- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yok arayıp konuşmak daha hoş arada ama hergun değil ...o iki arkadaş da hele birtanesi msjlasma delisi hatta yazamadigim için aradığım da oldu meşgule atıp müsait değilim kv var msjlsalim diyolar falanO zamana kadar arayıp konuşun.yazmaktan sıkılıyorsaniz.bence siz iletişim kurmak istemiyorsanız,mesajlaşmak istememek bahane gibi geldi.
Tuvalete gittiğiniz saati dahi bilmeleri ! Ya tercih meselesi bişey diyemiyorum canım karşılıklı seviyorsunuz sonuçta ..ama bı kişi sevip bı kişi sevmeyince sıkıntı oluyor işteİstemiyorsanız cevaplamazsınız ama insanlar bu şekilde iletişim kurmak isteyebiliyor ya da bu şekilde alışkanlık geliştiriyor. Siz bunu istemiyorsanız süreyi uzatırsınız ama bu karşınızdaki insan sizinle aynı ölçüde iletişimden tatmin olmuyorsa aranızı da açar doğal olarak. Bu konuda da söylenmeye hakkınız yok bence.
Benim de mesela tuvalete gittiğim saati dahi bilen iki arkadaşım var. Biz seviyoruz bu şekilde iletişimde olmayı. Boş insanlar da değiliz, gayet işlerimiz, hobilerimiz falan var. Ama her gün en basit konularda bile sürekli iletişim halinde olmak bize iyi geliyor.
Tuvalete gittiğiniz saati dahi bilmeleri ! Ya tercih meselesi bişey diyemiyorum canım karşılıklı seviyorsunuz sonuçta ..ama bı kişi sevip bı kişi sevmeyince sıkıntı oluyor işte
Kibarca idare etme yolundayim ama sinir olmaya başladım ..bugünün menüsünü yazmadım kesin akşam yazar daha görüşmek istemiyon diye bende diğer arkadaşta olduğu gibi zivanadan çıkıp uzun bı msj yazicam galiba böylelikle bu da gidecek ...sizin iletişim şeklinizle arkadaşlarınızın ki birbirine uymuyor. benimde çok yakın bir arkadaşım var 2 gün yazışmazsak 3. gün mutlaka yazışırız. istediğimiz her detayı paylaşırız. yani bazen geçen gün şu eteğin altına bu çorabı giydim detayında bile oluyor.
bunu da 1-2 arkadaşımla ancak yapıyoruz ama bize eğlenceli ve samimi geliyor.
bazen sabahları bu giysi bugünkü toplantıya gider mi diye foto bile atıyoruz.
bunlar size sıkıcı yada anlamsız geliyorsa ya açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin, söyleyemiyorsanız da artık kibar kibar idare edin derim .
Aaa dimi bak son görülme olayı aklıma gelmedi valla guz l fikirdi sanki pek anlamıyorum ama bı deneyim akşam eşimin vatsabindan da konstrol edeyim nasıl oluyor karşı tarafa diyeSon gorulmenizi kapatin mesajlarini acmayin. Sorarsa ay pek giremiyorum internete dersiniz
Ben boş vaktim olmadığı için yazamıyorum demiyorum ki ....hergun günlük gibi yazışmaları sevmiyorum..bahsettiğim içerikli msjlari ...Bencen de siz kimseyle sık görüşmeyin, arkadaşınız olsa bu kadar rahatsız olmazsınız. Arkadaşınız değil gerçek anlam da.
Bir de bütün gün kk da takılıp, başkalarının derdini erinmeden okuyabiliyorsanız vaktiniz var demektir, vaktiniz var ama canınızın istediğine.
Dimi ama yaBu benHayır yani hangi rimeli sürdüğünden banane? Ben çözüm bulamadım
Şuan sana mantıklı bir cevap veresim gelmediNe yapıyorsun bacım tarzı msjlari son zamanda kafam götürmüyor ..daha üç ay önce bu konu yüzünden 10 senelik dostumu kaybettim ...hergun msj yazıyordu tabi baya samimiydik son zamanlarda ben biraz psikolojik sıkıntılar çekince bu msjlasmalar saçma gelmeye başladı..kibar dille "neden geç yazdın " deyince canım işim vardı faaln diye gecistirdim sonra aramız iyice açıldı ...şimdi bir dostum daha var onu d kaybetmek istemiyorum ama iki gün yazmasam neden hiç yazmiyon benl konuşmak istemiyorsun tarzı cahil cahil seyelr yazıyor...beni günlük gibi kullanmak istiyorlar snaki ..çünkü msjlarin devamı hep günlük gibi.....şuan size bunları yazarken msj geliyor ..."bende yemek yapcam düşünüyorum sen ne pisirdin , oğlum şunu istedi namaz kıldım dip köşe yapicam ama halim yok of of " tarzı şeyler yazmış hiç cvo yazasim yok ..içimden banane ya diyorum...bunu da uyarsam eminim bu da gidecek ...ben gitmelerini kimseyi kaybetmek de istemiyorum ama hergun yada sık sık bu msjlasmalar istemiyorum haftada bir veya iki kere haberleşmek yetiyor bana artık belki o bile fazla ...ya ben napicam hafiften kendimi çekince anliyolar aramız açılıyor , digerturlu cvplasam sürekli ben hoşlanmıyorum artık kafam götürmüyor...çok ama çok saçma geliyor soğuyorum ..banane şimdi senin oğlunun canının çektiği yemekten.....malesef bunlar genelde çalışmayan kadınlardan doğuyor( hepsi değil ,bende çalışmıyorum ama öyle değilim bazilari?)... Bende çalışmıyorum evdeyim çocuklarım için ama bazıları dışarıya millete sarıyor malesef benim arkadasarimda öyle çıktı ...napsam ben ya akıllı kk kadınları
Ha birde mesela şuan msj yazan asla demez ayda yılda bi gel çay içelim falan..sadece hayatı msj telde konuşmayi da beceremez msj takıntısı var sanırım diyodu zaten ben çok severim.msjlasmayi diye ama ben sevmiyorum.nolucak ?
Kibarca idare etme yolundayim ama sinir olmaya başladım ..bugünün menüsünü yazmadım kesin akşam yazar daha görüşmek istemiyon diye bende diğer arkadaşta olduğu gibi zivanadan çıkıp uzun bı msj yazicam galiba böylelikle bu da gidecek ...
Şuan sana mantıklı bir cevap veresim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?