 adet) 2
Yeşil biber (1 adet) 3
Salatalık (1 adet orta boy) 4
Havuç (1 adet orta boy) 4
Domates (1 adet orta boy) 6
Çiğ lahana (1 porsiyon) 7
Marul (1 adet orta boy) 8
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (100gr.) 48
Bezelye (100gr.) 45
Bakla (100gr.) 47
Nohut (100gr.) 50
Fasulye (100gr.) 52
Pirinç (100gr.)
Et Karbonhidrat değeri
Şiş ızgara 0
Biftek ızgara 0
Bonfile ızgara 0
Pirzola ızgara 0
Köfte ızgara 1
Kuş başı sebzeli 6
Köfte tava 8
Döner 0
Pide döner 25
İskender 28
*Et porsiyonları 200 gramdır.
Tavuk Karbonhidrat değeri
Tavuk çevirme 0
Tavuk haşlama 0
Tavuk döner 0
Tavuk tava 8
*Tavuk porsiyonları 400 gramdır.
Sakatat Karbonhidrat değeri
Beyin salatası (1 porsiyon) 8
Beyin haşlama (100gr.) 1
Beyin tava (100 gr.) 10
Yürek ızgara (200gr.) 1
Böbrek sote (200gr.) 1
Böbrek ızgara (200gr.) 1
Ciğer ızgara (200gr.) 3
Ciğer tava (200gr.) 6
Dil haşlama (250gr.) 0
Dil tava (250gr.) 12
Şarküteri Karbonhidrat değeri
Sosis 1
Salam 1
Jambon 1
Pastırma 1
Sucuk 1
Yumurta Karbonhidrat değeri
Haşlanmış (1 adet) 0
Sahanda (1 adet) 0
Omlet sade (2 adet) 1
Omlet sebzeli (2 adet) 1
Omlet patatesli (2 adet) 22
Sucuklu sahanda (2 adet) 1
Pastırmalı sahanda (2 adet) 1
Menemen (2 adet) 11
Süt mamülleri Karbonhidrat değeri
İnek sütü (1 su bardağı) 6
Ayran (1 Su Bardağı) 5
Keçi sütü (1 su bardağı) 13
Kaymak (1 yemek kaşığı) 1
Krem şanti (1 yemek kaşığı) 1
Yoğurt (250gr.) 12
Beyaz peynir (100gr.) 1
Kaşar (100gr.) 1
Dil peyniri (100gr.) 1
İçkiler Karbonhidrat değeri
Kırmızı şarap (1/4 litre) 2
Rakı (1/6 litre) 0
Viski (1/6 litre) 0
Votka (1/6 litre) 0
Cin (1/6 litre) 0
Mezeler Karbonhidrat değeri
Çiroz (100gr.) 1
Ançuez (100gr.) 1
Lakerda (100gr.) 1
Ciğer ezmesi (100gr.) 3
Rus salatası (100gr.) 8
Turşu (100gr.) 6
Fava (100gr.) 47
Sardalya (3 adet) 0
Hardal (1 tatlı kaşığı) 2
Mayonez (1 yemek kaşığı) 1
Ketçap (1 yemek kaşığı) 4
Sirke (1 yemek kaşığı) 1
Limon (1 adet) 6
Kuruyemişler Karbonhidrat değeri
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.) 10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (100gr.) 10
Hamur işi ve tatlılar Karbonhidrat değeri
1 dilim francala (20gr.) 11
1 dilim ekmek (20gr.) 12
Tost (20gr.) 8
Sandviç (50gr.) 25
Makarna (50gr.) 18
Börek (50gr.) 33
Pilav (50gr.) 10
Simit (1 adet) 25
Bisküvi (1 adet) 4
Kesme şeker (1 adet) 12
Baklava (1 porsiyon) 105
Muhallebi (1 porsiyon) 30
Çikolatalı pasta (1 porsiyon) 65
Kremalı pasta (1 porsiyon) 62
Meyvalı pasta (1 porsiyon) 50
Kek (1 porsiyon) 30
Dondurma (1 porsiyon) 20
Karamela (100gr.) 68
Bonbon (100gr.) 72
Bitter çikolata (100gr.) 24
Bitter çikolata (100gr.) 55
Reçel (1 tatlı kaşığı) 14
Bal (1 tatlı kaşığı) 16
Balıklar Karbonhidrat değeri
Trança ızgara 0
Kılıç ızgara 0
Kefal ızgara 0
Levrek ızgara 0
Barbunya ızgara 0
Barbunya tava 12
Çupra ızgara 0
Kalkan tava 12
Kefal tava 12
Hamsi tava 15
İstavrit tava 12
İstavrit ızgara 0
Lüfer tava 12
Lüfer ızgara 12
İstakoz haşlanmış (1 pors) 0
İstakoz kokteyl (1 pors) 1
Karides kokteyl (1 pors) 1
Karides tava (6 adet) 8
Karides haşlanmış (6 adet) 0
Midye tava (8 adet) 10
Midye dolma (1 adet) 2
Midye haşlanmış (8 adet) 1
Kalamar tava (1 porsiyon) 10
Meyveler Karbonhidrat değeri
Erik Tatlı (1 adet) 4
İncir (1 adet) 4
Kayısı (1 adet) 5
Şeftali (1 adet) 12
Elma Ortaboy (1 adet) 16
Armut Ortaboy (1 adet) 18
Mandalina (1 adet) 9
Portakal (1 adet) 17
Greyfurt (1 adet) 16
Muz (1 adet) 22
Üzüm (100 gr) 9
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Doğal meyve suları Karbonhidrat değeri
Greyfurt 24
Portakal 28
Mandalina 24
Domates 10
Elma 32
Armut 36
Üzüm 42
Şeftali 30
Vişne 34
Kayısı 34
Çilek 24
Kola 23
Gazoz 21
Çay 0
Çay (tek şekerli) 12
Soda 0
ya bence de o kadar olmali da kimisi de cocuk buyudukten sonra tekrar basa donmek cok zor ikisi aradan ciksa daha iyi diyobende kardeş için aynı tuuba gibi düşünüyorum ama kardeş şart 4 yas en az aralarında olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?