Hergun mesajlaşmak isteyen arkadaşlar:(

Tamam siz bitirmeyin ama karlı taraf bitiriyor işte. Konuşmayalım Diye trip atmış arkadaşı. Bir tarafın fazla iyimser olması ile olmuyor işte

Bende hep ben aramasam beni ne arayan ne yazan ne de soran bir arkadaşım var diye şikayet ediyordum tabi şu yazdıklarınızı okuyana kadar
olmaması daha mı iyiymiş ne :))
Çok rahatsız oluyorsanız belirtin bence
Banada yazılanlar çok saçma muhabbetmiş gibi geldi bende katlanamazdım o yüzden mi hiç bi arkadaşım yazmıyor acaba :))

Bende hiç sevmem gereksiz mesajlaşmaları bi arkadaşımda öyle günlük gibi yazardı uzun uzun başlarda sabırla cevap verdim baktım olmuyor gördüm yazmadım vatsaba girdim mesajını okumadım görüldü yaptım cevap vermedim filan baktım trip atıyor önemsemedim şimdi ay da yıl da bi önemli şeyler olduğunda mesaj atıyor. Kaç senelik arkadaşlarımla da öyleyiz önemli öyle her an her dk konuşmayız detay bilmeyiz ama gerektiği kadarını biliriz fikir alışverişi yaparız.

Aynısını yaşıyorum. Hatta az önce yaşadım. Yaptığı her seyi yaziyorlar bir de ses kaydı atıyorlar. Ben ses kayıtlarını uzun uzun dinleyemiyorum yazdıklarına da sabah attıysa akşam cevap veriyorum ki anlasınlar yazmasınlar diye. Hatta bir tanesi komik olduğunu düşündüğü videolar atmış ben de sevmem açıp uzun uzun tictok videosu falan izlemeyi, bundan dolayı da izlemedim. Neden videolara cevap yazmadın beğenmemişsin dedi. Tepem attı. Yine cevap yazmadım. Hele bi tanesi var sınıf arkadaşımdı. Ne zaman sevgilileri ile ayrılsa ya arar ya mesaj atardı. Gecenin 2sinde telefon sesi ile zıpladım uykumdan. Açmadım tabi. Arkasına mesaj atmış kendimi öldüreceğim diye. Yine dönmedim şuan konuşmuyoruz. Bir daha da konuşmayı düşünmüyorum.

Seni çok iyi anlıyorum
Benimde böyle arkadaşlarım vardı bir zamanlar sürekli mesaj atar gece uyumaz bana yazar uzun uzun bide böyle okuya okuya içim sıkılırdı artık
Cevap vermezdim arardı bu sefer aradımı da 2 3 saat konuşurdu bende telefonda iletişimi hiç sevmeyen bi insanım buluşalım öyle anlat konuşalım derdim hep ama anlamazdı
En son ben mesajlaşmayı telefonda uzun uzun konuşmayı sevmiyorum işlerimi halledemiyorum odaklanamıyorum falan dedim sonra kesildi valla böyle insanlar boğuyo insanı

Bu ara ben de kimseye tahammül edemediğim zamanlardayım.
Herkesin her şeyi batıyor.
Sorgulamaya başladım hep mi böylelerdi yoksa ben mi katlanamıyorum diye ama henüz cevap bulamadım.
Ben temizlik yaparken seni izlemek zorunda mıyım ya bunu videoya alıp atmak nedir bunaldım artık.

En yakın arkadaşın neden geç yazdın tribi beni de buz gibi soğutan bi durum. İşimiz vardı demek ki bunu anlamak çok mu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…