Görüşürüz canım :)canlar ben çıkar 7 dakikalık spor a ay benim gibi ev hanımı olup spora zaman bulamayan var mi acaba
aynen resmen etleri meyveleri zoraki yiyorum. sebzeye dayanamammmmBeni de sebze zora düşürüyor meyveyle çok aram yok ama ben tam bir otçulum
yeme yeme sen icindeki kurabiye canavarina kulaklarini kapabende çocuklara 23 nisan çalıştırırken iyi kalori yaktığımı düşünüyorum ama yemesem bi de ah yemesem pek iyi olucak
kUZUM BENİ UNUTMA SAKIN NE HALLERLE VERDİM:)kızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
rica etsem herkes bugünkü güncel kilolarını yazabilirmi
selin kbyelf mavimli reklam zeynepera ve ummandakises sizinkileri aldım
yok cnm unuturmuyum yazdım zaten isminikUZUM BENİ UNUTMA SAKIN NE HALLERLE VERDİM:)
63.9 CANIMkızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
76,00 benmkide acayip takıldım nolcak bilmiyormmkızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
AYY ÇOK ZOR :)kızlar ben haftasonu etkinliği için otelde geçireceğim haftasonunu. nolur bana sabır dileyin açık menü büfelerin önünde
inşallah canım hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bişey tarifi yok ben dünyada böyle bi sevginin aşkın olabileceğine hayatta düşünemezdim ama evlat böyle bişeymiş işte:)kızlar sohbetiniz bol olsunne güzel muhabbet etmişsiniz çocuk olayı falan. Ben de istiyorum hayırlısıyla.
geçen hafta sonu bende böyle bi yere gittim canım aldım tabağıma ilk önce zararsız olanlardan başladım sonra yerim kalmadı bıraktım hepsini en azından gözüm doydu:) sende alıp ne biliyim bi ısırık al öyle yapamazsan nefsini köreltkızlar ben haftasonu etkinliği için otelde geçireceğim haftasonunu. nolur bana sabır dileyin açık menü büfelerin önünde
Kuzum hastaysan uğraşma lütfenkızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?