hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

BAKIN NE DİYECEM HEPİMİZ INSTAGRAM KULLANIYORUZ GALİBA ORADA DA BİR SAYFA AÇALIM GİZLİ YAPALIM HERSEYİN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞALIM SIRF MOTİVE OLALIM NE DERSİNİZ?

YOK TATLIM VERECEĞİZ AMA SÜRE KISA BENİM TAM 4 AYIM KALDI GİDER Mİ 12 KİLO
cnm 4 ayda 12 kilo gider imkansız değil ayda 3 kilo verilebilecek bir kilo ha ne dersin
BAKIN NE DİYECEM HEPİMİZ INSTAGRAM KULLANIYORUZ GALİBA ORADA DA BİR SAYFA AÇALIM GİZLİ YAPALIM HERSEYİN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞALIM SIRF MOTİVE OLALIM NE DERSİNİZ?
süper fikir resim atamıyoruz buraya herkese açık diye ama ınstagramdan yada faceden daha rahat olur
tabiiki burası asla ihmal edilmemeli

cnm 4 ayda 12 kilo gider imkansız değil ayda 3 kilo verilebilecek bir kilo ha ne dersin

süper fikir resim atamıyoruz buraya herkese açık diye ama ınstagramdan yada faceden daha rahat olur
kızlar işlerim çok yoğun oldugu için yazamıyorum takipteyim ama :)

ben face kullanmıyorum kızlar sevmiyorum haberiniz olsun. Burdan devam ederim. Ayrıca kafayı çekmemek suretiyle resim de gönderebiliriz ki nolcak.

YOK TATLIM VERECEĞİZ AMA SÜRE KISA BENİM TAM 4 AYIM KALDI GİDER Mİ 12 KİLO
gider her ay 3 kilo vereceksin ooo rahat rahat gider. Benim sürem yok çünkü hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa bu yüzden verebildiğim yere kadar bakalım

TABİKİ BURASI ASIL YERİMİZ :)

gider her ay 3 kilo vereceksin ooo rahat rahat gider. Benim sürem yok çünkü hamilelik düşünüyorum inşallah nasip olursa bu yüzden verebildiğim yere kadar bakalım
AY CANIM İNŞAALLAH TATLIM BENDE EVLENİYORUM 1 AĞUSTOS DA :)

ben face kullanmıyorum kızlar sevmiyorum haberiniz olsun. Burdan devam ederim. Ayrıca kafayı çekmemek suretiyle resim de gönderebiliriz ki nolcak.
CANIM BURADA DA TELDEN GİREMİYORSUN SADECE PC DEN O DA ZOR OLUYOR DİYE ÖNERİ YAPTIM BİLİYORSUNUZ KADINLAR KLUBÜNÜN ZATEN FACEDE SAYFASI VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…