Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

Bu arada Günaydın bayanlar uyanır uyanmaz önce tuvalet sonra tartı daha sonra 1 koca bardak ılık su kahvaltı ve arkasından yeşil çay bu benim ritüelim oldu
Günaydın herkese
Bende sabah kalkarkalkmaz tartıldım
Ondan sonra tarçınlı yeşil çayımı içtim
Kilom: 59.3 çıktı
Dün akşam yemeğini salatayla geçiştirmiştim

kizlaarr 61.3 olmuşum ilk defa bu kadar düştüm dün ki kilo artisimin sebebi yatmadan önce çok su içmem oldu galiba .. tl bi program indirmistim su içmekle alakalı su içme sayimi arttırmak için.gece suya çok yuklendim artık sabahları icicem :)

BENDE PAZAR TARTILDIM 70 BU SABAH 69.6 AYÇA KAYANIN 5333 DİYETINI UYGULUYORUM YAVAŞ KİLO VEREN BUNYEM VAR BAKALIM İNŞ HAFTADA 1 KİLO VERİRİM

Günaydınn bügün + lardayım 66,8 çıktım

BENI ZORLAMADI AÇIKÇASI SAYARAK VE YAZARAK ÇOK ZEVKLİ OLUYO BEN KİTABINI ALMIŞTIM KİTABTA BOT VE KİLOYA UYGUN ÖRNEK DİYET LİSTELERİ VAR MESELA BANA UYGUN OLAN 43223 YANİ GÜN İÇİNDE 4 TAHIL 2ET 2 YAĞ 3 SÜT MEYVE YEME HAKKIM VAR

BENDE PAZAR TARTILDIM 70 BU SABAH 69.6 AYÇA KAYANIN 5333 DİYETINI UYGULUYORUM YAVAŞ KİLO VEREN BUNYEM VAR BAKALIM İNŞ HAFTADA 1 KİLO VERİRİM
Selam arkadaşım topige hosgeldin çok sevindim çünkü bende Kasım ayında ayca kaya nin kitabını aldı 9 kasımda bu yana tam 7 kilo verdim belki hızlı olmadı ama çok sağlık istediğimi yiyerek ve enerji hiç duş medeni uyguladım kaçamaklarım tabiki oldu ama kitapta yazdığı gibi telafi uyguladım ben 53333 uyguluyoruz bana ancak o uyuyor

Genellikle yazma işini topikde hallettim eskiden ajanda vardı 5 tahıl benim için en önemli olan çünkü diğerlerini zaten asmiyorum

BENDE YENİ BAŞLADIM DEDİĞİN GİBİ GAYET İYİ GİDİYO BAZEN TATLI CANIM ÇEKIYO AMA ŞU AN YEMEĞİ DÜŞÜNMÜYORUM BİRAZ VEREYİM KENDİMİ ÖDÜLLENDİRİCEM

Sabah:
1 yk lor peyniri 12
1/2 domates 14
1 yumurta 105
3 kuru kayısı 89
1 kuru incir 41
5 badem 33

Ara:
1 fincan türk kahvesi 0
1 baklava 96
2 oreo 69

Öğle:
1 yk yoğurt 16
4 inegöl köfte 182

Akşam:
4 yk nohut yemeği 140
1 yk yoğurt 16
1 yk bulgur pilavı 56

Ara:
1 mandalina 23
1 armut 91

Toplam: 983 kcal

Selam kızlar biraz gec kaldım ama sabah tartılıp yine 70.2 ya sabir

Bu aralar ya misafirlikteyim yada bende misafir var gelde kendini tut ancak bukadar oluyor okullar acılara tekrar hızlı kilo vermeye baslasm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…