Günaydın herkeseBu arada Günaydın bayanlar uyanır uyanmaz önce tuvalet sonra tartı daha sonra 1 koca bardak ılık su kahvaltı ve arkasından yeşil çay bu benim ritüelim oldu
O diyetten bize de biraz bahsedermisin ? Cok zorluyor mu ?BENDE PAZAR TARTILDIM 70 BU SABAH 69.6 AYÇA KAYANIN 5333 DİYETINI UYGULUYORUM YAVAŞ KİLO VEREN BUNYEM VAR BAKALIM İNŞ HAFTADA 1 KİLO VERİRİM
Selam arkadaşım topige hosgeldin çok sevindim çünkü bende Kasım ayında ayca kaya nin kitabını aldı 9 kasımda bu yana tam 7 kilo verdim belki hızlı olmadı ama çok sağlık istediğimi yiyerek ve enerji hiç duş medeni uyguladım kaçamaklarım tabiki oldu ama kitapta yazdığı gibi telafi uyguladım ben 53333 uyguluyoruz bana ancak o uyuyorBENDE PAZAR TARTILDIM 70 BU SABAH 69.6 AYÇA KAYANIN 5333 DİYETINI UYGULUYORUM YAVAŞ KİLO VEREN BUNYEM VAR BAKALIM İNŞ HAFTADA 1 KİLO VERİRİM
Lütfen büyük harfle yazmayalım, büyük harf forumlarda bağırmak anlamına gelir ve yasaktırBENDE YENİ BAŞLADIM DEDİĞİN GİBİ GAYET İYİ GİDİYO BAZEN TATLI CANIM ÇEKIYO AMA ŞU AN YEMEĞİ DÜŞÜNMÜYORUM BİRAZ VEREYİM KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİCEM
gunaydın canm bende 63.5 geldim.günaydın arkadaşlar 62.5 :)
tebrikler kolumuz yakın canimgunaydın canm bende 63.5 geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?