Hoşgeldin :)kızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolur
YOK TATLIM VERECEĞİZ AMA SÜRE KISA BENİM TAM 4 AYIM KALDI GİDER Mİ 12 KİLOÜzülme nolur bak ben o kadar az yedim kaçamak da yok ama kilom almışım
NEYE=?Üye oldum sonunda
HOŞGELDİN CANIM:)Hoşgeldin :)
Ben kullanmiyorum kiBAKIN NE DİYECEM HEPİMİZ INSTAGRAM KULLANIYORUZ GALİBA ORADA DA BİR SAYFA AÇALIM GİZLİ YAPALIM HERSEYİN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞALIM SIRF MOTİVE OLALIM NE DERSİNİZ?
nasil uye olundugunu bile bilmiyorum ama arkadaslar ok derse denerimBen kullanmiyorum kibenim bi facem var
FACEDE OLUR HEM FACE DAHA İYİ OLUR?Ben kullanmiyorum kibenim bi facem var
hoşgeldin :)kızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolur
cnm 4 ayda 12 kilo gider imkansız değil ayda 3 kilo verilebilecek bir kilo ha ne dersinYOK TATLIM VERECEĞİZ AMA SÜRE KISA BENİM TAM 4 AYIM KALDI GİDER Mİ 12 KİLO
süper fikir resim atamıyoruz buraya herkese açık diye ama ınstagramdan yada faceden daha rahat olurBAKIN NE DİYECEM HEPİMİZ INSTAGRAM KULLANIYORUZ GALİBA ORADA DA BİR SAYFA AÇALIM GİZLİ YAPALIM HERSEYİN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞALIM SIRF MOTİVE OLALIM NE DERSİNİZ?
kızlar işlerim çok yoğun oldugu için yazamıyorum takipteyim ama :)cnm 4 ayda 12 kilo gider imkansız değil ayda 3 kilo verilebilecek bir kilo ha ne dersin
süper fikir resim atamıyoruz buraya herkese açık diye ama ınstagramdan yada faceden daha rahat olur
tabiiki burası asla ihmal edilmemeli
hoşgeldin tatlımkızlar bende yeni üyeyim birlikte kilo verelim noolur
gider her ay 3 kilo vereceksin ooo rahat rahat gider. Benim sürem yok çünkü hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa bu yüzden verebildiğim yere kadar bakalımYOK TATLIM VERECEĞİZ AMA SÜRE KISA BENİM TAM 4 AYIM KALDI GİDER Mİ 12 KİLO
TABİKİ BURASI ASIL YERİMİZ :)cnm 4 ayda 12 kilo gider imkansız değil ayda 3 kilo verilebilecek bir kilo ha ne dersin
süper fikir resim atamıyoruz buraya herkese açık diye ama ınstagramdan yada faceden daha rahat olur
tabiiki burası asla ihmal edilmemeli
AY CANIM İNŞAALLAH TATLIM BENDE EVLENİYORUM 1 AĞUSTOS DA :)gider her ay 3 kilo vereceksin ooo rahat rahat gider. Benim sürem yok çünkü hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa bu yüzden verebildiğim yere kadar bakalım
CANIM BURADA DA TELDEN GİREMİYORSUN SADECE PC DEN O DA ZOR OLUYOR DİYE ÖNERİ YAPTIM BİLİYORSUNUZ KADINLAR KLUBÜNÜN ZATEN FACEDE SAYFASI VARben face kullanmıyorum kızlar sevmiyorum haberiniz olsun. Burdan devam ederim. Ayrıca kafayı çekmemek suretiyle resim de gönderebiliriz ki nolcak.
benimki sadece bir öneriydiburası asıl yerimiz zaten burayı bırakmak yok
kuzum önerini begendim zaten bence olur yanibenimki sadece bir öneriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?