hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ben de kbci olacağım bu gidişle
aslinda kendi kendime karar verdigimde hic kacamak yapmak gelmiyo icimden.mesela 3 haftadir 1 fincan kahve icmedim sekerli sevdigim icin ya da bir dilim kek yemedim. ama herhangi diyet cesitleri bana sunu ye bunu yeme dedigi vakit ben de kopuyo hersey. ben yapamiyorum bu tarz diyetleri ya neden acabaaa

Valla kızlar harikasınız vermeyenler de üzülmesin benim de bu hafta kötü geçti ama bugünden itibaren ne yapıyoruz kendimize gelip daha çok dikkat ediyoruz ve hedeflerimize ulaşıyoruz
yarini iple cekiyorumm canim. bakalim nerelere ulasmisiz

Bende çok merak ediyorum canım ama bu haftadan çok da ümitli değilim ne yazıkki :-(
Aslinda bazi haftalarin boyle olmasi faydali vucut bu kadar siki diyete alisirsa normal kalorili yasantimiza dondugumuzde eskiden yedigimiz ve kilo almadigimiz miktar bize kilo aldirmaya baslar ,o yuzden bazen sasirtmakta fayda var

arkadaşlar fittingo.com da da bakabilirsiniz kb yazıyor yemeklerde ben kalori sayarken o siteden sayıyordum tavsiye ederim

Aslinda bazi haftalarin boyle olmasi faydali vucut bu kadar siki diyete alisirsa normal kalorili yasantimiza dondugumuzde eskiden yedigimiz ve kilo almadigimiz miktar bize kilo aldirmaya baslar ,o yuzden bazen sasirtmakta fayda var
Haklısın canım zaten iki hafta çok sıkı tuttum diyeti biraz bırakınca hemen geri geliyo biraz daha zayıflayınca koruma evresi yapıcam kendime sonra tekrar diyete başlıycam

Ben üye olamadım nedenki acaba maili adresi mi yazıyorum kabul etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…