hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

cay kahve dahil hic bir icecegi icemiyorum sekersiz . tek ictigim su bu siralar
Bende senin gibiydim canım hayatta bırakmam diyordum bırakamam değil çok seviyordum çünkü ama bigün dedim ki neye yarar bırak gitsin ilk başta kahvaltı yaparken çok zorlandım ama sonra alıştım kahveyi bile şekersiz içiyorum özlüyormuyum çok özlüyorum :-(

sonunda girebildim internete:)ben biraz toparladım.sabahki durumum buydu, üç gündür de sabah 6.30 da kalkıp 20dk spor yapıyorum.karnım o kadar ağrıyor ki...bayağı hammışım

iyi akşamlar herkese
bugün sabah bir fincan sütlü kahve
ara öğün 3 fındık 3 ceviz, bir küçük elma
öğlen pırasa ve salata
ara öğün 2 fındık 2 kuru siyah üzüm, bir küçük elma
akşam zeytinyağlı pırasa ve bir dilim çavdar ekmek

Öğlen yemekhanede pırasa vardı evdeki yemekle pişti oldu :) ama insan acıkınca ne var diye hiç sorgulamıyor. Aç insanların durumunu daha iyi anlıyorum. Önceden hep ye, istediğini ye, oh ne güzel. Oldum böyle. Dünyada istediğini yiyemeyen ne çok insan var, böyle düşünmek gerek.

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah: yarım sandviç
Bir fincan şekersiz çay
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
Ara: fındık badem
İki parça çikolata
Akşam
Az Yayla çorbası
4 tane mücver:-( annem yaptı dayanamadım)
Su 2 litre
Spor: bugün çok halsizim yapamıycam
Bugün biraz kaçırdım kızlar ama hastane dönüşü çok hhalsizdim ondan oldu yarın çok dikkat edeceğim cumaya az da olsa eksiyle girmek istiyorum

geçmiş olsun canım aslında gayet iyi gitmişsin sıkma canını

sağol canım ya içimi rahatlattın. Sende gayet iyi gidiyorsun menün çok iyi cuma günü emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :))

günaydın dün o kadar iyi bir menüm olmasına rağmen almış görünüyorum 300 gr şaka gibi. Regl zamanım geldi belki ondandır bilemedim.

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 51
cumaya kadar 72 olurum diyordum ama anlaşılan başka cumaya kaldı

günaydın arkadaşlar
ya selin hergün -200 -300
nasıl başarıyosun bunu sürekli sormadan edemiyorum

günaydın arkadaşlar
ya selin hergün -200 -300
nasıl başarıyosun bunu sürekli sormadan edemiyorum
kb sayesinde hiç spor yapmam canım tatlı isterse çatal ucu ile ama sabah onun bile kb sini hesapların ve 2 ogün yerim gece kalmamaya çalışırım birde yoğurtlu karışım limonlu yesil çay ve kahve içerim su çok içerim bu kadar canım

günde 2 öğün ne kadar az yiyorsun ben uzun süreli aç kalamıyorum ki reflümden dolayı.
senden kb diyetini öğrendim telefonuma indirdim ama bakalım yapabilecekmiyim

birde hergün tartılmak beni motive ediyor bazen gün içinde bile tartilirim sanırım bu bende yılların takıntısı 65 üzeri olunca diyet başlarım neler denedim sagliklisin dan sağlıksız olanına ama bu kb süper mis çok doyuyorum akşam o kadar çok yedim ki 0 kb diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…