Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

kızlar 60.8 soninda 60 ı gördüm çooookk mutluyum ayrıca reglim demek ki siskinlige rağmen gayet iyi :) .. hergün tartilmak çok iyi motivasyon oluyor sabah kalkar kalkmaz.tartiliyorum sonra wc ye gidip bir daha tartiliyorum sizinle sonraki kiliyu paylasiyorum arada 300 gr.fark oluyor

Günaydın
58.5 çıktım inanamadım bikaçkere tartıldım yine aynı çok sevindim
Hasta olduğum için dün birşey yiyemedim
Bi ara kek ve elma yediğimi hatırlıyorum o kadar

66,4 bugün düne göre 100 gr almışım bi gün alıyorum bi gün veriyorum ne garip

Sabah:
1 yumurta 105
1 domates 29
1/2 yk lor peyniri 6
1,5 dilim tam buğday ekmeği 93
2 siyah zeytin 9

Ara:
1/4 sb kuru yaban mersini 20

Öğle:
8 yk barbunya 399
1 yk yoğurt 16
1 inegöl köfte( üzerine 1 er tatlı kasıgı ketcap+mayonez) 96
1 kepçe arpa şehriye çorbası 67

66,4 çıktım dünküyle aynı yine kilom kızlar.
Çok yiyerek başladım güne bugün ama çok doydum az az yemem lazım tüm gün artık.

Sabah:
2 peynirli poğaça 336
1 yk lor peyniri 12
1 muz 85

Diyetteyken 1000 kalorinin altında yememek lazım
hımm onu bilmiyordum ben oturarark calısan bır ınsan olduğum ıcın zaten 1200- 1300 kalorı günde alma hakkım var
bu nedenle bana 1000 kalorı cok gıbı geldı Fitwell dıye bır sıstem ındırdım cep telıme oradan kalorılerımı kontrol edıyorum en fazla 800 yıyordumü

Ay bende buraya katılabilir miyim zaten hergun tartılan birisiyim yapmadığım zmn kilo alıyorum

Kızlar sabah 70.4 geldim gittim teknosa dan vücut analizi tartı aldım bakalım iki tartı arasında fark varmı
Sabah
1 dl ekmek beyaz diğeri yoktu
1 has. Yum. Az peynir
2 zeytin 1 tk kuşburnu
oğlumun ateşi var jhala başka bişey yemedi m ve açık madim aksama yerim artik

800 kalori çok az ama programın doğruluğundan emin misiniz bence başka bir yerden de bakın ben çalıştığım zaman çok aktif oluyorum çünkü işim hep ayakta ama oursam bile 800 çok çok az şok diyet yapmıyosanız tabi

Çıkmam lazım kızlar dışarı çıkıcam erken gelirsem yazmaya çalışırım :)

Canım önceki yartın ibreli ise fark çok çıkıyo 4 kilo fln benim tartım analiz yapandan memnunum hatta geçen sene düzenli spor fln 57 kiloydum taaaa yaz tatiline ladrn2 çocuk annesi demeye bin şahit lazımdı şimdi 62 lerde geziyorum birde iştah var evdeyimde tatil die bakalım okula giderken giycek kıyafet bulamayacağım heral çunku tatile girerken de 60 kiloydum tüm gardolabım 38 bdn ben ne yapacğım

Diğer tartim da dijital her halde aynısını gösterir bu arada akşam menum
2 dl ekmek tt
1 porsiyon kurufasulye susuz
1 kase yogurt
1 küçük tatlı
dayanicam sabaha kadar birsey yemicem

kızlar ben.bugünde 60.8 sabahları 60.8 ama gün.içinde 62 yi görüyorum neden.kiiii .s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…