Bende işte oğlum üç yaşındayken hamile kalırsam 4 yaş gibi bi fark olacak aralarında daha da fazla olmamalı bence paylaşscakları azalır çünkübende kardeş için aynı tuuba gibi düşünüyorum ama kardeş şart 4 yas en az aralarında olmalı
Dene canım ben arada mola verip sebze ağırlıklı besleniyorum ama buna uyduğumda çok güzel kilo gidiyo mesela dün 500 gram gitti :)Deneyecegim bakalim
dipsiz kuyu işte. ama bence azıcık büyüsünler bizde güzel kilolarımızı verelim o zaman düşünürüz. Ayy fikri bile çok güzel ya yerim ben onları yerim:)ya bence de o kadar olmali da kimisi de cocuk buyudukten sonra tekrar basa donmek cok zor ikisi aradan ciksa daha iyi diyo
ay keske bende senin gibi istahli olabilsemDene canım ben arada mola verip sebze ağırlıklı besleniyorum ama buna uyduğumda çok güzel kilo gidiyo mesela dün 500 gram gitti :)
dipsiz kuyu işte. ama bence azıcık büyüsünler bizde güzel kilolarımızı verelim o zaman düşünürüz. Ayy fikri bile çok güzel ya yerim ben onları yerim:)
Canım benim ya çok geçmiş olsunay keske bende senin gibi istahli olabilsemama tabi ben burda yalnizim ilk dogum zamanlarim cok zordu tek basima basettim herseyle.ustune ameliyat oldum ayak parmaklarimdan kucucuk bebekle iki ayak sarili . o yuzden ben korkuyorum acikcasi. hayirlisi bakalim yalniz konunun cok disina ciktimm pardon kizlarrr hemen kilolarimi dusunmeye basliyorum..
Açarız canım tabi:) güzel olduk biz ya dağılmayalım hiç:)arada kilo konusunun dışına çıkmak hoşuma gitti benim kızlar sizleri okuyorum güzelce. burda sohbet ortamındayız kilo verirkende arkadaş oluyoruz fena mı. bazen insanın çevresi dışındaki insanlarla da konuşası dertleşesi geliyor. akıl almak istediği konularda oluyor. grubumuz dağılmasın belki bir de sohbet topiği açarız:)
katılıyorum :)Açarız canım tabi:) güzel olduk biz ya dağılmayalım hiç:)
pc olsa link atardım burdan atamiyorum canım ben bir başlayayım bakalım sonuca :)ya da biz farkli diyetlere baktik neyse bakalim biraz daha azaltirim bunlari bende
ne güzel arkadaş çıktı bana 50 kb yi geçiyor musunBen yapıyorum canım bu diyeti iyi de sonuç alıyorum ama artık puanlamaya kafadan yapıyorum yazmıyorum artık bazen bi iki gün sebze ağırlıklı beslenip tekrar başlıyorum iyi oluyo kendimce vücudumu dengeliyorum
ne güzel arkadaşlar çoğaldı sağolun canların hepbirlikte gitsin kilolar
ben de ilk 6 kilomu kb diyetiyle verdim güzel bi diyet aç kalmıyosunuz. pazartesi sana katılablirim canım
hepsi birlikte buyurya bence de o kadar olmali da kimisi de cocuk buyudukten sonra tekrar basa donmek cok zor ikisi aradan ciksa daha iyi diyo
degil mi amaaa . acaba diyorum gunun birinde yedigimizi ictigimizi kilomuzu dusunmedigimiz zamanlar gelecek mielma kb si 32 ya en sevdiğimonu yer isem bitti gün :)
Teşekkür ederim. Demeyelim bakalım inşallah yapabilirimProtein ağırlıklı bi diyet canım onlardan gün içinde istediğin kadar yiyosun diğer yiyeceklerin de belli puanları var onlardan da yiyebilirsin ancak 50 puanı aşmayacaksın ben listeyi paylaşayım puanlamaya bakarsın
Geçmemeye çalışıyorum mesela dun toplanan 30 puan ancak yaptım proteinler beslendim sonuç çok iyi oldu ama bazen ara veriyorum benpc olsa link atardım burdan atamiyorum canım ben bir başlayayım bakalım sonuca :)
ne güzel arkadaş çıktı bana 50 kb yi geçiyor musun
16 mis yanlış bakmasın ama çok yine sabah ben toplam 17 kb yedim ve tokum saat kaç oldu :)elma kb si 32 ya en sevdiğimonu yer isem bitti gün :)
bilmem ben hep diyet yani yapmadan da dikkat ederim uzun zamandır 51 görmedim ona gelene kadar durmak yok :)degil mi amaaa . acaba diyorum gunun birinde yedigimizi ictigimizi kilomuzu dusunmedigimiz zamanlar gelecek mi
sağol canım bakalım ben kalça tamamlayacagim :)Geçmemeye çalışıyorum mesela dun toplanan 30 puan ancak yaptım proteinler beslendim sonuç çok iyi oldu ama bazen ara veriyorum ben
bende elma hastasıKızlar bu tarz diyetlerde özellikle meyve önermiyorlar özellikle ilk aşamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?