olabilir canim ben de gecen hafta hic veremedim o haftalar oyle oluyogünaydın dün o kadar iyi bir menüm olmasına rağmen almış görünüyorum 300 gr şaka gibi. Regl zamanım geldi belki ondandır bilemedim.
Ben de telden okuyorum canım ya.:) aynı siteyi okuyormusuz pc den giriyor san güzel bilgiler sende paylaş canım tel den zor oluyor
Başarılararkadaşlar ben fazla giremeyecegim sınavlara az kaldı hergün kilo bildirimi yaparım canlar :)
aslinda kendi kendime karar verdigimde hic kacamak yapmak gelmiyo icimden.mesela 3 haftadir 1 fincan kahve icmedim sekerli sevdigim icin ya da bir dilim kek yemedim. ama herhangi diyet cesitleri bana sunu ye bunu yeme dedigi vakit ben de kopuyo hersey. ben yapamiyorum bu tarz diyetleri yaBen de kbci olacağım bu gidişle
yarini iple cekiyorumm canim. bakalim nerelere ulasmisizValla kızlar harikasınız vermeyenler de üzülmesin benim de bu hafta kötü geçti ama bugünden itibaren ne yapıyoruz kendimize gelip daha çok dikkat ediyoruz ve hedeflerimize ulaşıyoruz
Bende çok merak ediyorum canım ama bu haftadan çok da ümitli değilim ne yazıkki :-(yarini iple cekiyorumm canim. bakalim nerelere ulasmisiz
Aslinda bazi haftalarin boyle olmasi faydali vucut bu kadar siki diyete alisirsa normal kalorili yasantimiza dondugumuzde eskiden yedigimiz ve kilo almadigimiz miktar bize kilo aldirmaya baslar ,o yuzden bazen sasirtmakta fayda varBende çok merak ediyorum canım ama bu haftadan çok da ümitli değilim ne yazıkki :-(
Haklısın canım zaten iki hafta çok sıkı tuttum diyeti biraz bırakınca hemen geri geliyo biraz daha zayıflayınca koruma evresi yapıcam kendime sonra tekrar diyete başlıycamAslinda bazi haftalarin boyle olmasi faydali vucut bu kadar siki diyete alisirsa normal kalorili yasantimiza dondugumuzde eskiden yedigimiz ve kilo almadigimiz miktar bize kilo aldirmaya baslar ,o yuzden bazen sasirtmakta fayda var
Tamam canım sağol bakalım hemen :)arkadaşlar fittingo.com da da bakabilirsiniz kb yazıyor yemeklerde ben kalori sayarken o siteden sayıyordum tavsiye ederim
bu site süpermiş hemen üye oldumarkadaşlar fittingo.com da da bakabilirsiniz kb yazıyor yemeklerde ben kalori sayarken o siteden sayıyordum tavsiye ederim
bu site süpermiş hemen üye oldum
isimleriniz neler sizi ekleyeyim :) arkadaş ekleyebiliyorsunsiteye ben de üye oldum
kızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolurisimleriniz neler sizi ekleyeyim :) arkadaş ekleyebiliyorsun
buyur gel arkadasim yas kilo boy medeni durum nedirkızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolur
hoşgeldin cnmkızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolur
buyur gel arkadasim yas kilo boy medeni durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?