hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Teşekkürler eve gidince deneyeceğim. Ben 72 kilo ile hamile kalıp 84 ile bitirip sonrasında 65 e düşen biri olarak tavsiyem kilolarından kurtulup hamile kalman çünkü önüne geçemeyeceğin çatlaklar en iyi dost oluyor

bugünden itibaren farklı bir yol izleyelim birbirimize sözler verelim şu dakikadan itibaren hayatımızdan;
  • beyaz şeker
  • beyaz un
  • pirinç
  • patates
  • havuç
çıkıyor anlaştık mı? ben diyetisyene başladığımda bana bunları yasakladı o hafta bunları yemedim fakat diğer şeylere de dikkat etmedim pek uygulayamadım. ama 400 gr yağ yakmıştım bunalrı almazsak vücut kendinden yakıyor enerjiye kendi yağlarından harcıyor.

inşallah canım bende giremeyeceğim zaman haber vermeye çalışcam ama en kötü her sabah girerim işler pek yoğun olmuyor o zaman :)

tamamdır bir de yeşil çay vb bitki çaylarını içelim

merhaba arkadaşlar giremedim kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel çok kalabalık olmuşuz ben aynı kilo ile devam 64 kg boy 162 hedef 51

merhaba arkadaşlar giremedim kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel çok kalabalık olmuşuz ben aynı kilo ile devam 64 kg boy 162 hedef 51
süpersin üzüldüm gittin sandım iyi başlamıştık

günde 2 fincan yeşil çayımız var kızlar. yasaklı gıdalarımızdan tüketen itiraf etsin biz de onu tekrar motive edelim:)

sen tablo yapmayı biliyormusun? ben bilgileri topladım tablo oluşturalım

okuldan çıkıyıorum bayanlar akşam girebilirim, saat 9 gibi dizimi izlerken. görüşmek üzere :)

ben tel den giriyorum pc den giren arkadaşlar yapabilirse hergun guncellenirse daha motive edici olur diğer arkadaşların verdiğini görünce süper olur :)

şimdilik bunlarla başlıyoruz :)bunları kesinlikle tüketmiyoruz

ben tel den giriyorum pc den giren arkadaşlar yapabilirse hergun guncellenirse daha motive edici olur diğer arkadaşların verdiğini görünce süper olur :)
tamam akşam hallederim :) kaçma bi daha bi yere burdayızz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…