hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Deneyecegim bakalim
Dene canım ben arada mola verip sebze ağırlıklı besleniyorum ama buna uyduğumda çok güzel kilo gidiyo mesela dün 500 gram gitti :)
ya bence de o kadar olmali da kimisi de cocuk buyudukten sonra tekrar basa donmek cok zor ikisi aradan ciksa daha iyi diyo
dipsiz kuyu işte. ama bence azıcık büyüsünler bizde güzel kilolarımızı verelim o zaman düşünürüz. Ayy fikri bile çok güzel ya yerim ben onları yerim:)

ay keske bende senin gibi istahli olabilsem ama tabi ben burda yalnizim ilk dogum zamanlarim cok zordu tek basima basettim herseyle.ustune ameliyat oldum ayak parmaklarimdan kucucuk bebekle iki ayak sarili . o yuzden ben korkuyorum acikcasi. hayirlisi bakalim yalniz konunun cok disina ciktimm pardon kizlarrr hemen kilolarimi dusunmeye basliyorum..

Canım benim ya çok geçmiş olsun bakma bende çok korkuyorum oğlum gerçekten zor bi bebekti hala da öyle bende doğum ayrı bir korku ama çok seviyorum bebekleri bi de oğlum öyle bi çocukki hiç sevdirmez kendini öpmez öptürmez kiçok sosyaldir aslında bi tanede şöyle kızım olsun canayakın vıcıkvıcık öpücük koklaşalım:) ay neyse biraz daha yazarsan gaza gelicem şimdi hımm ne diyoduk evet kilo vermemiz lazım kızlar

arada kilo konusunun dışına çıkmak hoşuma gitti benim kızlar sizleri okuyorum güzelce. burda sohbet ortamındayız kilo verirkende arkadaş oluyoruz fena mı. bazen insanın çevresi dışındaki insanlarla da konuşası dertleşesi geliyor. akıl almak istediği konularda oluyor. grubumuz dağılmasın belki bir de sohbet topiği açarız:)

Açarız canım tabi:) güzel olduk biz ya dağılmayalım hiç:)

ya da biz farkli diyetlere baktik neyse bakalim biraz daha azaltirim bunlari bende
pc olsa link atardım burdan atamiyorum canım ben bir başlayayım bakalım sonuca :)
ne güzel arkadaş çıktı bana 50 kb yi geçiyor musun

Teşekkür ederim. Demeyelim bakalım inşallah yapabilirim

pc olsa link atardım burdan atamiyorum canım ben bir başlayayım bakalım sonuca :)

ne güzel arkadaş çıktı bana 50 kb yi geçiyor musun
Geçmemeye çalışıyorum mesela dun toplanan 30 puan ancak yaptım proteinler beslendim sonuç çok iyi oldu ama bazen ara veriyorum ben

elma kb si 32 ya en sevdiğim onu yer isem bitti gün :)
16 mis yanlış bakmasın ama çok yine sabah ben toplam 17 kb yedim ve tokum saat kaç oldu :)
degil mi amaaa . acaba diyorum gunun birinde yedigimizi ictigimizi kilomuzu dusunmedigimiz zamanlar gelecek mi
bilmem ben hep diyet yani yapmadan da dikkat ederim uzun zamandır 51 görmedim ona gelene kadar durmak yok :)

Kızlar bu tarz diyetlerde özellikle meyve önermiyorlar özellikle ilk aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…