hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

canlar ben çıkar 7 dakikalık spor a ay benim gibi ev hanımı olup spora zaman bulamayan var mi acaba

Beni de sebze zora düşürüyor meyveyle çok aram yok ama ben tam bir otçulum

bende çocuklara 23 nisan çalıştırırken iyi kalori yaktığımı düşünüyorum ama yemesem bi de ah yemesem pek iyi olucak

kızlarr ben 59.1 çıktım ama bundan sonra hergün tartılmama kararı aldım
takıntılı oldum ben yaaa
sabah yataktan kalkınca,hatta gece uyanınca aklıma ilk gelen şey tartı ve 1 aydır genelde hep aynı kiloda dolanıyorum
bu başlığı bırakmayacağım ama sadece cumaları tartılacağım
öpüyorum hepinizi
iyi haftasonları

kızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
rica etsem herkes bugünkü güncel kilolarını yazabilirmi
selin kbyelf mavimli reklam zeynepera ve ummandakises sizinkileri aldım

kUZUM BENİ UNUTMA SAKIN NE HALLERLE VERDİM:)

kızlar sohbetiniz bol olsun ne güzel muhabbet etmişsiniz çocuk olayı falan. Ben de istiyorum hayırlısıyla.

76,00 benmkide acayip takıldım nolcak bilmiyormm

KIZLAR EXCEL DE TABLO HAZIRLADIM AMA YUKLEYEMEDIM FOTOSUNU CEKTIM EKRANIN EVE GIDINCE ATARIM LAMEKAN HASTAYSAN UGRASMA CANIM

kızlar ben haftasonu etkinliği için otelde geçireceğim haftasonunu. nolur bana sabır dileyin açık menü büfelerin önünde

kızlar sohbetiniz bol olsun ne güzel muhabbet etmişsiniz çocuk olayı falan. Ben de istiyorum hayırlısıyla.
inşallah canım hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bişey tarifi yok ben dünyada böyle bi sevginin aşkın olabileceğine hayatta düşünemezdim ama evlat böyle bişeymiş işte:)

kızlar ben haftasonu etkinliği için otelde geçireceğim haftasonunu. nolur bana sabır dileyin açık menü büfelerin önünde
geçen hafta sonu bende böyle bi yere gittim canım aldım tabağıma ilk önce zararsız olanlardan başladım sonra yerim kalmadı bıraktım hepsini en azından gözüm doydu:) sende alıp ne biliyim bi ısırık al öyle yapamazsan nefsini körelt

Kuzum hastaysan uğraşma lütfen

daha önce diyetisyene gitmiştin ve diyet listemi yaklaşık 3 hafta uygulamıştım ozaman toplam 4 kilo kadar vermiştim pazartesi itibariyle tekrar başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…