Herkes Allah seni esinden kurtarmis diyor

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Hanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum

Bırak ne hali varsa gördün be canım ama bu hareketleri neden 4 yasındaki çocuğunun yanında yapıyor...
Her şerde bir hayr vardır bunu sakın unutma düşünüp düşünüp benim suçum ne deme senin bir suçun yok o eski eşinin karaktersizligi...
Sen evladına ve kendine bak herşey istediğin gibi olur inş.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı o sizin eski kocanız şimdi de başkasının kocası artık yabancısınız ona geride ne yaşanmışsa yaşanmış ayrıldığınız kocanın derdine düşmeniz açıkcası çokta sağlıklı gelmedi bana acilen psikoloğa gidin

İsteyerek boşanmadiniz mi? Üzülmeyin lütfen.Sizin hayatinizdaki rolü o kadarmis onun.Önünuze bakin.Zaten aklı basinda,duyarli biri olsaymis 4 yasindaki cocugunun yaninda bunlari yapmazmis.Dilerim cok mutlu günler görürsünüz bundan sonra.

Sizinle evliyken hicmi size iyi davranmadi yani hicmi sevgisini göstermedi hep mi öyleydi öyleyse nisanliliktada belli etmiştir neden hayatınızı birleşirdiniz ve çocuk yaptınız sizi sevmeyen aşağılayan ve hakaret eden biri ile ama yok basta öyle değildi
Iyiydi baslarda banada iyi davranıyordu diyorsanız merak etmeyin ikinci eşine de size yaptığını yapacaktır karakter değişmez çünkü

Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok

Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok
Ne bileyim öyle anlatmışsınız ki yok ellerini tutmuş sevgi göstermiş size neden göstermemiş falan ben de boşandım benden sonra canı cehenneme yani öyle düşündüm kimle evlendi naptı bana neden yapmadı takmadım ayrıca psikoloğa gitmek ayıp birşey değil aşamadığı sorun olan her insan gidiyor

Sizce psikologluk işi olanlar kimler?
Psikolojik destek almak yanlış bir şey mi ki
'çok şükür benim psikologluk işim yok' diyorsunuz.
Bazen sorunlarımızla başetmek için dışardan,profesyonel birinden yardım almak gerekir ki bence sizin de buna ihtiyacınız var.
Eski eşinizin,yeni eşiyle olan ilişkisini takip ve dert edinmeniz iç dünyanızda halledemediğiniz sorunlar olduğunu gösteriyor.

Kimsenin size hakeret etme hakki yok düşünceleriniz çok normal bunları sorgulamanız çünkü normal olmasının sebebi kötü bir süreçten geçiyorsunuz insan böyle şeylerde hemen kendine sarıyor ben sevilmeyecek birimiydim kendini incelersin birşey ararsın hepsi geçer inşallah dua edin gerekirse yardim alın. Ben sizi çok iyi anladim ben evli değildim ama sevdiğimdi herşeyimdi ama başkasıni tercih etti evlendi bende şuan onları izliyorum umarim tez zamanda unutursunuz sizde çok sevilir seversiniz yolunuz açık olsun

Şimdi belki ona iyi davranıyor.Ama eğer adam sorunluysa ileri dönük aynısını ona yapma ihtimali yüksek.İnsan değişmez.Sen artık onu hiç düşünme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…