evet ya bu hayatımızda diyete ayırdığımız son konuşmalar olsun ben sonuna kadar burdayım. tabiki hayatımızda yoğunluklar olucak girip yazamayacağımız zamanlar olucak ama bilgilendirelim mesela ben öyle durumlarda haftasonu yoğun olacağım diyorum döneceğim zamanı haber veriyorum. kızlar kopmayalım zayıflayalım hayat tarzımızı değiştirelim ve çıtır bedenler olalım :) ben sonrasında hamilelik düşünüyorum ve şişmemiş aksine hamilelikle güzelleşmiş bir kadın olmak istiyorum
bugünden itibaren farklı bir yol izleyelim birbirimize sözler verelim şu dakikadan itibaren hayatımızdan;
çıkıyor anlaştık mı? ben diyetisyene başladığımda bana bunları yasakladı o hafta bunları yemedim fakat diğer şeylere de dikkat etmedim pek uygulayamadım. ama 400 gr yağ yakmıştım bunalrı almazsak vücut kendinden yakıyor enerjiye kendi yağlarından harcıyor.
- beyaz şeker
- beyaz un
- pirinç
- patates
- havuç
hoşgeldin :)Bende aranızdayım :) Şuanki kilo 70 hedef 63 inşallah :)
süpersin üzüldüm gittin sandım iyi başlamıştıkmerhaba arkadaşlar giremedim kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel çok kalabalık olmuşuz ben aynı kilo ile devam 64 kg boy 162 hedef 51
boy kaçBende aranızdayım :) Şuanki kilo 70 hedef 63 inşallah :)
misafir vardı ve hergun tatlı börek akşam yemek derken giremedim ve kilo da gitmedi tabi şimdi yeşil çayını içiyorum :)süpersin üzüldüm gittin sandım iyi başlamıştık
sen tablo yapmayı biliyormusun? ben bilgileri topladım tablo oluşturalımmerhaba arkadaşlar giremedim kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel çok kalabalık olmuşuz ben aynı kilo ile devam 64 kg boy 162 hedef 51
e neler yasaklı canlar :)günde 2 fincan yeşil çayımız var kızlar. yasaklı gıdalarımızdan tüketen itiraf etsin biz de onu tekrar motive edelim:)
tamam akşam hallederim :) kaçma bi daha bi yere burdayızz:)ben tel den giriyorum pc den giren arkadaşlar yapabilirse hergun guncellenirse daha motive edici olur diğer arkadaşların verdiğini görünce süper olur :)
ekmek te ne kadar bu arada 2 bardak yeşil çay içtim :)
- beyaz şeker
- beyaz un
- pirinç
- patates
- havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?