- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Beni neden sevmedi, diye diye üzülürken sizde bunu yazmanız beni üzdü açıkçası. Tokat gibiCunki yeni eşini seviyor.
Uzulmeyin, insALLAH siz de bir gun sizi cok seven biriyle mutlu bir hayat yaşarsiniz ...
Bırak ne hali varsa gördün be canım ama bu hareketleri neden 4 yasındaki çocuğunun yanında yapıyor...Hanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
Gonul bu. Sevmeye bilir, kendinizde suc aramayi birakin ve kendinizi mutlu etmeye calisinBeni neden sevmedi, diye diye üzülürken sizde bunu yazmanız beni üzdü açıkçası. Tokat gibi
Üzülme sakın senide seven birisi çıkar mutlaka karşına...Beni neden sevmedi, diye diye üzülürken sizde bunu yazmanız beni üzdü açıkçası. Tokat gibi
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı o sizin eski kocanız şimdi de başkasının kocası artık yabancısınız ona geride ne yaşanmışsa yaşanmış ayrıldığınız kocanın derdine düşmeniz açıkcası çokta sağlıklı gelmedi bana acilen psikoloğa gidinHanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yokEskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı o sizin eski kocanız şimdi de başkasının kocası artık yabancısınız ona geride ne yaşanmışsa yaşanmış ayrıldığınız kocanın derdine düşmeniz açıkcası çokta sağlıklı gelmedi bana acilen psikoloğa gidin
Yok onun tehditleriyle bosandik.İsteyerek boşanmadiniz mi? Üzülmeyin lütfen.Sizin hayatinizdaki rolü o kadarmis onun.Önünuze bakin.Zaten aklı basinda,duyarli biri olsaymis 4 yasindaki cocugunun yaninda bunlari yapmazmis.Dilerim cok mutlu günler görürsünüz bundan sonra.
Ne bileyim öyle anlatmışsınız ki yok ellerini tutmuş sevgi göstermiş size neden göstermemiş falan ben de boşandım benden sonra canı cehenneme yani öyle düşündüm kimle evlendi naptı bana neden yapmadı takmadım ayrıca psikoloğa gitmek ayıp birşey değil aşamadığı sorun olan her insan gidiyorNeden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok
Demek o cok istiyormuş boşanmayi.Sizi istemeyen biri icin onu düşünüp de enerjinizi harcamayin.Özsaygı bunu gerektirir.İlgilenecek cok daha güzel seyler var hayatta.Ben olsam düşünmem bile inanin.Yok onun tehditleriyle bosandik.
Sizce psikologluk işi olanlar kimler?Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok
Kimsenin size hakeret etme hakki yok düşünceleriniz çok normal bunları sorgulamanız çünkü normal olmasının sebebi kötü bir süreçten geçiyorsunuz insan böyle şeylerde hemen kendine sarıyor ben sevilmeyecek birimiydim kendini incelersin birşey ararsın hepsi geçer inşallah dua edin gerekirse yardim alın. Ben sizi çok iyi anladim ben evli değildim ama sevdiğimdi herşeyimdi ama başkasıni tercih etti evlendi bende şuan onları izliyorum umarim tez zamanda unutursunuz sizde çok sevilir seversiniz yolunuz açık olsunHanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?