diyetteyken cok degilmi demek istedim , normalde tabikide cok degıl .merhaba ,
983 kalori cok degılmı zaten benım günde max 1300 almam gerekiyor ?
diyetteyken cok degilmi demek istedim , normalde tabikide cok degıl .
hımm onu bilmiyordum ben oturarark calısan bır ınsan olduğum ıcın zaten 1200- 1300 kalorı günde alma hakkım varDiyetteyken 1000 kalorinin altında yememek lazım
hımm onu bilmiyordum ben oturarark calısan bır ınsan olduğum ıcın zaten 1200- 1300 kalorı günde alma hakkım var
bu nedenle bana 1000 kalorı cok gıbı geldı Fitwell dıye bır sıstem ındırdım cep telıme oradan kalorılerımı kontrol edıyorum en fazla 800 yıyordumü
Canım önceki yartın ibreli ise fark çok çıkıyo 4 kilo fln benim tartım analiz yapandan memnunum hatta geçen sene düzenli spor fln 57 kiloydum taaaa yaz tatiline ladrn2 çocuk annesi demeye bin şahit lazımdı şimdi 62 lerde geziyorum birde iştah var evdeyimde tatil die bakalım okula giderken giycek kıyafet bulamayacağım heral çunku tatile girerken de 60 kiloydum tüm gardolabım 38 bdn ben ne yapacğımKızlar sabah 70.4 geldim gittim teknosa dan vücut analizi tartı aldım bakalım iki tartı arasında fark varmı
Sabah
1 dl ekmek beyaz diğeri yoktu
1 has. Yum. Az peynir
2 zeytin 1 tk kuşburnu
oğlumun ateşi var jhala başka bişey yemedi m ve açık madim aksama yerim artik
Bende de var o sabah başka akşam bir bucuk kg fazlakızlar ben.bugünde 60.8 sabahları 60.8 ama gün.içinde 62 yi görüyorum neden.kiiii .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?