annem de icemezdi şekersiz zorlayarak alıştı şimdi şekerli içermiyor :)cay kahve dahil hic bir icecegi icemiyorum sekersiz . tek ictigim su bu siralar
Bende senin gibiydim canım hayatta bırakmam diyordum bırakamam değil çok seviyordum çünkü ama bigün dedim ki neye yarar bırak gitsin ilk başta kahvaltı yaparken çok zorlandım ama sonra alıştım kahveyi bile şekersiz içiyorum özlüyormuyum çok özlüyorum :-(cay kahve dahil hic bir icecegi icemiyorum sekersiz . tek ictigim su bu siralar
geçmiş olsun canım aslında gayet iyi gitmişsin sıkma canınıİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah: yarım sandviç
Bir fincan şekersiz çay
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
Ara: fındık badem
İki parça çikolata
Akşam
Az Yayla çorbası
4 tane mücver:-( annem yaptı dayanamadım)
Su 2 litre
Spor: bugün çok halsizim yapamıycam
Bugün biraz kaçırdım kızlar ama hastane dönüşü çok hhalsizdim ondan oldu yarın çok dikkat edeceğim cumaya az da olsa eksiyle girmek istiyorum
inşallah hepimiz alırız canımsağol canım ya içimi rahatlattın. Sende gayet iyi gidiyorsun menün çok iyi cuma günü emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :))
günaydın cnm yarına 72.0 olamasanda 72.3 ollabilirsin bugün dikkat edersencumaya kadar 72 olurum diyordum ama anlaşılan başka cumaya kaldı
Umarım canım.günaydın cnm yarına 72.0 olamasanda 72.3 ollabilirsin bugün dikkat edersen
kb sayesinde hiç spor yapmam canım tatlı isterse çatal ucu ile ama sabah onun bile kb sini hesapların ve 2 ogün yerim gece kalmamaya çalışırım birde yoğurtlu karışım limonlu yesil çay ve kahve içerim su çok içerim bu kadar canımgünaydın arkadaşlar
ya selin hergün -200 -300
nasıl başarıyosun bunu sürekli sormadan edemiyorum
günde 2 öğün ne kadar az yiyorsun ben uzun süreli aç kalamıyorum ki reflümden dolayı.kb sayesinde hiç spor yapmam canım tatlı isterse çatal ucu ile ama sabah onun bile kb sini hesapların ve 2 ogün yerim gece kalmamaya çalışırım birde yoğurtlu karışım limonlu yesil çay ve kahve içerim su çok içerim bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?